woensdag 30 juni 2010

Hola! Ik ben druk bezig met het afmaken van mijn laatste verslag. Het is echt een rotwerk. 't Is namelijk een levensbeschouwelijk verslag, met de stomste vragen. Ik doe er ongeveer elke dag twee, en dan moet ik ook nog een levensweg maken en nog meer onzin. Vandaag heb ik ook nog mijn kamer opgeruimd. Dat prikbord heb ik een tijdje geleden verruild voor een memobord. Hij is al aardig vol, zoals je op de eerste foto kan zien. Ik heb een hekel aan het gevoel nog iets af te moeten maken. Volgende week maandag lever ik het verslag en nog een ander verslag in. Dan ben ik écht vrij!


Sia - Clap your hands

dinsdag 29 juni 2010

I'm a dancefloor lover

Flickr, wauw, wauw, wauw!


David Guetta & Kelly Rowland - Commander

zondag 27 juni 2010

Beachbreak!

Gisteren was top! We hadden om kwart over 11 afgesproken in bij het busstation, we zouden eerst nog wat dingetjes kopen. Bleek dat ik het belangrijkste was vergeten: mijn kaartje. Dus ik had die eventjes opgehaald en toen gingen we met de bus naar Lelystad. We moesten nog even wachten op iemand, dus gingen we een ijsje halen bij de nieuwe Prego! Daarna namen we de trein naar Amsterdam en Haarlem. Vervolgens moesten we verder met de bus. We waren bang dat we er niet inkwamen, maar het lukte. Het was supervol, plakkerig en lachwekkend. We wisten niet goed waar we eruit moesten. En ja, toen liepen we nog een uur of zo! En we mochten ook nog even fijn een uurtje wachten in de rij. Maarrr toen konden we eindelijk los gaan! 't Was top. Om 7 uur kregen we honger, tijd voor een hamburger. En daarna, verder dansen! Om half 10 waren we er wel klaar mee. We liepen naar de bus en wachtten weer een eeuwigheid. Hij reed voorbij, hij zat vol. We zijn toen weer teruggelopen, in de hoop dat we er dan wel in zouden komen. Maar toen stond er ook een bus die naar Zandvoort ging. Die namen we en toen namen we daar weer de trein naar Amsterdam. We hadden weer honger en die werd gestild door een pizza slice. En toen in de trein van Amsterdam naar Lelystad, daar werden we opgehaald door Lotte's moeder. And then the party was over! Een lange dag, maar het was de moeite waard. Ik moet trouwens nog even kwijt dat mijn zusje voor de tweede keer clubkampioen is geworden én eerste. Ik ben trots op haar! Zometeen gaan we naar opa en oma. Er is Wieringerwerf op wielen, or something. Kus!

vrijdag 25 juni 2010

The silence is slowly killing me

Yeah, de toets en presentaties zitten erop! Nu alleen nog verslagen inleveren op 5 juli en de barbecue op 2 juli. Helemaal vrij ben ik dus nog niet, maar vandaag doe ik lekker niks aan school. Ben vanochtend even het dorp ingegaan, maar heb niks gekocht. Mijn middag bestaat denk ik uit zonnen, lezen, bloggen en foto's bekijken op flickr. En ik luister het nieuwste nummer van Maroon 5, lekker vrolijk! Morgen ga ik naar de beachparty van Slam FM in Bloemendaal. Ik ga genieten van een lekker weekend, daarna komt dat verslag wel. Enjoy your weekend!


Maroon 5 - Misery

dinsdag 22 juni 2010

Shooting stars

Hey! Ik ben alweer een aantal dagen aan het leren voor een toets van morgen. Het is een rekentoets met alleen theorie. Eén keer alle hoofdstukken en artikelen doorlezen kost me al meer dan zes uur. Belachelijk. En makkelijk is het ook niet echt.. Ik heb er trouwens voor gekozen om een verslag op het tweede inlevermoment in te leveren. Da's eigenlijk niks voor mij, maar ik wist zeker dat ik het niet zou afkrijgen voor donderdag. Dus nu heb ik nog een extra week de tijd om het af te maken. De vakantie komt echt steeds dichterbij! Ik heb heel veel zin in Italië. Wens me succes voor morgen.. Liefs!


B.o.B & Hayley Williams - Airplanes

zondag 20 juni 2010

Blur


Hyper crush - Keep up

donderdag 17 juni 2010

+++

Het is tijd voor een ieniemienie update. Vandaag was de laatste lesdag. Morgen moet ik nog heel hard aan de slag met met mijn studiegroep om alles af te krijgen. Mijn schrijfportfolio en verslag van Nederlands heb ik bijna af. Ik moet nu nog een héel verslag voor godsdienst én ik moet veel leren voor de toets van rekenen. Bovendien heb ik ook nog twee presentaties volgende week. Ik zit bijna elke dag tot 's avonds aan mijn huiswerk. Het kan zijn dat ik eventjes niet update, want ik wil wel goed mijn best doen om alles af te krijgen en te leren. Gelukkig heb ik deze week heel goede cijfers gehaald. Voor tekenen moesten we schelpen natekenen en daar kreeg ik een negen voor. Vandaag was de tweede schrijftoets, waarbij ik twee achten en twee negens heb gehaald. Jeuj! Als ik helemaal klaar ben met alles, kan ik weer bloggen tot ik erbij neerval. Liefs.

dinsdag 15 juni 2010

Can you hold my mirror?

Als ik niet zo van bloggen hield, dan had ik nu niks gepost en was ik met school bezig. Vandaag is de laatste lesweek begonnen. Bij Engels moesten we een korte presentatie houden en een 'game' doen. Wij kozen voor bingo. 't Was best leuk. Met mentorles zouden we iets gaan doen en dat was ik eigenlijk vergeten. We zouden de stad ingaan om iets te drinken. Had ik maar mijn slippers aangedaan, nu heb ik blaren! Trouwens, ik héb niet eens meer iets gedronken. We kozen ervoor om de bus te halen. Thuis ben ik aan de slag gegaan met mijn 'rijmdozijn'. Twaalf gedichten van verschillende dichters en een uitleg erbij waarom je die gedichten hebt gekozen. Ik ga nu maar weer even verder met huiswerken.. Moet trouwens ook nog schetsen maken. Morgen hebben we een tekentoets, waarbij we een stilleven van schelpen moeten natekenen. Ik heb er eigenlijk wel zin in..

zondag 13 juni 2010

Aaah! Ik ben toch naar de schuimparty gegaan en het was geweldig. Ben dus blij dat ik gegaan ben. Eerst viel het nog wel mee met het schuim, maar het werd steeds meer. Aan het eind van de avond was ik helemaal doorweekt, hihi. Ik had droge kleding meegenomen en heb me ergens buiten omgekleed. Toen ik naar huis wilde fietsen, kwam ik twee jongens tegen die me wel thuis wilden brengen. Het was een supergezellige avond. Maarrr, ik mocht van mezelf niet te lang in bed blijven liggen, want ik had nog genoeg te doen. Ik heb vandaag alleen maar aan mijn schrijfportfolio gewerkt. Ik hoef nu nog maar twee vragen te maken. Ik had het wel een beetje warm/koud vandaag. Dat zal wel van gisteren zijn. Sommige mensen moesten in hun natte zooitje nog een heel eind fietsen, da's ook niet echt slim. Morgen komt er weer een klasgenoot om aan aardrijkskunde te gaan. Maar ik wil natuurlijk ook voetbal kijken..


Foto: zomervakantie 2009

vrijdag 11 juni 2010

Webcam girl

Heejjjj. Nog twee weekjes.. Hoe ga ik dat redden? Er zijn nog een aantal studiegroepopdrachten die afmoeten en ik moet zelf ook nog verslagen afmaken. En dan is er ook nog een rekentoets waarbij je alle teksten drie keer moet doorlezen, voordat je een beetje doorhebt waar het over gaat. Maar daarna, party! Zaterdag is er trouwens een schuimparty en ik wil er supergraag heen, maar ik moet nog even bedenken of ik wel of niet ga. Het wordt weer werken, school, school, school dit weekend. Oh ja, ik had drie achten voor mijn bordtoets. Dat had ik echt niet verwacht, maar ik ben er natuurlijk heel blij mee. En nog een oh jaatje: ik heb een abonnement genomen op L'Officiel NL. Kus!

woensdag 9 juni 2010

Keep on going

Wat een druk dagje! Vandaag hadden we dan eindelijk onze geschiedenis presentatie. Het ging gelukkig goed. We hebben een 7,5 gekregen en daar waren we heel blij mee. Tekenen was ook weer leuk. De lerares was heel enthousiast over mijn tekening, hihi. En omdat sommige van jullie ook benieuwd waren, heb ik er toch maar een foto van gemaakt. Met het beestje dat we getekend hadden, gingen we in de les iets doen. Je kon uit verschillende dingen kiezen. Ik koos voor 'het beestje in je kamer'. Het beestje moest worden uitvergroot van een A5 naar A4. Daarna moest ik het uitknippen en opplakken op een nieuwe tekening. Na school moest ik naar de ANWB om vignetten en een gratis routekaart te halen voor Italië (yeah). En daarnet heb ik ook nog gestemd :)! Morgen heb ik nog een bordtoets van schrijven. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan.

maandag 7 juni 2010

Bzzzzzz

Vandaag had ik mijn eindgesprek op school en daarvoor ging ik met een studiegroepopdracht aan de slag. We hebben wel wat gedaan, maar niet bijster veel. Ik heb net als de vorige keer een ruimvoldoende gekregen voor mijn demonstratieportfolio. Ik vind het wel oke. Als ik mijn studiepuntjes maar heb :). Gisteren heb ik trouwens weer een huiswerkopdracht voor tekenen gedaan. Je moest een 'kriebelig beestje' natekenen. Ik heb een foto van een bij gemaakt en die nagetekend. Ik ben trouwens nog steeds moe. Ik moet telkens vroeg uit bed en eerder slapen lukt niet goed. En ik heb ook al de hele tijd honger vandaag! Het is toch wat..

zondag 6 juni 2010

Sigh

Gisteravond had ik een feestje. Het was een gezellige avond. Leuk om sommige mensen weer eens te spreken! Mijn vader had me gebracht met de fiets achterop de auto, maar uiteindelijk ben ik met iemand mee teruggereden. Nu heb ik geen idee hoe ik mijn fiets weer terug krijg. Ik wist al wel dat mijn ouders er niet zo blij mee zouden zijn, maar ja.. Vanochtend heb ik meer dan drie uur aan mijn schrijfportfolio gewerkt en ik ben er maar anderhalve vraag mee opgeschoten. Dat schrijfportfolio maakt me zo chagrijnig, ik heb er echt een hekel aan. Gisteren heb ik trouwens ook nog met een klasgenoot aan een aardrijkskunde opdracht gewerkt en morgen heb ik mijn eindgesprek op school en ga ik ook aan de slag met iemand. Het is echt vermoeiend. Ik merk ook wel dat ik wat minder tijd heb om te bloggen en dat zie ik ook aan de bezoekers. Maar ja, nog drie weekjes school en ik ben er vanaf.. eindelijk!

donderdag 3 juni 2010

The polaroid effect

Elleu! Wat een heerlijk dagje. Alle lessen waren leuk op school. Bij ALL was er tijd over, dus vertelde de lerares iets over haarzelf en ze liet foto's op haar hyves zien, heel grappig. Bij schrijven oefenden we met methodisch-, blok- en kalligrafieschrift op het bord. Volgende week hebben we een bordtoets! Ik vind het best moeilijk, ik hoop dat ik het goed doe. Godsdienst levensbeschouwing was deze keer niet zo slaapverwekkend als vorige week. We hadden steeds weer de slappe lach. We waren in groepjes verdeeld en ons groepje moest een perspectiefvertelling doen. Morgen is het tijd om geschiedenis af te ronden. En ik ga met mijn zusje meelopen met de avondvierdaagse, zoals je misschien al had gelezen. Ik denk dat ik nu nog maar even lekker in de zon ga liggen. Ciao baby!


Esmée Denters - Love dealer (acoustic performance)

woensdag 2 juni 2010

Charbon de bois

Hái. Vandaag was best een leuke schooldag. 't Eerste uur rekenen was wel héel saai, maar dat is eigenlijk altijd zo. Bij aardrijkskunde gingen we lekker naar buiten. We kregen een werkblad mee met vragen. Heerlijk met dat zonnetje erbij. Bij geschiedenis was er weer een studiegroepje aan de beurt met hun presentatie. Volgende week ben ik (aaah). Bij tekenen gingen we ook naar buiten. We moesten een stukje van het park natekenen, met houtskool. Ik vind houtskool stom, bleh. Ik wilde eigenlijk nog met mijn zusje meelopen met de avondvierdaagse, maar ik denk dat ik dat vrijdag ga doen. Love!

BTW: Als je nog wil zien hoe mijn haar nu is, klik dan hier.


Lena - Satellite