dinsdag 18 december 2012

Shoplog + hoe mijn dag was

Ik zou bijna willen zeggen: ga er even lekker voor zitten. Maar hoogstwaarschijnlijk zit je op dit moment al. Vandaag was het moment daar. Ik ging voor het eerst naar de Primark (in Nederland dan..). Maar 32 minuutjes met de trein! Ik was vroeg opgestaan en niks kon de pret drukken. Hoewel het wel heel vervelend was dat het buiten keihard regende. Mijn moeder leefde met me mee en bood aan mij naar het treinstation te brengen. Lief! Hup, daar ging ik dan. Rond 10 voor 9 stond ik voor de Primark. Er kwamen steeds wat meer mensen bij en ik was de éérste die naar binnen ging (ja, ja). Daar was ik dan in het shopwalhalla. Uiteindelijk heb ik er ongeveer twee uur doorgebracht en zag ik het steeds drukker worden. Ik ben drie keer opnieuw de kleedkamers ingeweest en heb 10 items afgerekend bij de kassa, met een bedrag van € 101,50. Ik moet zeggen dat het me alles meeviel. Dat lag waarschijnlijk ook aan de dag en het tijdstip. Ik heb niemand geduwd en niemand heeft míj geduwd. Ik heb ook niet schrikbarend lang in de rij hoeven staan. Mijn eerste Primarkbezoekje was een succes! Daarna vond ik het ook niet meer nodig om nog de H&M of New Yorker binnen te stappen. Ik heb nog wel wat make-up bij de Action gekocht.

Om kwart voor 12 had ik afgesproken met iemand die ik van afgelopen zomervakantie kende. We hebben even gezellig wat gedronken en een broodje gegeten. Ik vroeg aan hem hoe laat mijn trein weer zou gaan. Bleek er ineens een storing te zijn! Dat heb ik natuurlijk weer.. Dus was hij zo lief om mij naar Lelystad te brengen. Eenmaal daar.. bleek er ook van alles mis. Weer drie kwartier wachten! Toen ik op station Dronten kwam wilde ik eigenlijk mijn moeder bellen om me op te halen. Was mijn beltegoed op (echt wat voor mij). Dus heb ik 15/20 minuutjes naar huis moeten lopen. Maar ach, het was het waard. Ik heb een leuke ochtend gehad!

Spijkerblouse € 13,00 - witte blouse € 10,00 - zwart, mouwloos blouseje € 13,00 - zwart gebreid vest € 16,00
Bruine enkellaarsjes € 20,00 - berenmutsje (voor mijn zusje!) € 4,00 - pantoffelsokken € 3,00 - skinny jeans € 15,00
Hairbun - 1,50 - oorbellen € 3,00 - armbanden 3,00 - oogschaduw & poeder (Action)

36 opmerkingen:

 1. Superleuke aankopen! Die pantoffels heb ik ook, hihi. Lekker warm zijn die he, ik ga 29 december eindelijk naar de Primark in Almere, kan niet wachten nu ik al deze aankopen heb gezien, hihi. Was er trouwens nog veel sale? :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ga vrijdag naar de primark :) Ben alleen nog niet in Almere & hoofddorp geweest en deze keer ga ik naar Almere!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat een gedoe zeg met die trein! Maar leuke shopglog zeg.. die muts is echt fun! die armbandjes heb ik ook gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zwarte blousje linksonder erg leuk! De laarsjes had ik zelf ook bijna meegenomen.
  Vervelend van al die vertragingen maar gelukkig maakte je bezoekje veel goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Echt toffe dingen geshopt ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie spullen :) Primark is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heeel erg leuke dingen! Ik ga vrijdag naar hoofddorp waarschijnlijk! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke dingetjes heb je gekocht! Ik wil binnenkort ook weer eens naar de Primark. Het zwarte blousje zonder mouwen vind ik het leukst! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow ik vind 101 euro nog best veel geld! Maar ik vind ook dat je leuke dingetjes hebt gekocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk geschreven en mooie aankoopjes! Ik wil ook zo graag een keer naar de Primark! En dat mutsje is echt te schattig! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke dingen heb je gekocht! ik wil oook een nieuwe spijkerblouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha ja hoor, Denise heeft weer geshopt! Maar je hebt wel heeeele leuke dingen gekocht zeg :)Dat zwarte mouwloze blouseje is erg tof, ik ben ook nog steeds op zoek naar zoiets maar dan in het wit! En die spijkerblouse is ook leuk en allemaal zoooo goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke dingen!
  Ik ga vrijdag naar primark, ik kijk er naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke spulletjes, vooral de oorbellen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die oorbellen zijn erg leuk! En die zwarte blousjes heb ik niet zien liggen! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaah leuke spulletjes heb je gekocht bij de Primark. Ik heb die donutknot ook! hihi. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aaaah wat een leuke aankoopjes! primark is echt supertof, en lucky you dat jij niet zo een last had van de heisa. Geloof me - dat is echt een big hell. Het zwarte blouseje linksonder vind ik erg leuk! En dat berenmutsje, aaahw cute. Perfect voor de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke dingen heb je gekocht!
  Die berenmuts is zo schattig haha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah dat mutsje wil ik, te leuk!!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk verhaaltje! Super leuke dingetjes! Ik heb er eentje op 10 minuten afstand (Oh oh Zaandam) en heb nog een cadeaubon.. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke dingen heb je gekocht! Die muts voor je zusje is schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben nog nooit in de primark geweest, met het zien van deze spulletjes word het nodig tijd zeg! Die muts heeft mijn hart gestolen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke aankopen! Ik ben ook dol op de primark mijn moeder en ik gaan altijd helemaal los haha. En balen dat je moest lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat je nog nooit bij Primark in Nederland was geweest haha. 32 Minuutjes is heel dichtbij, wel vervelend dat je zoveel pech had de terugweg! Ik vind je laarsjes en je zwarte mouwloze blousje heel leuk! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Primark is echt geweldig! vind vooral de sieraden en tassen ERG gaaf! LOVE the earings :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.