maandag 30 november 2009

Nothing to loose

Vandaag had ik weer een stagedag. 's Ochtends heb ik steeds met verschillende groepjes leerlingen gewerkt, wat erg goed ging. Tussen de middag was er een lunch vanwege het Offerfeest van afgelopen vrijdag. We kregen Turkse pizza en meer lekkere dingen! Dat was erg leuk. Vrijdag gaan we Sinterklaas vieren, en volgens mij hebben ze er allemaal al heel veel zin in. En ik natuurlijk stiekem ook :)!


Lady Gaga - Alejandro

zaterdag 28 november 2009

Prints, pictures and white outlines

Vanochtend kon ik eindelijk even lekker uitslapen. Ik had zelfs nog wel langer willen blijven liggen, maar ik had nog wel wat dingetjes te doen. Ik ging eerst even naar het centrum om nog sinterklaascadeau's voor thuis te kopen. Thuis ging ik aan de slag met mijn surprise voor Laila, een meisje uit mijn stageklas. Ze houdt van trampoline springen. Daarom heb ik (dit) gemaakt. Om twee uur moest ik werken. Het was heel erg rustig, maar wel gezellig. Nu ga ik lekker televisie kijken!

donderdag 26 november 2009

It's money honey

Denise krijgt niks voor Sinterklaas. Nu ga je je misschien afvragen waarom.. Nou, 't zit zo: ik weet niets om te vragen! Dat is toch raahaarrr. Heb ik dan alles al? Nee, ik heb niet alles. Maar ik ben wel tevreden met de spullen die ik heb. Ik heb niks écht nodig. Natuurlijk zou ik wel even lekker los willen gaan in de Zara of H&M, maar daar heb ik kleedgeld voor. Ik ben vandaag de stad in gegaan in Zwolle en nog in Dronten, maar er was niks dat ik héél graag zou willen hebben. Hebben jullie wel ellenlange verlanglijstjes? Wat gaan jullie vragen?


Rihanna - Cold case love

maandag 23 november 2009

We can go a little longer

Vandaag had ik weer een stagedag. Ik ben met verschillende kinderen aan de slag gegaan. Mijn stagementor zei dat ze steeds naar me vroegen, so that's a good sign. Bovendien is mijn fanmail (lees: tekeningen) ook weer aangevuld. In mijn stageklas ga ik ook Sinterklaas vieren, heel leuk! Ik heb net trouwens het nieuwe album van Rihanna geluisterd. Elk nummer klinkt heel anders, dat vind ik leuk! Ik hoop alleen stiekem dat ze haar haar weer laat aangroeien..


Rihanna - Rude boy

zondag 22 november 2009

Shoulders


Sugababes - About a girl

donderdag 19 november 2009

Never really know until you try

De eerste les van vandaag was rekenen. Rekenen en het eerste uur, dat klinkt héel vervelend. En dat was het ook. Ik ben alweer vergeten wat we allemaal hebben gedaan. Daarna hadden we een nieuw vak, dat gaat over reflecteren. Op zich best leuk, maar we hebben natuurlijk nog maar een lesje gehad. De laatste les was mentorles. We gingen lootjes trekken op het eind :)! Ik wist niet zo snel wat ik wilde hebben, dus ik heb opgeschreven: iets leuks, maak me gek! Ben benieuwd..


Shakira & Lil Wayne - Give it up to me

woensdag 18 november 2009

And now the wait is over


Rihanna - Wait your turn

maandag 16 november 2009

We love Amsterdam

Vandaag ging ik Amsterdam onveilig maken. Eerst moesten we met de bus naar Lelystad en vervolgens namen we de trein naar Schiphol. Op Schiphol gingen we naar de Starbucks en hebben we naar vliegtuigen gekeken. Een leuk begin! Daarna hadden we de groep opgesplitst in twee. De ene groep ging naar het Vondelpark en de Wallen, en de andere groep ging naar de Kalverstraat, waaronder ik. Met een grote groep winkelen is lastig, maar ik heb wel een leuk truitje gekocht bij de Zara. Het is zwart met het accent op de schouders. Wat ik ook graag wilde, was een zwarte panty met stippen van de H&M, maar hij was uitverkocht. Dat vond ik heel jammer! Ik wil er nog steeds een.. En oh ja! Ik heb Mariana Verkerk gezien! Ook al was het van de achterkant. Mijn vriendin had haar wel recht aangekeken. Ik helaas niet. 's Avonds gingen we natuurlijk naar de Mac Donalds. Altijd lekker, maar ik kreeg er wel buikpijn van. Daarna was het weer tijd om terug te gaan. Straks ga ik de finale van BNTM kijken, ook al ben ik best wel moe. Zou Mariana frontrow zitten ;)?

zaterdag 14 november 2009

Just a second, it’s my favorite song they’re gonna play

Hai hai! Lekker weekend, heb ook weinig huiswerk. Vanmiddag heb ik gewerkt, 't was weer gezellig. Maandag ga ik naar Amsterdam. Heel erg veel zin in! Bijna de hele klas gaat mee, echt heel leuk. We gaan eerst even naar Schiphol en daarna naar de stad zelf. We gaan ergens lunchen, misschien naar het Vondelpark, naar de PC Hoofdstraat of de Kalverstraat en 's avonds ergens eten. Me like!


Lady Gaga & Beyoncé - Telephone

woensdag 11 november 2009

I want your drama

Ik heb mijn laptop nu al binnen :D! Gisteren heeft mijn vader hem besteld, en vandaag was ie al binnen. Ben er hartstikke blij mee! Vandaag niet veel gedaan. Ik heb wel een lesvoorbereiding gemaakt voor morgen, want dan is het de dag van respect. Dan ga ik een aantal leuke dingen doen met de klas. Kus!


Lady Gaga - Bad romance

maandag 9 november 2009

Everybody seems like they're going nuts

Vandaag was ik vrij. Lekker uitslapen, maar dat betekende niet dat ik niks te doen had. In het weekend had ik mijn huiswerk niet gemaakt, omdat ik er geen zin in had. Toch had ik nog aardig wat te doen. 's Middags ging ik nog even langs mijn stageschool om iets af te laten tekenen. Ik heb ook nog wat spulletjes gekocht. Een leren tasje, twee blikken en een speld. Ik zeg gekocht, but that's a lie! Je mag zelf geld geven, maar ik had geen kleingeld bij. Wat vervelend nou toch. De volgende keer krijgen ze het van me, haha. Ik krijg van mijn ouders waarschijnlijk binnenkort een laptop. Ik heb de laptop heel vaak nodig voor school, dus dan is een eigen laptop wel handig! We hebben gisteren ook lootjes getrokken. Maar ik heb geen idee wat ik moet vragen. Iemand ideeën?

zondag 8 november 2009

These streets will make you feel brand new


Jay-Z & Alicia Keys - Empire state of mind

zaterdag 7 november 2009

I don't even care

Vanochtend wat dingetjes gekocht. Een nagellak en vulpen van de Hema en een nieuwe mascara van het Kruidvat. Got to work right now. Fijn weekend!

Pixie Lott - Here we go again

woensdag 4 november 2009

I won't be waiting, anticipating for the fall

First of all: bedankt voor alle reacties op de vorige post. Ik moet heel erg lachen, want mijn vader, zusje en ik kijken een video van zeven jaar geleden. Mijn ouders gaven toen een groot feest in het café van mijn tante, omdat ze twaalf en een half jaar getrouwd waren. Op een gegeven moment kwam er een stukje, waarbij ik een microfoon in mijn handen had en zei: 'Geachte mensen, we gaan lekker eten'. Mijn zusje lachte me helemaal uit :(! Ik was toen even oud als zei nu is. Ze was toen een lief huppeltje van 2, haha. Echt zo leuk om die beelden terug te zien! Vandaag was nog steeds de helft van de kinderen ziek. Dus ik ging andere dingen doen dan gepland, maar dat vond ik niet erg. Ik heb met een kind gerekend, en ik zag hem opeens van een heel andere kant. Kinderen vinden het heel fijn als je alle aandacht voor ze hebt. Ook heb ik met kinderen gelezen, en ze tips gegeven. Vanmiddag heb ik nog wat aan school gedaan, en foto's gemaakt. Nu ga ik weer verder kijken!


Pixie Lott - Turn it up

dinsdag 3 november 2009

You're way to good at it

I got a looot of stuff to do! Ja ja, ik ben druk. Deze hele week loop ik weer stage. Heel erg leuk, ik leer veel. Maar ná school moet ik weer lesvoorbereidingen en evaluaties maken voor de volgende dag. En dat kost tijd! Na deze week ga ik weer een aantal weken naar school. Dan ga ik weer een paar maandagen stagelopen, en dan weer twee weken. O ja, ik vond het superjammer dat Lianne uit BNTM ging. Ze is dan misschien soms arrogant, ik vond haar wel echt een modellenuiterlijk hebben. Nu weet ik echt niet meer voor wie ik ben.. Voor wie zijn jullie?


Tiësto feat. CC Sheffield - Escape me