dinsdag 30 maart 2010

+++

Wauw, nóg meer reacties. Thanks for that! Vandaag had ik weer een druk dagje. Ik gaf niet twee, maar wel vier lessen! 's Ochtends kwam mijn rayondocent. Ze heeft een les van me bekeken en gepraat met mijn mentor en daarna met mij. Ik ben tevreden met mijn beoordeling. 's Middags gaf ik een muziekles en een knutselles die daarop aansloot. Ze vonden het superleuk! Ik ben pas net klaar met mijn lesvoorbereidingen voor morgen, het kost echt veel tijd. Gisteravond heb ik weer lekker ANTM gekeken. Ik ben vanaf het begin al voor Analeigh en ik hoop heel erg dat ze wint (wat waarschijnlijk toch weer niet gebeurt). I love her. Ik vind de kleding die ze aanheeft bij de elaminaties ook altijd geweldig. Op de foto hieronder zie je mijn nieuwe oorbellen van de H&M. De ring, zonnebril en de broche heeft mijn moeder voor me meegenomen. J'adore!


Beyonce - Poison

zondag 28 maart 2010

The wind was dead against me

Hola! Gisteravond was heel gezellig. We zaten eerst gezellig bij Lisa thuis. Daarna zijn we naar La Vie gegaan. Het was wel leuk, maar 't is wel eens leuker geweest. We gingen ook nog even naar Onze Vrienden, om iets te drinken. Ik nam chocolademelk, hihi. Daarna gingen weer naar La Vie en kort daarna gingen we naar huis. Wel balen dat de klok is verzet. Ik had dat ene uurtje goed kunnen gebruiken! Vanmiddag heb ik nog even met Estelle gefietst. 't Waaide wel heel hard, dat was wel jammer. Op de foto's heb ik mijn nieuwe jasje en rokje aan. Net heb ik nog even een lesvoorbereiding voor dinsdag in elkaar geflanst. Vanavond moet ik nog werken en morgen weer stage! Bedankt trouwens voor alle leuke reacties.. kus!

vrijdag 26 maart 2010

Spending money

Alweer een post! Vandaag was ik vrij. Ik had eigenlijk wel zin om te winkelen. 's Ochtends ging ik eerst met mijn moeder naar wat tweedehandswinkeltjes, maar ik had niks gevonden. Daarna ging ik met de bus naar Lelystad. Handig hoor, zo'n ov chip. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe jas. Ik wilde óf een nep leren jasje, óf een spijkerjasje. Het is een spijkerjasje van de H&M geworden. Past overal bij! Ik kocht ook nog oorbellen bij de H&M. Op de site had ik ook nog een hele mooie bikini gezien, namelijk deze (klik), maar die was er helaas niet. Bij de New Yorker heb ik een grappig 'sporty' grijs rokje gekocht. Ik heb ook nog gezellig in mijn uppie wat broodjes gegeten bij de Bakker Bart. Na een rondje te hebben gelopen, ging ik weer naar huis. Mijn ouders hebben een feestje, dus mochten mijn broertje en ik gaan eten in het dorp. We gingen een broodje kebab eten. Ik proef de knoflook nu nog, dat is wat minder. Daarna gingen we een ijsje halen bij de Prego! Toen ik weer thuis was, belde Lisa op of ik mee naar het dorp ging. Dat was ook even gezellig. Ik heb dus best wel veel gedaan vandaag, haha. Nu ga ik lekker op de bank hangen.

donderdag 25 maart 2010

Jump

De schrijf- en rekenles die ik vandaag had gegeven, gingen goed. Ik mocht ook de schrijfschriften nakijken. Ik heb veel zonnetjes en lachkrullen uitgedeeld, want ze hadden goed hun best gedaan. Ik heb ook nog voorgelezen en bij kinderen apart gezeten om samen te lezen. 's Middags gingen we nog even lekker naar buiten, want het was heerlijk weer. Na schooltijd had ik mijn eerste 'overlegmoment'. Een lange schooldag, maar morgen ben ik vrij en kan ik weer eens lekker uitslapen. Vanavond ging ik op de trampoline touwtjespringen. Volgens mij helpt dat best wel goed voor je conditie. Moet ik zeker vaker gaan doen! Ik heb net Wie is de mol? gekeken. Ik had het weer eens niet goed geraden, want ik dacht dat Sanne de mol was. Die aanwijzingen zijn ook veel te moeilijk voor mij, hihi.

woensdag 24 maart 2010

I'm feeling good

Heeeu. I'm so busy! Stage, stage, stage. Vandaag gaf ik een veilig en vlot leren lezen-lesje. We gingen ook met de kinderen zwerfvuil opruimen rondom de school. Het zag er grappig uit, die kleine kinderen met een vuilniszak groter dan henzelf en met in de andere hand een prikstok. Wij zijn goed bezig geweest! Morgen ga ik een schrijfles geven en rekenen. Allebei best lastig, ik heb nog nooit eerder een schrijfles gegeven. Ik heb ook nog na school een soort overlegmoment dat gaat over stillezen. Ik moet echt van allerlei dingen doen in de stage, ik hoop maar dat ik niks vergeet. Daarnet nog gesport met Lisa. Ben moe! Even voor de duidelijkheid: de foto is van afgelopen zomervakantie in Frankrijk.


Jason Derulo - Ridin solo

zondag 21 maart 2010

Deer

Hey! Het uitgaan was leuk gisteravond. Lekker gek doen! Ik sliep uit tot ongeveer 11 uur. Ik was erachter gekomen dat ik een boek was vergeten mee te nemen uit de bibliotheek. Die had ik nodig voor mijn stageschool. Ik heb mijn mentor gemaild en gelukkig vond ze het niet erg. Nu heb ik een eigen boek van zolder gehaald waar ik een leuk verhaal uit kies. Ik ben ook met mijn zusje naar buiten geweest. Ik was oproepbaar vandaag. Toen ik thuiskwam, moest ik meteen naar de Prego! Het was echt heel druk, ik moest best weer even wennen. Soms is het ijs zo hard, dat doet echt zeer. Maar dit betekent wel weer dat we zelf ook weer ijsjes mogen eten, hihi!

zaterdag 20 maart 2010

OMG

Hói! Vandaag moest ik werrukuh. 't Was gelukkig niet zo druk. Ik heb nog wel dubbel gelegen om een paar mensen. Er kwam een man binnen met zijn zoon. Zijn vrouw bleef in de auto zitten. Die jongen kwam asociaal kouwgomkauwend en met een zonnebril de winkel in. De vlaai die ze graag wilden hebben was er niet. Toen ging die jongen bellen.. BELLEN naar zijn moeder - die nota bene 10 meter verderop in de auto zat - om te vragen of een andere vlaai ook goed was. Ja, daar zijn mobieltjes toch voor. Waar zijn ze anders voor uitgevonden? Dat zei hij. Echt niet te geloven. Hij was ook nog overduidelijk gay. Daar heb ik niks tegen, maar die hele situatie werkte nogal op mijn lachspieren. Wat moet je toch met zulke mensen? Maar goed, straks ga ik lekker uit! Het thema is sixties, dus we gaan op hippie chic. Kus.

vrijdag 19 maart 2010

Denim, ooh

Eindelijk is die toetsweek voorbij. Ik weet bij alledrie niet precies of ik ze wel of niet goed heb gemaakt, maar ontwikkelingspychologie was het moeilijkst. Na de toets gingen we nog even de stad in. Eventjes gezellig wat drinken bij de V&D. Ik zag nog een spijkerblouse hangen en die heb ik gekocht. Had er al vaker een gepast bij de H&M, maar toen niet meegenomen. Straks x Factor kijken!


Melanie Fiona - Monday morning

dinsdag 16 maart 2010

maandag 15 maart 2010

You'll need another toy

Gisteren was dus het feest van mijn opa en oma. De mensen vonden ons toneelstukje heel erg leuk. Om de typische uitspraken die we van opa en oma nadeden, moest iedereen hard lachen. Het eten was ook wel lekker, maar mijn hoofdgerecht vond ik wat minder. Aan het eind van de avond kreeg ik een envelop van mijn opa en oma voor de uitnodigingen die ik had gemaakt. 't Was een leuke dag. Vandaag heb ik geleerd, met af en toe een pauze. Ik word er helemaal gek van, op sommige momenten lees ik de tekst zonder dat ik wat in me opneem. Die toetsen moet ik wel echt halen, want dan heb ik een extra week meivakantie, haha. Morgen moet ik er nog even tegenaan en dan kan ik woensdag mijn eerste toetsen maken. Vanavond even lekker relaxen met ANTM en Project Catwalk!


Duffy - Delayed devotion

zaterdag 13 maart 2010

Hey handsome!

Hi people! Ik moest van mezelf even posten. Ik heb er de laaste dagen niet heel veel tijd voor. Ik ben best veel bezig met school, want aankomende week heb ik toetsweek. Woensdag heb ik toetsen van ontwikkelingspsychologie en aardrijkskunde. Ik heb al heel veel uren in ontwikkelingspsychologie gestoken en ik heb net mijn samenvatting af. De tekst heb ik al heel vaak doorgelezen, maar ik voel dat het nog niet genoeg is. Het is nogal een grote warrige boel in mijn hoofd. Ik vergeet telkens wat bij welke leeftijd hoort en welke theorieën er bij welke idioten horen. It's too much for me! Morgen ga ik lekker niet leren, want mijn opa en oma zijn dan 50 jaar getrouwd. Ik had de uitnodigingen gemaakt en daar krijg ik nog iets voor. Ook gaan mijn broertje, zusje en ik nog een toneelstukje doen. Dus het wordt vast wel leuk! Liefs.

donderdag 11 maart 2010

It's almost earthquaking, uhuh

Hallo! Ik heb vandaag langer in de auto/bus gezeten dan dat ik op school was. Het was namelijk weer tandartstijd. Ik word er meestal best chagerijnig van, omdat het zo belachelijk ver rijden is. Gelukkig vond hij mijn tanden weer fantastisch, er was niks op aan te merken. En ja, bij zo'n compliment laat ik toch even stiekem een klein glimlachje zien, waarbij er een glimp kan worden opgevangen van mijn bovenste rij tanden. Ach, de tandarts is zo erg nog niet. Wist je trouwens dat roodharigen meer pijn en meer angst hebben bij de tandarts? Las ik toevallig. Ik heb trouwens maar niet gezegd dat ik het flossen maar een paar weekjes heb volgehouden.. Maar goed, ik dwaal nogal af. Ik heb verder ook niet echt iets mee te delen, behalve dat ik zo lekker op de bang ga zitten voor Wie is de mol?


Caro Emerald - Back it up

dinsdag 9 maart 2010

Nine

Hooooi. Ik ben best wel een beetje heel erg moe. De dag begon dan ook met een ontiegelijk saai vak. In de les moesten we een eigen ritueel bedenken bij een bepaalde gebeurtenis. Wij hadden een ritueel bedacht bij het begin van de lente. Ik wilde graag dat er dan over narcissen zou worden heen geplast, maar mijn groepsgenoten vonden het niet leuk. De narcissenblaadjes moesten worden geplukt en er moest vervolgens overheen worden gedanst (bóring!). Daarna hadden we tekenen. Vorige week waren we begonnen met een toets, maar ik en een paar anderen waren nog niet klaar. Je mocht jezelf een cijfer geven door je aan een soort punten te houden. De lerares vond mijn masker mooi en de elementen zater er goed in verwerkt, dus ik kreeg een 8! Bij Nederlands moesten we nog presenteren. Rekenen was niet heel bijzonder. Wat ik wel bijzonder vind is dat ik iedere dinsdag hoofdpijn krijg van die rotlokalen.. En oh, wat ben ik blij. Morgen mag ik weer naar school!

Taio Cruz - Break your heart

zondag 7 maart 2010

Pretty sunday

Mmm, wat is het een mooie dag vandaag! Ik ging naar buiten om foto's te maken en in de zon was het helemaal niet koud. Dat vogeltjesgetjilp maakt me ook vrolijk. Lente, kom alsjeblieft snel! Iets bijzonders heb ik vandaag niet echt gedaan. Na deze schoolweek heb ik een toetsweek, dus ik heb alvast een beetje geleerd voor ontwikkelingspsychologie en aardrijkskunde. Volgend weekend moet ik werken en heb ik een feest van mijn opa en oma. Ze zijn dan 50 jaar getrouwd. Ik heb dan niet zoveel tijd om te leren, maar gelukkig heb ik die maandag en dinsdag na dat weekend nog. Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben gehad!

vrijdag 5 maart 2010

Flying books

Hai. Ik moet even iets kwijt. Ik heb een heel zere teen. Ik maak geen grapje, ik ben heel zielig! Het jeukt en hij is opgezwollen. Ben benieuwd hoe lang ik ermee blijf rondlopen.. Maar goed, even over tot de orde van de dag. Vandaag had ik met mijn leuke studiegenootjes afgesproken. We gingen onze powerpoint voor Nederlands afmaken. We vonden het leuk om hem wat specialer te maken, dus gingen we wat leuke fotootjes maken, zie hieronder het resultaat. Daarna gingen we verder met een andere opdracht. Na school ging ik met Lisa en Linda nog even de stad in. Dat was even gezellig! Morgen vroeg op om te werken.. ik moet van mezelf ook nog leren. Genoeg te doen dus..


Black Eyed Peas - Imma be rocking that body

woensdag 3 maart 2010

Hello ladies! Maandag had ik mijn eerste stagedag in groep 3. Het is maar een groep van acht kinderen, maar over twee weken moeten groep 3 en 4 worden samengevoegd, dus dan krijg ik toch nog een grote groep. Mijn mentor heeft me al heel veel verteld over de methodes en de kinderen in de groep, dus ik weet al best veel. Vandaag begon de dag met mentorles. We gingen opnames kijken van de ouderavond, en ik was heel erg zenuwachtig, omdat ik er op de film iets had uitgeflapt over een klasgenoot. Heel veel wisten ervan en ze zaten allemaal lachend naar me te kijken. Gelukkig was de les net op tijd voorbij en kregen we het niet meer te zien. Toen ik vanmiddag thuiskwam, vond mijn moeder dat ik dingen uit mijn kamer weg moest doen. Ik had te veel spullen volgens haar. Dus ik heb maar wat spullen weggedaan en het oogt inderdaad wat rustiger. Less is more! Kus.


Keri Hilson - I like