donderdag 31 december 2009

2010, here I am

Ik wil al mijn bloglezers -bekijkers, -volgers een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat jullie volgend jaar allemaal mijn blog blijven lezen. Ik hoop natuurlijk op nog meer volgers. Vannacht ga ik lekker uit en ik heb er heel veel zin in. Het gaat vast geweldig worden! En hieronder mijn allerlaatste foto van 2009, hihi. Lots of kisses! Laat die champagnefles maar knallen :).


Kesha - Your love is my drug

maandag 28 december 2009

zaterdag 26 december 2009

Twentysix

En nu is Kerst alweer bijna voorbij! Gisteren en vandaag waren erg gezellig. Ganzenborden met mijn oma's en rolletjes met slagroom eten. Vandaag gingen we naar mijn oom en tante en er kwam nog meer familie. Mijn neefje en nichtje zijn me een ondeugend stelletje, maar het zijn wel schatjes :). Het meeste Italiaanse eten was erg lekker, zoals de lasagne en de pasta's. Ik heb zelfs garnalen gegeten, die waren dan wat minder, hihi. Hoe was jullie Kerst?

donderdag 24 december 2009

Almost Christmas

Ho ho ho! 't Is bijna Kerst! Het is altijd zo gezellig. Morgen komen mijn opa en oma's gourmetten en die dag erna gaan we naar mijn oom en tante. Dan eten we Italiaans. Amsterdam was leuk, maar ik heb heel weinig gekocht. En ik was juist van plan lekker veel in te slaan. Maar het was wel gezellig en daar gaat het om! Op de foto zie je het blouseje dat ik heb gekocht. Vandaag heb ik gewerkt. Er waren 133 vlaaien besteld. Er waren ook vlaaien over, dus wij hebben twee kerstvlaaien gekregen. En die zijn lekkerrr! Ik wens jullie alvast een hele fijne Kerst. Kusjes!

dinsdag 22 december 2009

Fanmail from 27 million

Wat is vakantie toch heerlijk. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt :). Gisteren ben ik naar de kapper geweest. Er zijn nieuwe lagen ingeknipt. Eigenlijk wil ik altijd heel lang haar, maar als het dan eenmaal een beetje lang is, knip ik het. Psycho.. ik weet het. Vandaag heb ik trouwens een flickr-account aangemaakt: flickr.com/photos/softruches. Flickr is echt leuk als je je verveelt, en nu kan ik eindelijk al mijn fave pictures toevoegen. Morgen ga ik naar Amsterdam en daar heb ik erg veel zin in! Ik hoop dat ik leuke dingen vind. En oh ja: mijn vader heeft een geweldig vakantiehuis geboekt voor in de voorjaarvakantie! Ik wilde graag naar Berlijn, en het plaatsje Caputh ligt er niet ver vandaan. Heb er nu al zin in :)..


Rihanna - Hard

zondag 20 december 2009

zaterdag 19 december 2009

You don´t know


1. flickr.com/photos/valentinavos
2. flickr.com/photos/jessieroth
3. flickr.com/photos/abbyelizabeth

woensdag 16 december 2009

Mango

Ik háát de bus. Er is altijd wel wat, het begon vanmorgen al. Ik stapte in een al erg volle bus en wist nog net een plekje te vinden. Ik ging zitten naast een meisje. Een onaangenaam geluid drong mijn oren binnen. Fijn, het geluid van andermans Ipod zo vroeg in de morgen. Ik vind het knap dat je 40 minuten lang kan luisteren naar hysterische drums en snerpende gitaren. Over mijn busrit naar huis had ik niets te klagen. 't Is alleen wel grappig dat ik 25 minuten erop heb moeten wachten. Sommige bussen komen gewoon niet opdagen, dat is toch ook heel normaal? Ik ben blij dat ik nu een tijd niet meer met de bus hoef! Na de vakantie heb ik namelijk weer stage. De kerstviering op school was overigens leuk, en ik ben daarna nog even de stad ingegaan. Ik heb nog een zalmroze vestje gekocht bij de Mango. Me like!

dinsdag 15 december 2009

I was just another girl

Hoi. Vandaag had ik mijn toets. Volgens mij ging ie wel redelijk. Als ik een voldoende heb, ben ik blij. Morgen hebben we nog een kerstviering op school en donderdagavond heb ik kerstdiner op mijn stageschool. Hoe leuk! Allemaal Turks eten. Is dat lekker? Ik denk van wel. Vanaf donderdag heb ik vakantie. Woensdag gaan we naar Amsterdam. Daar heb ik echt zin in! Spendin' money babe! En natuurlijk gezellig Kerst vieren, Oud en Nieuw. Verder heb ik niet echt plannen. Jullie?


Medina - You and I

zaterdag 12 december 2009

Without leaving my fingerprints

Vandaag was ik van plan om te leren. 's Ochtends begon ik ermee. Mijn ouders, broertje en zusje gingen naar mijn opa en oma. Ik besloot om maar niet mee te gaan. En dat was maar goed ook, want om 3 uur werd ik gebeld. Ik moest werken. Ik dacht dat ik morgen pas hoefde.. Maandag heb ik ook nog vrij, dus nog genoeg tijd om te leren :). Nu is het tijd voor Ik hou van Holland (wat al begonnen is)!


3OH!3 & Katy Perry - Starstrukk

vrijdag 11 december 2009

So?

Weekend! Dinsdag heb ik een toets. Maandag hoef ik niet naar school, dus ik heb genoeg tijd om te leren. Strakjes lekker televisie kijken. Ik heb geen zin om te schrijven :).

Bob Taylor & Inna - Deja Vu

woensdag 9 december 2009

Your fire is burning my mind

Pfjiew, I'm tired! Ik heb net gesport. Ik nam me al weken voor eens met Zumba mee te doen, maar ik vergat het iedere keer. Vandaag niet, dus ik ging iets eerder weg van huis. Ik kan je vertellen dat het best wel vermoeiend is! Ik vind het zelf wel op bodyjam lijken. Het was leuk om een keertje te doen, maar no way dat ik het elke week zou doen! Daarna heb ik ook nog cardio en krachttraining gedaan (wat ik elke week doe), maar ik heb niet alles gedaan. Én dan was er ook nog het buikspierkwartier. Ik heb vandaag iets te veel pepernoten gegeten, dus extra lang sporten was misschien wel slim. Ik ben ook nog naar school geweest om met de studiegroep ons voor te bereiden voor drama. Dat ging goed en het was ook wel gezellig :). Morgen gaan we nog even oefenen. Ik hoop dat het dan vrijdag goed gaat!

Timbaland, Nelly Furtado & SoShy - Morning After Dark

maandag 7 december 2009

-

In de nacht van zaterdag op zondag ging Denise helemaal los. Sinterklaas en zijn pieten kwamen ook gezellig langs. Ik wist niet dat hij zo soepel was in de heupen! Volgens Sinterklaas was ik heel lief, en piet veegde zijn zwarte wang tegen mijn wang, wat nogal lacherige reacties opleverde van andere mensen. Zondagavond gingen we met de familie wokken. De loempia's vlogen naar binnen. Mijn zusje at iets te veel door elkaar en spuugde 's avonds haar wasbak vol. Wat is wokken toch fijn (dachten mijn ouders)! Vandaag had ik een stagedag. Het was weer leuk. Nu duurt het weer een poos voordat ik weer ga stagelopen. Ik ben ook uitgenodigd voor het kerstdiner :). Nu ga ik televisie kijken!

zaterdag 5 december 2009

Surprise!

Pakjesavond! Wat zou die Sinterklaas ons weer allemaal brengen? Deze vraag ging vooral om in mijn koppie, want ik was de enige die niets had opgeschreven. Ik wist dus niet wat ik allemaal zou krijgen. Mijn zusje had mij getrokken. Ze had echt iets leuks gemaakt, voor een kind van 9! Ik kreeg een rode doos, met daarop in witte uitgeknipte letters Limburgia. Een taartdoos! En er zaten ook nog versierde taartjes in. Ik vond het echt superleuk bedacht. Ik krijg namelijk geregeld taart mee naar huis als ik heb gewerkt, omdat het niet meer te verkopen is. Bij de surprise van mijn vader voor mijn moeder pieste ik bijna in mijn broek van het lachen. Hij staat op een van de foto's hieronder. Wat ik heb gekregen: een dekbedovertrek, een boek, de cosmogirl!, een geldkistje, een sjaal, 3 paar oorbelletjes, een thermolegging, bodylotion, een notitieboekje en snoep. 't Was erg gezellig! Straks ga ik lekker uit en morgen vieren we de verjaardag van mijn oma en gaan we wokken. Wat een leuk weekend heb ik toch :D.

vrijdag 4 december 2009

Sinterklaasje

Zie ginds komt de trekker uit Spanje weer aan. Da's nog een keer wat anders dan Sinterklaas op een paard! Vandaag vierde ik dus Sinterklaas in mijn stageklas. Het was heel gezellig :). Mijn surprise werd als allerlaatste gepakt. Het zat allemaal namelijk nog in tassen of zakken. Laila vond het heel erg mooi, en aan het eind van de dag kreeg ik een briefje in mijn handen gedrukt met: bedankt, bedakt doei juf denize. En dat nog wel op een briefje van haar nieuwe notitieblok dat ze van mij had gekregen. Ik werd wel verwend :P. 's Middags gingen we Sjakie en de chocoladefabriek kijken. Al die kinderen vonden hem helemaal geweldig en ik moet zeggen: ik ook. Straks moet ik werken. Morgen zou ik eigenlijk om 8 uur 's ochtends moeten beginnen, maar ik hoef pas om 11 uur te komen. Komt dat even mooi uit! En morgenavond vieren we natuurlijk pakjesavond thuis. Wat een gezelligheid :).

woensdag 2 december 2009

I only shoot to kill

I don't feel like writing!


Madonna - Revolver