vrijdag 22 juli 2011

Ciao

Hmm, eindelijk! Morgen gaan we op vakantie naar het Gardameer in Italië. De camping staat nog niet vast, misschien wordt het camping Lido. Vorig jaar waren we ook in Italië en ik hoop dat het nu weer net zo leuk wordt. Ik wil zonnen, over marktjes struinen, zwemmen in het meer/zwembad, tijdschriften en boeken lezen, mooie steden bezoeken, winkelen, leuke mensen om me heen hebben en (hopelijk) uitgaan. Ah, heerlijk. En natuurlijk ook belangrijk: veel foto's maken! Als ik op vakantie ben doe ik trouwens niets aan mijn blog. Ik vind het altijd wel even fijn om een paar weken geen laptop te hebben. Ik weet dat mijn bezoekersaantallen dan wel behoorlijk dalen, maar het is niet anders. Als je een keer niets te doen hebt, begin dan maar eens bij het begin van mijn blog, haha! Of maak tumblr aan en volg me daar. 12 augustus ben ik er weer. Ciao.

dinsdag 19 juli 2011

Summer playlist

Voordat ik op vakantie ga is het van essentieel belang dat mijn mp3tje vol staat met lekkere Roemeense dance, Shakira en hier en daar nog wat andere fijne buitenlandse nummers (Elle me dit, Danza kuduro). En oh, de stem van Adam Levine mag ook niet ontbreken. Daarom heb ik een playlist gemaakt met alle nummers die ik op mijn mp3 heb gezet. Er zitten veel nieuwe nummers tussen en ook wat oudere. Ik heb ook andere liedjes op mijn mp3 staan, maar de liedjes die hieronder staan schreeuwen 'zomer'. Het kan zijn dat dit niet je muzieksmaak is, maar toch vond ik het leuk om met jullie te delen. Als jullie nog tips voor mij hebben zijn die ook altijd welkom! Ik ben namelijk nog niet weg, haha.

Door op de link te klikken kun je de nummers luisteren én downloaden.

Alexandra Stan - Get back (ASAP) (luister)
Allexinno & Starchild - Senorita (luister)
Avicii – Levels (luister)
Beyoncé – I was here (luister)
Beyoncé – Countdown (luister)
Beyoncé – Start over (luister)
Beyoncé – Best thing I never had (luister)
Corina – No sleepin’ (luister)
Calvin Harris & Kelis – Bounce (luister)
Calvin Harris – Feel so close (luister)
Connect-R - Ring the alarm (luister)
Dj Antoine & Timati & Kalenna - Welcome to St. Tropez (luister)
Don Omar ft Lucenzo letra – Danza Kuduro (luister)
Dony & Elena Gheorghe – Hot girls (luister)
Elena Gheorghe - Midnight sun (luister)
Elena Gheorghe – Disco romancing (luister)
Gym Class Heroes & Adam Levine – Stereo hearts (luister)
INNA & Juan Magan – Un momento (luister)
INNA – Club rocker (luister)
INNA – 10 minutes (luister)
INNA – Sun is up (luister)
INNA – Moon girl (luister)
Jeronimo & Stay-C – I am no superman (luister)
Liviu Hodor & Mona - Sweet love (luister)
Loona - Vamos a la playa (movetown remix) (luister)
Lora – No more tears (luister)
Maroon 5 & Christina Aguilera - Moves like Jagger (luister)
Mishelle & Randi – Only you (luister)
Mika – Elle me dit (luister)
Mohombi & Les Jumo - Sexy (luister)
Nadia Ali – Rapture (luister)
Omega & El fuerte - Que tengo que hacer (luister)
Play & Win - Ya BB (luister)
Sak Noel – Loca people (luister)
Selena Gomez – Love you like a love song (luister)
Selena Gomez – Bang bang bang (luister)
Selena Gomez – When the sun goes down (luister)
Shakira – Hips don’t lie (luister)
Shakira – La tortura (luister)
Shakira – Loca (luister)
Shakira – Rabiosa (luister)
Shakira – She wolf (luister)
Shakira – Suerte (luister)
Soundgirl - Don't know why (luister)
SoundGirl & Twizzle - I'm the fool (luister)
The Wanted – Glad you came (luister)

maandag 18 juli 2011

Bandeau

Oh please, mag het alsjeblieft ophouden met regenen? Ik ben er vandaag al twee keer doorheen gefietst. Vanochtend stapte ik op de fiets om te gaan sporten. Fitness vind ik eigenlijk niet leuk, daarom dans ik daarna ook altijd, maar dat kan alleen 's avonds. Wat zou ik graag willen dat ik fitness wel leuk vond, haha. Ik heb die bandeau die te klein was geruild voor een andere maat. Ik heb er écht een nodig, want ik heb een strapless jurkje, een jurkje met een schouder en verschillende tops waarbij het beter staat. Dus deze houd ik maar. Straks moet ik mijn maandagavondje weer werken. De paraplu staat al klaar.

Bandeau - Hema

Mishelle & Randi - Only you (luister)

zaterdag 16 juli 2011

No way to stop it

Hallo. Soms vraag je je af wat je eigenlijk moet schrijven. Zoiets heb ik nu, want mijn dag is niet bepaald boeiend. Ik moet vanavond werken in plaats van vanochtend en ik heb een bandeautop gekocht die niet past, hihi. Ik ga jullie niet verder vervelen! Dit is mijn outfit van vandaag.

Calvin Harris & Kelis - Bounce (luister)

vrijdag 15 juli 2011

One week to go

Hmm. Nog één weekje wachten en dan gaan we op vakantie. Ik heb er nu echt zin in. Het was vandaag misschien mooi weer, maar als je kijkt naar het weer van gisteren dan ben ik het liefst meteen weg. Ondertussen tumblr ik lekker door, maak ik wat vriendschapsbandjes en lees ik een heel leuk boek - Daar gaat de bruid van Jill Kargman. Maar eerlijk is eerlijk, dit houd ik niet weken vol. De onderstaande foto is van het Gardameer toen we er vorig jaar één dagje naartoe gingen. Bacio.

woensdag 13 juli 2011

These days

Lang haar hebben. Het is echt iets waar ik níet goed in ben. Is het eenmaal op de gewenste lengte, dan zijn de punten zó dood dat een bezoekje aan de kapper niet te vermijden valt. Dus ja, nu is het weer 'kort' voor mijn gevoel. Wel gezond, maar niet meer zo lang als ik graag zou willen.. Maar goed. Ander nieuws: ik ga na de zomervakantie beginnen met rijlessen. Ik ben intussen al 19, maar ik had geen zin om gelijk te beginnen. In de vakantie heb ik wel tijd om te leren voor mijn theorie. Ik ben benieuwd hoe het is. De laatste dagen heb ik nog wat spulletjes gekocht en gekregen, zoals het Elle beachboek, een haarmasker, mini's voor op vakantie, Havaianas en spulletjes voor op mijn kamer. Als je wilt weten waar iets vandaan komt, ask me. Kus!

zondag 10 juli 2011

Collages

Deze post ziet er iets anders uit dan normaal. Eigenlijk post ik altijd foto's die gedeeltelijk bewerkt zijn qua kleur/licht. Vandaag heb ik twee collages gemaakt. Op tumblr kom ik af en toe collages tegen en dat wilde ik zelf ook wel weer eens doen. Sommige van jullie weten dat ik voor blogspot op imonline zat. Toen was ik al veel bezig met bewerken en maakte ik ook layouts. Ik vind het gewoon leuk om mee bezig te zijn! Voor mijn collages heb ik deze tumblr als inspiratie gebruikt. Wat vind je ervan?

Elena - Midnight sun (luister)

vrijdag 8 juli 2011

Embrace messy hair

Hoi. Vandaag waren mijn moeder en ik een hele tijd in de weer om allemaal hapjes klaar te maken. De lerares van mijn zusje gaf een high tea in de klas, omdat ze van school gaat. Er was echt héél veel eten, haha. Het was heel gezellig, ik vond het leuk om te helpen! Verder heb ik ook nog wat outfitfoto's gemaakt. Ik weet dat de schoenen er niet bij staan, maar mijn voeten deden zeer. Ik heb trouwens mijn nieuwe ketting om en de oranje nagellak! Ik vind het echt een mooie kleur.

donderdag 7 juli 2011

Necklace / nailpolish

Vanmiddag ben ik met mijn moeder naar Lelystad geweest. Ik heb voor de verandering eens geen kleding gekocht. Dat was eigenlijk omdat ik niets leuks kon vinden. Wel heb ik een hele mooie ketting gekocht! Ik ben er zó blij mee, het was echt iets dat op mijn wishlist stond. En toen ik bij de kassa kwam was ie ook nog eens goedkoper dan op het prijskaartje stond. Ik heb ook nog wat nieuwe nagellakjes gekocht, ze waren maar één euro per stuk. En oh ja, ik heb ook eindelijk eens churros geproefd. En die smaakten prima, haha. Liefs!

dinsdag 5 juli 2011

School is out

Yeah! Ik heb nu officieel vakantie. Ik heb mijn verslagen gisteren afgekregen en ze vandaag lekker ingeleverd. Lisa en ik zijn daarna nog even de stad in geweest. Bij de H&M heb ik twee dezelfde tops gekocht met bloemetjes, in wit en paars. Ze waren maar drie euro, hihi. En we hebben een heerlijk ijsje gegeten bij Salute. Ik heb net nog even gezond en vanavond moet ik werken. Kiss kiss.

Loona - Vamos A La Playa (Movetown Remix) (luister)

zondag 3 juli 2011

Red pants

Volgens mij heb ik niet veel zinnigs te melden vandaag. Ik word gek van school, maar ik moet nog even doorzetten. Over twee weken gaan wij op vakantie. We gaan net als vorig jaar naar Italië en nu gaan we naar het Gardameer. In tegenstelling tot vorig jaar staat het nu nog niet vast naar welke camping we gaan. Mij maakt dat niet heel veel uit, maar het moet natuurlijk wel een leuke camping zijn. Gaan jullie ook weg, en zo ja, waar naartoe? Dit is trouwens mijn outfit van vandaag. Mijn moeder zegt dat ik met deze broek licht geef in het donker, hehe.

Soundgirl - Don't know why (luister)

zaterdag 2 juli 2011

We love sale

Blegh, ik heb er best weer een druk dagje opzitten. Ik heb gewerkt en daarna heb ik weer - heel verrassend - aan een verslag gewerkt. Nog twee dagen hierna, en dan hóóp ik dat ik klaar ben! Het zou namelijk nog kunnen dat een van de verslagen niet goed is en dat ik iets moet aanvullen of opnieuw moet doen. Laten we hopen van niet. Gisteren moest ik 's ochtends op school zijn voor mentorles, maar 's avonds waren de barbecue en het eindfeest pas. Daarom ben ik nog even de stad ingegaan om wat uitverkoopjes te scoren, haha. Het topje is van H&M en de leggings zijn van Pieces. De sandaaltjes komen uit een boetiekje. Zoiets had ik nog helemaal niet. Ze zijn echt leuk voor op vakantie. Hebben jullie ook al lekker gewinkeld in de sale?