maandag 28 september 2009

Hypnoticed

Vandaag was mijn eerste stagedag. Het was echt heel erg leuk :). Eerst hadden we een kringgesprek. Ik heb ook wat inloopopdrachten gedaan, en heel veel geschreven. Ik mocht ook met wat kindjes apart lezen. Ik ken al redelijk wat namen, maar nog niet van iedereen. Volgende week maandag mag ik weer! De Prego! gaat nu 's avonds doordeweeks dicht, dus ik hoef maandagavond niet meer te werken. Dat betekent dat ik mijn televisieavondje weer kan voortzetten. BNTM en Project Runway, ik ben er klaar voor!

zaterdag 26 september 2009

Not so easy


Today's outfit.

donderdag 24 september 2009

September

Vandaag ging ik niet naar school. Ik heb wel een kinderboek uitgelezen, omdat je voor Nederlands een recensie moet schrijven. 's Middags gingen we naar de tandarts. Mijn tanden waren weer prima, maar ik moet wel gaan flossen. Waarom weet ik eigenlijk niet. Maar als je eenmaal bent begonnen met flossen, dan moet je daar voor altijd mee doorgaan. Wat een fijn vooruitzicht zeg.. uch. Na de tandarts hadden we ijsjeshonger! 's Avonds heb ik nog gesport. Ik deed weer mee aan het buikspierkwartier. Het was echt zwaar! Die spieren ga ik morgen zeker voelen.

woensdag 23 september 2009

Dark blue

Hai! Maandag heb ik dus de taaltoets gehaald :). We zijn die middag nog de stad ingeweest, en toen heb ik een winterjas gekocht bij de H&M! Ik ben er echt heel blij mee. Ik vond de kleur heel mooi, hij past gewoon bij me :). Vandaag ben ik even langsgegaan bij mijn stageschool. Het is heel dicht bij huis, dat is wel fijn. Ik heb even kennisgemaakt met wat mensen, en ik heb de klas eventjes gezien. Daarnet heb ik nog gewerkt. Er werkt sinds kort een heel gezellige vrouw, en ik mocht van haar mijn eigen cappuccino maken. En hij ging in een keer goed :D. Morgen moet ik naar de tandarts, en dat is nogal ver rijden. Het heeft geen zin om voor een uurtje naar school te gaan. Als ik dan ga is het maar voor een uur, en mag ik de bus absoluut niet missen. Dus morgen geen school voor mij. Maar nu ga ik even douchen! Liefs.

zaterdag 19 september 2009

Surprise!

Vanochtend geleerd voor de taaltoets van maandag. Ja, nu taal nog halen ;)! Ik moest mijn grammatica weer helemaal ophalen, ik was veel vergeten. Maar ik denk dat het me wel gaat lukken. Vanmiddag gewerkt. Het was druk, want het was de dag van de stratenmaker. Nu lekker op de bank televisie kijken!

donderdag 17 september 2009

Smokin' hot


Today's outfit! En ik rook natuurlijk niet :).

dinsdag 15 september 2009

maandag 14 september 2009

I ROCK

Denise, het anti-rekenwonder heeft haar rekentoets GEHAALD! Totaal onverwacht. Want ik heb maar een week de tijd gehad om alles weer naar boven te halen. Op de basisschool kon ik niet eens normaal minsommen maken. Heel veel mensen hebben hem niet gehaald, die hebben nog twee kansen. Maar wat ben ik blij zeg, ben ik lekker van die stress af! Ik had heel erge buikpijn op het begin van de toets, die is daarna gelukkig weggegaan. Om het te vieren ging ik eventjes alleen de stad in, en heb ik een simpele jeans gekocht bij de Mango. Vorige week hebben we trouwens nog een supergaaf vintage winkeltje ontdekt in Zwolle, vlak bij school. Daar heb ik een zwart giletje gekocht. Die had ik nog nodig! Foto's komen vast binnenkort. Vanavond moet ik werken, en daarna heb ik tijd om Project Runway te kijken. BNTM gaat me niet lukken, dus daar moet ik helaas de herhaling van zien. Love!

zaterdag 12 september 2009

Laugh

Denise heeft heul heul heul zere voeten en knieën! Ik moest om KWART VOOR ACHT bij de Prego! zijn. Nou mensen, dat is me wat. Zaterdag is nou eenmaal een dag om lekker uit te slapen, maar dat was er vandaag niet bij voor mij. Gelukkig zat ik niet de hele tijd te gapen, want er was werk aan de winkel. Ik moet bijna nooit opstarten met werken, dus vandaag was voor mij de eerste keer met vlaaien verkopen. En dat was best chaotisch. Ik moest alles vragen, omdat ik de namen van de taarten nog niet wist. Maar het was wel heel gezellig. Dus ik hield het wel goed vol. Dat was mijn drukke dagje. Morgen leren leren leren! Kus.

donderdag 10 september 2009

dinsdag 8 september 2009

My feet hurt só bad

Hakken van 10 centimeter en een lááánge schooldag. Gaat dat samen? Ik moest en zou die schoenen een keer aan doen naar school. Dus ik besloot dat vandaag die dag moest zijn. Toen ik naar buiten liep om mijn fiets uit het tuinhuis te halen, was dit wat ik dacht: 'je kunt nog andere schoenen aandoen', en 'weet waar je aan begint'. Nou, dat heb ik geweten! Ik nam de bus om kwart voor 8, en die was vól. Dus ik hield me vast aan een paal, in de hoop dat ik de hele busrit ongeveer op dezelfde plek zou blijven staan. Maar die hoop vervloog binnen enkele seconden. Ik moest me echt heel hard inspannen niet van links naar rechts, en van voor naar achter te zwieberen. Mijn voeten begon ik na een kwartiertje al te voelen. Een bocht was zó scherp dat ik niet meer kon blijven staan, en ik viel/botste ongeveer op het meisje dat naast me stond. Ik schaamde me echt kapot, maar ik hoorde niet of anderen mensen me aan het uitlachen waren, aangezien ik muziek aan het luisteren was. Ook had ik nog met mijn hak op de voet van een jongen gestaan. En dat was alleen nog maar de busreis! Ik moest er nog een hele dag op lopen. Ik heb wel heel veel reacties gekregen. Onder andere: Kan je daar op LOPEN? - Wow, die schoenen zijn echt hoog, maar wel héel mooi - Heb je geen zere voeten? - Waar heb je ze gekocht? Maar goed, tijdens de lessen maakte ik de vetertjes los, en bij een les had ik ze stiekem uitgedaan. Volgens mij zag niemand het! Om 5 uur mochten we naar huis. En ik móest en zou een zitplaats vinden in de bus. Het was dan wel een plek waar eigenlijk tassen op worden neergelegd, ik kon zitten! Omdat mijn voeten niet bij de grond kwamen, had ik last van tintelende voeten toen ik mijn weg naar huis fietste. De volgende keer denk ik wel twee keer na voordat ik mijn veterpumpjes weer aandoe. Maar goed, ik heb het overleefd, en heb leuke reacties gehad. One must suffer to be beautiful..

zondag 6 september 2009

Leren!

Vanochtend ging ik proberen te leren voor de pabo rekentoets van volgende week. Ik heb dus maar éen week om me erop voor te bereiden. En rekenen, ik ben er eigenlijk nooit goed in geweest. Ik heb eigenlijk boeken nodig om me voor te bereiden, die heb ik ook gereserveerd. Maar ze moeten dus wel snel binnenkomen, het heeft nu ook geen zin meer om ze op internet te bestellen. De taaltoets hebben we pas over twee weken. Toen we daar uitleg over kregen, zat ik er mooi met een lach op mijn gezicht bij. Ik ben er bijna van overtuigd dat ik die in een keer haal. Maar goed, dat wordt dus blokken deze week, op simpele (uche) rekensommetjes. Vanmiddag zijn we nog naar het bos geweest. Dat vind ik altijd wel leuk, lekker veel foto's maken :D.

zaterdag 5 september 2009

Share the real thing

Hai! Vanmiddag ben ik met mijn moeder en zusje naar een kringloopwinkel geweest. Het is niet in Dronten, dus ik kom er niet zo vaak. Maar ik heb superleuke dingen gevonden :)! Ik heb 2 blikjes gekocht voor bij mijn verzameling, en een vintage blik die je als etui kan gebruiken. Er zaten zelfs nog potloden in :). Op de tweede foto zie je kaarten van de koninklijke familie, ik vind ze echt mooi! Op de onderste foto een riem met studs en een leuk lampje. Nu ga ik eten, en daarna werken! Liefs.

donderdag 3 september 2009

Made some photos

Vandaag was ik vrij. Ik moest een maandkaart halen voor de bus. Echt belachelijk duur, maar gelukkig krijg ik over een maand mijn ov-kaart! Vanmiddag heb ik met mijn moeder mijn kamer opgeruimd en heb ik sommige spullen weggedaan, en er nieuwe voor in de plaats gezet. Morgen krijg ik uitleg over de entreetoetsen voor rekenen en taal. Eigenlijk zou ik graag nog even de stad van Zwolle ingaan, om te kijken voor de zwarte enkellaarsjes. Ik moet ze :(! Dus dat ga ik heel misschien nog doen. Kusje!

Malibu girl