donderdag 30 juni 2011

Tomorrow it's July

Hoi hoi. Nog vier dagen en dan moeten mijn verslagen af zijn. Van de drie heb ik er nu bijna twee af. Het gaat me lukken. Meestal werk ik er 's ochtends aan, zodat ik 's middags nog wat voor mezelf kan doen. Ik was nog even het dorp in geweest en heb de photo finish foundation van Catrice gekocht, en een agenda en een Zweeds puzzelboekje. Beide waren maar een euro. Op de middelbare school kocht ik altijd nog dure, leuke agenda's, maar nu kijk ik er nauwelijks nog in. Vanavond heeft mijn broertje zijn diploma-uitreiking. De header van Lara staat trouwens op haar blog! Als je hem wilt zien, klik hier.

dinsdag 28 juni 2011

Last night

Gisteravond was het feest bij mijn mentor. En wauw, wat was het mooi daar! Ze had echt een prachtige grote tuin, met mooie bloemen, oude speeltoestellen (inclusief trampoline) en zelfs een buitenkeuken. Het was echt een perfecte plek. En dan de hapjes, die waren ook heerlijk! Denk aan: Turkse pizza, fruitsalades, worstenbroodjes, gehaktballetjes, en lekkere toetjes en taart na. Het was een heel gezellige avond met veel lekker eten. Sommige mensen hebben zelfs even een trackerrit gemaakt, haha. En oooh, wat hadden ze een schattige poesjes! Die móest ik even vasthebben. Ja, het was echt een mooi avondje.

zondag 26 juni 2011

I swear I'll behave

Wat een verschil met het weer als je kijkt naar gisteren. I love it. Gisteren ging ik met mijn zusje mee naar haar turnwedstrijd, omdat mijn ouders naar een familiedag waren. Het duurde behoorlijk lang, maar het was het wachten waard, want ze werd tweede van haar turngroepje. 's Avonds had ik een feestje, en dat was erg geslaagd. Het was heel gezellig! Vandaag heb ik nog even iets aan school gedaan en 's middags gingen we naar het Flevo Food Festival. Thuis heb ik nog even lekker in de zon gelegen. Hopelijk hebben jullie een goed weekend gehad!

Maroon 5 & Christina Aguilera - Moves like Jagger (luister)

vrijdag 24 juni 2011

Jewelry

Mijn laatste lesweek was vorige week en de toetsen zijn gemaakt. Nu rest er nog een ding, en dat is het afmaken van drie verslagen. Ik heb er tot en met 4 juli de tijd voor, dus dat zou toch moeten lukken. Tussendoor heb ik nog wat feestjes. Eentje zaterdagavond, en maandagavond een feest in de tuin bij onze mentor. Iedereen in de klas moet iets te eten klaar maken, heel leuk. Vandaag heb ik het theoretisch kader voor rekenen getypt en 's middags ging ik nog even het dorp in. Bij het Kruidvat heb ik deze mooie sieraden gekocht. I like!

woensdag 22 juni 2011

Maybe we lost the magic peace

Je werpt een blik op de wekker en je weet genoeg. Je hart bonst en in een seconde sta je naast je bed. Je hebt een toets en net vandáág gaat je wekker niet af. Dat gebeurde mij dus vandaag. Ik werd wakker op het moment waarop ik net in de bus had moeten zitten. Mijn moeder was zo lief me naar school te rijden, in haar badjas, ook net uit bed. Gelukkig was ik ruim op tijd. Het was alleen wat minder leuk dat de toets best lastig was. Morgen heb ik nog een toets van kunst. Ik heb al wel goed geleerd, maar ik weet niet meer of ik nóg meer moet leren. Ik vertoon nu een beetje leerontwijkend gedrag, ik ben er klaar mee!

Beyonce - Start over (luister)

maandag 20 juni 2011

Pink

De eentonigheid slaat toe in mijn posts. Ik ben nog steeds druk bezig met leren. En tussen het leren door ben ik niet weg te slaan van tumblr. Ik kan er echt niet meer mee stoppen, het is langzamerhand een verslaving aan het worden. Ik vond het wel weer tijd voor een outfitpost, so here it is.

zondag 19 juni 2011

Winner!

Sorry, sorry. Ik vergat mijn eigen header give-away iets te vaak, haha. Maar nu heb ik dan eindelijk de uitslag! Ik had 40 comments gekregen, en uit 34 daarvan bleek duidelijk dat ze mee wilden doen. Ik heb een random number generator gebruikt en daar kwam 3 uit, oftewel Lara van fashionwarintheair. Ik ga eerst met haar overleggen hoe ze het ongeveer wil en dan zal ik later laten zien hoe de header is geworden. Verder ziet mijn dag er precies hetzelfde uit als gisteren: leren en 's avonds werken. Kus.

Play & Win - Ya BB (luister)

zaterdag 18 juni 2011

When I was a young girl

Het wordt vier daagjes leren voor mij. Woensdag en donderdag heb ik twee toetsen van Nederlands en kunst. Ik denk dat het wel goed gaat komen, want het is niet heel lastig. Vandaag hoefde ik gelukkig niet vroeg uit mijn bed om te werken, maar ik moet helaas wel drie avonden achter elkaar. Laatst haalde mijn moeder wat oude fotoalbums uit de kast. Ik vind het echt leuk om al die foto's terug te zien. Dit zijn er twee. Schattig hè?

Selena Gomez - Love you like a love song (luister)

donderdag 16 juni 2011

16 juni

Hoi hoi. Ik heb twee volle dagen achter de rug. Gisteren bezochten mijn studiegroep en ik een school om een onderzoekje te doen. We zijn daarna nog behoorlijk lang bezig geweest op school. Lisa en ik hadden ons Nederlands verslag ook afgemaakt en om half 6 waren we pas klaar. Daarna gingen we lekker eten, tv kijken en aan haar rommelpot knutselen. Vandaag moesten we ons verslag nog presenteren voor een ander tweetal uit de klas. In de les daarna ging het alarm in de school af. Er was kortsluiting ontstaan, dus belandden we in het bejaardenhuis vlakbij de school. Daar gingen we maar een potje kaartje, hehe. Het laatste uur hadden we handvaardigheid. Ik ben heel tevreden over hoe mijn rommelpot is geworden en hij heeft een plekje gekregen in de vitrine. Ik zal er nog een keer een foto van maken. Morgen de laatste lesdag en dan mag ik heerlijk vier dagen gaan leren..

Ps. Mijn broertje is geslaagd vandaag!

Twitpic

dinsdag 14 juni 2011

Flowers

Vandaag is mijn laatste lesweek begonnen. Gisteren ging ik nog met Lisa aan de slag voor ons Nederlands verslag. We zijn vier uur bezig geweest, maar de helft van de tijd waren we aan het kletsen en lachen, hihi. Morgen gaan we het afmaken en dan blijf ik daar slapen. Vanmiddag ben ik bezig geweest met mijn 'rommelpot' voor handvaardigheid. Het wordt een soort van raar fantasiewezen, maar het is best leuk om te doen. Nu ga ik naar de sportschool. Ik ga een keer hiphop doen i.p.v. sh'bam. Ben benieuwd.

zondag 12 juni 2011

Hey, hey, what can I say

Gisteravond ben ik met Linda naar de schuimparty geweest. Het was echt weer een topavondje! Heerlijk dat schuim, haha. We waren zó blij dat we droge kleren mee hadden genomen toen we naar huis gingen. Nu gaan we ergens wandelen, dat vind ik altijd wel lekker, zeker met zulk weer! En dan hoef ik ook niks voor school te doen, wat ik trouwens toch al niet doe, haha. Love.

vrijdag 10 juni 2011

Turn me up when you feel low

Laatst heb ik en give-away gewonnen en vandaag kreeg ik het pakketje binnen! Omdat het wat later was aangekomen zat er bij het mooie kettinkje ook nog een nagellak en lipstain. Echt super lief, dankjewel Amy! Bekijk haar blog hier. Vanavond moet ik werken en ga ik de finale van x factor kijken. Ik ben heel erg voor Rochelle, maar aan de andere kant is het ook wel eens leuk als er een groep wint.. Morgen werk ik ook en ga ik 's avonds met Linda naar een schuimparty, hihi. Ik denk dat ik dit weekend ook bekend maak wie mijn header give-away wint. Kusje!

Gym Class Heroes Ft. Adam Levine - Stereo hearts (luister)

woensdag 8 juni 2011

Mariposas

Vandaag was gelukkig een korte schooldag. Nog maar anderhalve week naar school en dan is de toetsweek alweer. Na de toetsweek ga ik mijn verslagen afmaken en dan ben ik klaar. Het gaat eigenlijk best snel. Gisteren ging ik met Lisa mee, nadat we eerst een tijd lang aan een verslag voor Nederlands hadden gewerkt. We gingen lekker pasta eten en een tumblr voor Lisa aanmaken, haha. 't Was leuk!

Inna - Club rocker (luister)

zondag 5 juni 2011

5 juni

Vandaag is echt een nutteloze dag. Ik heb een halve aflevering van gossip girl gekeken, tosti's gegeten, mijn kamer gestofzuigd, iets nieuws op mijn krijtdeur geschreven en een paar bladzijden gelezen uit een boek en getumblred (als dat een woord is). Van alles wat dus, maar niet echt nuttig. Op het stofzuigen na dan. Ik heb gewoon geen zin om iets aan school te doen! Who's with me? Anyway, ik heb nu sinds een tijdje tumblr. Make sure you follow me @ thecrowdgoeswild. Hebben jullie ook tumblr? Ik vind het leuk om ze te bekijken, dus je mag je link achterlaten. Straks gaan we barbecueën, gelukkig schijnt de zon weer. Kiss kiss.

LFMAO & Natalia Kills - Champagne showers (luister)

zaterdag 4 juni 2011

Floral prints and friendship beads

Hoi. Eigenlijk hoefde ik vandaag niet te werken, maar ik werd net gebeld of ik vanmiddag kon. Ik kan wel, dus heb maar ja gezegd. Vanavond viert Lisa haar verjaardag. Het belooft een gezellige avond te worden! Nu ga ik gauw eten. Dit is wat ik aan heb vandaag, wat is het toch heerlijk weer!

Yasmin - Finish line (luister)

donderdag 2 juni 2011

Doe mee!

Nou, ik denk dat ik wel weet wat het gaat worden. Bíjna iedereen heeft gekozen voor het verloten van een header! Dus dat ga ik doen. Je kunt je dus in deze post opgeven om mee te doen. Je moet natuurlijk wel een volger van me zijn. Voor de rest kun je niks doen om meer kans te maken om te winnen, dat vind ik niet nodig. Je hoeft je dus alleen op te geven. Nadat de winnaar bekend is kunnen we samen overleggen welk formaat de layout moet hebben en of er nog bepaalde foto's/kleuren in moeten. Liefs!

Willen jullie wel duidelijk aangeven of je wél of niet meedoet?