maandag 31 mei 2010

Roses

Ik zal even vertellen wat ik 't afgelopen weekend heb gedaan. Zaterdag ben ik naar de kapper geweest. Er is een heel stuk af. Het is nu niet meer zo dun aan de onderkant, omdat ik er geen lagen meer in heb laten knippen. Ben er wel blij mee, ook al heb ik het liefst lang haar! Lisa was ook jarig en die avond ging ik nog naar haar toe. We deden 'wie ben ik' en ik was een knoflookpers, haha. Gisteren heb ik wat dingen voor school gedaan, en vandaag ook een beetje. Ik heb telkens geen zin meer, dus ik ben er mee gestopt. Ik heb ook een activiteit bedacht voor onze geschiedenis presentatie. Het gaat over geloof en kunst en ik maak een werkblad waarbij je de verschillen leert tussen de romaanse en gotische bouwstijl. En toevallig vond ik vandaag een heel mooi boek over kathedralen! Vanavond moet ik nog werken. Ik ben alleen heel moe, want ik kon gisteren niet in slaap komen. Ik lag over allerlei onbenullige dingen na te denken. Tja, dat heb je wel eens hè..


Stanfour & Esmée Denters - Life without you

vrijdag 28 mei 2010

Complaining

Vandaag ging ik met mijn studiegroepje aan geschiedenis. We hebben alvast wat dingen gemaakt. Onze mentor stuurde ons via een mail dat ze in de wandelgangen had gehoord dat we een wel errrg gezellig klas waren, iets té. Dus daar moeten we over praten, hahaha. 's Middags ben ik naar de kringloop gegaan om spulletjes te zoeken voor geschiedenis, maar ik vond niet echt iets. Ik zag wel twee leuke sprookjesboeken voor maar 20 cent, dus die had ik meegenomen. Ik heb ook nog wat opdrachten van Nederlands afgemaakt. Ik heb nu op een rijtje gezet wat ik allemaal nog moet. En het is zó veel, je wilt het niet weten. Ik denk dat ik echt ga stressen.. Ik ga morgen denk ik nog naar de kapper, want ik word gek van mijn haar. Zo, nu ben ik klaar met zeuren, hoor. Sorry!

donderdag 27 mei 2010

I'm gonna leave the day behind

Vandaag begon de dag met een uurtje ALL, actief leren lesgeven. Daarna oefenden we onze kalligrafeerkunsten bij schrijven en tot slot kregen we een zinderend uurtje levensbeschouwing. Levensbeschouwing is echt dodelijk saai. Ik teken altijd onder die les. Maar deze les veranderde langzaam in een géweldig leuke les, want we hadden iets bedacht om 't wat spannender te maken. Dus gingen we woorden doorfluisteren. Heel kinderachtig, maar ik kwam niet meer bij. Daarna zijn Lisa, Linda en ik nog even het centrum ingegaan. Ik heb een schetsboek gekocht om mijn tekeningen van tekenen in te plakken. Strakjes is het tijd om te sporten en morgen is het weer studiegroepdag. Ik ben 's ochtends echt doodmoe, gaap gaap gaap.


1. flickr.com/photos/30788225@N04
2. flickr.com/photos/yyellowbird
3. flickr.com/photos/pantherpanther

dinsdag 25 mei 2010

Hot pink, baby

Ik ben eindelijk af van dat stomme demonstratieportfolio, want vandaag was de inleverdag. Nu zijn er nog superveel andere dingen die af moeten en er zijn ook nog veel studiegroepopdrachten. Ai. Er viel ook een les uit, dus ik kon eerder naar huis. Mijn bus reed nét weg. Ik heb toen een andere genomen, maar die doet er bijna twee keer zo lang over. Dat doe ik dus ook niet meer. Hmm.. ik ga nog maar eens wat huiswerk maken, het moet toch ooit af.


Roll Deep & Jodie Connor - Good times

zondag 23 mei 2010

The way you move on the floor

Hi! Ik ben nog een beetje moe van gisteravond. Lisa's feest was superleuk. Ik heb heel erg gelachen om de stomste dingen, haha. We zijn daarna ook nog met wat klasgenoten naar La Vie geweest. Ik heb me heel erg goed vermaakt, 't was een topavondje! Zometeen moet ik alweer werken, ik heb er zó geen zin in.. Hieronder zie je trouwens hoe mijn tekening van de schoen is geworden. Ik weet dat de vorm niet helemaal klopt, maar ik vind hem best mooi geworden. Er moet alleen nog schaduw bij en dan is ie klaarrr! Enjoy your sunday.


Enrique Iglesias - I like it

vrijdag 21 mei 2010

Sunkissed skin

Hóooi. Vanochtend ging ik met mijn studiegroep van geschiedenis aan de slag met onze presentatie. We moeten een les geven met vier activiteiten en een toneelstukje op het begin. We hebben de taken verdeeld van wie wat gaat doen. Ik ga iets maken over de romaanse en gothische bouwstijl. Hier weet ik nog best veel van, omdat ik het heb gehad met kunsttheorie. Ik was gelukkig niet zo laat thuis. Ben alvast begonnen met mijn tweede reflectieverslag. Deze moet namelijk in mijn demonstratieportfolio komen, die ik dinsdag moet inleveren. Sorry dat ik zulke slaapverwekkende dingen te vertellen heb.. Maar morgen heb ik lekker een feestje van mijn vriendin en net heb ik héérlijk in de zon gelegen. Much better eh?


Katty Perry & Snoop Dogg - California gurls

woensdag 19 mei 2010

Now I told you twice

Heejeu. Oeh, wat een lekker weertje. Dit mag wel eventjes zo blijven. Vandaag begon de dag met een heel saai uurtje rekenen. Daarna hadden we aardrijkskunde met een nieuwe leraar. Ik herkende veel van aardrijkskunde uit mijn laatste twee havojaren, want het ging over aardbevingen en platentektoniek. In de pauze gingen we even wat halen bij de supermarkt. Bij geschiedenis worden nu presentaties gedaan door de studiegroepen. Ook een leuke les! Tot slot hadden we tekenen in een nieuw lokaal. Ik dacht eerst dat ik de opdracht niet leuk zou vinden, maar ik vond het juist wel leuk. Iedereen moest degene die voor je zat van de achterkant natekenen, dus eigenlijk het haar. We moesten gebruik maken van een satestokje en Oost-Indische inkt. Ik vond mijn tekening wel goed gelukt. We hebben krijgen nu ook tekenopdrachten mee naar huis. Voor volgende week moeten we schoenen natekenen. Je raadt vast al welke het worden..

dinsdag 18 mei 2010

Inspired

Hoi gekkies! Zucht, zucht. De schooldaagjes zijn weer lang! Gisteren was heel leuk, want we hadden een poppendag. We hebben een poppenworkshop gehad en zelf een popje gemaakt door aluminiumfolie om je vinger te vouwen en het daarna met papier maché te beplakken. How nice! Daarna kregen we een soort voorstelling te zien, die was ook superleuk. De vrouw in de voorstelling maakte ook gebruik van poppen. Tijdens de voorstelling maakte ze zelfs allemaal popjes met aardappels en een tomaat en daar vertelde ze een heel verhaal bij. Vandaag begonnen de échte lessen weer. Oh ja, zoals je ziet ben ik bezig met een inspiratiebord. De kaart met het hertje heb ik gisteren gehad bij die workshop. Het hertje is op dezelfde manier gemaakt, echt heel mooi! De foto erboven is van afgelopen zomervakantie. Mijn vader heeft eergisteren een vakantie geboekt. We gaan naar camping Due Laghi in Italië. Wordt vast geweldig :).

zondag 16 mei 2010

Lovely days

Gisteravond ben ik uitgeweest. We gingen eerst iets drinken in de Rede en daarna gingen we naar het foute feest in Cultus. 't Was heel gezellig :). Vandaag was mijn laatste vakantiedagje aangebroken. Heb 's ochtends nog heel even iets aan school gedaan. 's Middags hadden we wel zin om iets te gaan doen. We zijn naar de plaatsjes Sloten en Lemmer geweest. Het was ook eindelijk lekker weer! We hebben lekker softijs en kibbeling gegeten en een beetje rondgelopen. Straks nog even de herhaling van ANTM kijken. Morgen weer naar school dus. Het gaat een drukke tijd worden.. Maar ach, dan kan ik weer uitkijken naar de zomervakantie!

vrijdag 14 mei 2010

24/7

Vanochtend besloot ik eens een begin te maken aan mijn demonstratieportfolio. Een begin ja, want ik moet nog oneindig veel. Ik heb eigenlijk nog veel meer huiswerk liggen, maar ik wacht er telkens mee. Het komt waarschijnlijk allemaal op het laatste moment, ahum. Verder heb ik niet heel veel gedaan. Vanavond x factor kijken. Ben benieuwd of Lady Gaga echt komt, want dat had ik gehoord. De zon schijnt eindelijk weer eens in mijn kamer. Ik ben dit weer echt zat, ik wil weer kunnen zonnen op het dak.. zucht.


Jessica Jarrell - Almost love

woensdag 12 mei 2010

And it goes on and on and on


Alle foto's onbewerkt. Armband en jurkje H&M.

Taio Cruz - Dynamite

dinsdag 11 mei 2010

I AMsterdam

Vandaag ging ik met mijn ov-chippie naar Amsterdam! Ik had niet echt iets nodig, but who cares? Het zonnetje scheen lekker en het was 's ochtends lekker rustig. Ik had al op het nieuws gezien dat het vuilnis in de stad niet werd opgeruimd en ik zag inderdaad veel stapels vuilniszakken liggen. Ik ben ook nog naar de negen straatjes geweest, maar volgens mij heb ik het goede gedeelte gemist, want ik vond er niet veel aan. Bij de H&M heb ik een armband en een bh gekocht en bij de New Yorker een bloementop. Rond vier uur was ik er wel klaar mee en toen ben ik weer naar huis gegaan. In de trein een lekkere maaltijdsalade gegeten, hihi. En thuis als toetje aarbeien. Ik heb trouwens wéer last van mijn teen, dit is al de vierde keer. Morgen éindelijk naar de dokter. Ik hoop dat er iets voor is..

maandag 10 mei 2010

Mmm..

Hoi! Vanochtend gingen mijn zusje en ik naar de supermarkt, want we wilden appelflappen maken. Het is lekker makkelijk te maken en ook leuk om te doen! Ze zijn goed gelukt :D. Daarnet ben ik naar de kringloop gegaan, om te kijken voor een prikbord. Ik wil namelijk al een tijdje een soort inspiratiebord maken. Ik hoop dat het mooi gaat worden. Ik heb ook fotolijstjes gekocht, een blikje en een spiegeltje. Alles bij elkaar hoefde ik maar € 1,30 te betalen. In de lijstjes heb ik plaatjes gedaan uit ELLE, Cosmogirl en AvantGarde. Ik heb nu nogal trek, dus het is tijd voor een appelflappie. Klik hier voor een foto. En oooh ja, ik heb een nieuwe layout, maar dat was je vast al wel opgevallen. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!


Livvi Franc - Automatik

zaterdag 8 mei 2010

Little blue dress

Hai hai. Wat is het lekker om na zeven nachtjes weer in mijn eigen bed te liggen! Niet meer vier lagen kleding over elkaar en een fleecedeken bedekt over bijna heel mijn gezicht. Ik bedacht me dat ik wel eens wat nuttigs kon gaan doen vandaag, dus besloot ik mijn kledingkast eens op te ruimen. Mijn moeder zeurde er al heel lang over, dus daar was ze wel blij mee. Ik vind het altijd moeilijk om kleding weg te doen, ook al zitten er spullen bij die ik al meer dan een jaar niet aan heb gehad. Voor de rest heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan. Ik zit eraan te denken om mijn blog een beetje te veranderen, maar ik weet het nog niet zeker. Ik wil eigenlijk mijn foto's wat kleiner, maar ik weet nog niet hoe ik dat aan moet pakken, want ik heb zóveel foto's op mijn blog! Anyways, op de foto hieronder zie je mijn nieuwe jurkje.


Stromae - Alors on danse

vrijdag 7 mei 2010

Back in town

Ik ben weer thuis! We zouden eigenlijk morgen pas naar huis gaan, maar mijn ouders hadden geen zin om een natte voortent mee naar huis te nemen. De rest van de vakantie was heel leuk. Ik heb nog andere mensen leren kennen waar ik het erg gezellig mee had. We hebben veel gezwommen en 's avonds konden we uitgaan op de camping. Dat was super! We hebben ook nog een dag gewinkeld in Enschede. Ik heb een groene blouse gekocht bij de H&M, een heel leuk marineachtig jurkje van een onbekend winkeltje en blauwe wedges. I'm in love with them! De vakantie was leuk, maar ik had gedacht dat ik lekker buiten kon liggen in de zon om bruin te worden, maar dat lukt natuurlijk niet als het weer zo tegenzit. Ik ben ook blij dat mensen nog steeds mijn blog blijven bezoeken, ook als ik een tijdje weg ben. En bedankt voor alle lieve reacties, ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hebben. Ik ga vanavond maar eens lekker op de bank hangen en bedenken wat ik volgende week allemaal ga doen. Liefs!


Shontelle - Impossible

zaterdag 1 mei 2010

Update!

Hallooo. Ik had niet gedacht dat ik deze week zou posten, maar mijn vader heeft eventjes internet geregeld. Ik heb alweer een nacht in ons tentje overleefd. Mijn gezicht voelde het koudst aan. Vannacht ga ik nog meer lagen kleding over elkaar aantrekken, I guess. Vanochtend was er wel zon en dat was wel even lekker! Vanmorgen zat ik lekker op een bankje in de speeltuin. Mijn zusje vind het springkussen heerlijk, ze maakt de ene salto na de andere. 's Middags gingen we naar het zwembad. In het bubbelbad raakten we aan de praat met wat jongens. Ze zijn wel aardig, geloof ik. Ik heb ook alweer een boek uitgelezen, de achtste it-girl. We zullen zien wat de avond ons brengt. We kennen nu tenminste wat mensen, dus dat is wel leuk. Ik wens jullie nog een fijne vakantie verder. Wie weet komt er nog wel een post. Big kiss!

Esmée Denters - 007 on you