vrijdag 30 maart 2012

American flag

Zo, vanochtend ben ik weer bezig geweest met mijn sollicitatiebrieven en mijn cv. Ik ben er nu bijna klaar mee en dan kan ik ze versturen. Ik wilde ook bezig gaan met mijn leervraag, maar ik kwam niks verder. Ik vind het onwijs lastig, omdat ik weinig van het kind weet. Ooit komt het goed.. hoop ik.

Omdat mijn haar weer zo droog aanvoelde, ben ik net maar weer naar de kapper gegaan. Ik wil nooit, maar het móét gewoon. Het was wel gezellig, want Mirjam was er ook. Misschien kennen jullie haar, ze heeft namelijk een superleuke blog!

Voor de rest moet ik vanavond werken en daarna spreek ik af met Lisa. Morgen werk ik ook en heb ik 's avonds een kabouterfeest van een collega. Ennn, deze sjaal heb ik vandaag van mijn mama gekregen. Ik gaf zelf al zo'n sjaal aan iemand, omdat ik ze zo leuk vind. En nu heb ik er zelf ook een!

Rita Ora & Tinie Tempah - R.I.P (Delta heavy remix) (luister)

donderdag 29 maart 2012

29 maart

Bedankt voor jullie geweldige reacties op mijn nieuwe layout! Vandaag had ik een terugkomdag op de Pabo, met een twee uur lang durende powerpoint over Berlijn en tutoraat. Stage was ook weer erg leuk deze week. Ik ben daarnaast heel druk bezig met sollicitatiebrieven schrijven. Van de 6 scholen die ik had opgegeven, mag ik naar de scholen die in mijn top 3 stonden een sollicitatiebrief sturen. Ook naar de school waar ik nu stage loop. Hoe fijn zou het zijn als ik daar volgend jaar gewoon zou kunnen blijven..! Tot slot: zon je was zo fijn. Kom je gauw terug?

Kraantje Pappie - Barkeeper (luister)

maandag 26 maart 2012

New header

Ik heb weer een nieuwe layout op mijn blog! De vorige was wel een van mijn favorieten, maar ik vind het gewoon leuk om na een tijdje een andere layout te hebben en ik ben tevreden met het resultaat. Ik had een leuke dag op stage vandaag. We hebben een projectweek sport en bewegen en ik ga woensdag mijn hiphopdansje laten zien aan de hele school. Best spannend, haha.

Ik doe ook gelijk een nieuwe BOTW. Het is Karlijn. Haar foto's hebben een beetje een vintage touch en dat vind ik erg mooi!

zaterdag 24 maart 2012

Outfit

't Is nog vroeg, maar ik heb een drukke dag voor de boeg. Ik werk van 9 tot 5 en daarna sjees ik naar huis om me om te kleden. Daarna ga ik naar Giedo en Daphne om te eten. En dáárna gaan we naar de Hunger Games! Ik wil de film heel graag zien, omdat ik de boeken gelezen heb. 't Schijnt wel dat ie maar twee sterren heeft gekregen, maar toch wil ik hem zien. 's Avonds gaan we misschien nog uit in het Haasje en anders in de Rede. Op de foto's zie je mijn nieuwe blazer, denim blouse, oorbellen en armbanden. Ik word vrolijk van deze kleuren!

vrijdag 23 maart 2012

Shoplog

Ik ben weer lekker bezig geweest (lees: gisteren in een opwelling naar Almere gegaan om te shoppen). Het was zulk lekker weer en ik wilde gewoon wat leuks doen! Bovendien had ik echt zin om leuke kleurtjes toe te voegen aan mijn kledingkast. En ik kan zeggen: dat is gelukt. Wat ik vooral erg graag wilde was een leuke blazer en een mouwloos denim blouseje. Die heb ik gevonden! Ook heb ik een mintgroen mouwloos blouseje, oorbellen, armbanden, een ketting, nog een roze blouse, mascara en haarspeldjes gekocht. Ik ben er heel blij mee. Ik vind de pastelkleuren zo mooi, vooral mint en peach. Vanavond ga ik met veel vriendinnen naar de Rede, zin in! Kusjes.

Mintgroene blouse, denim blouse - H&M, Blazer, armbanden, ketting - New Yorker, oorbellen - Lemon, mascara, haarspeldjes - Action, roze blouse - Clockhouse

Loreen - Euphoria (luister)

woensdag 21 maart 2012

Lente

Hè hè, eindelijk weer even tijd voor mijn blog! De lente is begonnen en het is te merken, heer-lijk. Alle kleuters wilden hun jas per se uit, haha. De maandag en dinsdag heb ik lekker alleen gedaan, de leerkracht is de klas uitgegaan. Vandaag gaf ik ook een hele leuke les met een liedje en ballen in de speelzaal. Daarnet ben ik nog even wezen kijken naar mijn zusje die een handbaltoernooi heeft en straks moet ik weer werken. En ik móét gewoon weer wat leuke kleuteruitspraken met jullie delen. De namen zijn veranderd ;).

Tim heeft een narcis in zijn hand en wil hem graag aan iedereen laten zien. Ik: 'Hoe noem je zo'n bloemetje?' Tim: 'Lucky Luke.' Ik: 'Nou, ik bedoel eigenlijk wat voor een bloemetje het is..'
Er moeten veel kinderen naar de GGD. Als er weer een kind de klas uitgaat zegt Kira: 'Moet er nou alweer iemand naar de dvd?'


zaterdag 17 maart 2012

Outfit + Blog of the week

Ik heb het idee dat ik niet heel veel boeiends heb te melden.. Vanochtend heb ik lekker bloemetjes verkocht en ik ga zometeen lekker in bed liggen om de nieuwe afleveringen van TVD & TSC te kijken! Ik heb ook heel veel zin om uit te gaan vanavond, het is alweer een paar weekjes geleden. De laatste weken doe ik heel weinig aan school. Het komt ook doordat ik stage heb, maar ik weet dat ik wel bezig moet blijven en dat doe ik nu dus niet. Niks doen voelt ook weer vervelend, omdat het werk zich dan weer opstapelt. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal bij mij. Het komt goed.. ooit.

Mijn BOTW is Yadel. Ik volg haar al heel erg lang, ook voordat ze opnieuw begon met haar blog. Haar blog is leuk om te lezen en ze heeft de leukste foto's van van alles en nog wat (eten, kleding, enz.)!

Havana Brown & Pitbull - We run the night (luister)

vrijdag 16 maart 2012

☼ ☼ ☼

Bedankt voor alle reacties op mijn vorige post. Echt ontzettend lief, daar werd ik wel weer wat blijer van ;). Vanmiddag was ik nog even naar stage, omdat de kleuters weeksluiting hadden. Het was leuk, ze deden het goed! Dit weekend moet ik werken en ga ik lekker uit. Hopelijk blijft het zonnetje schijnen. Wat is dat lekker zeg, ik kon gisteren al even op 't dak zitten. Kusjes.

Carly Rae Jepsen - Call me maybe (luister)

woensdag 14 maart 2012

I failed..

't Liefst schrijf ik alleen maar leuke dingen op mijn blog. Maar soms maak je minder leuke dingen mee, zoals vandaag. Vandaag ben ik namelijk gezakt voor mijn rij-examen. Ik baal er flink van en ben er ook wel verdrietig over. Ik had gehoopt dat ik er nu eindelijk klaar mee zou zijn, maar dat zit er dus niet in. Nu maar hopen dat het de volgende keer wel lukt.. en anders, tja.. weer opnieuw? Anyways, daarnet ben ik met mijn zusje maar even gaan feel good shoppen. Ik heb een leuk pastelkleurig nagellakje gekocht, een topcoat, armbandjes en een lekker Zwitsal-crèmetje. Vanavond moet ik werken en daar heb ik natuurlijk niet heel veel zin in. Maar wat moet dat moet. Kus en knuffel.

Quintino - We gonna rock (Radio mix) (luister)

maandag 12 maart 2012

12 maart

Vandaag was ik natuurlijk weer op stage. Ik bedenk me nu net dat wanneer deze week voorbij is, ik alweer op de helft zit! Omdat mijn weekend niet heel boeiend was zal ik jullie verblijden met weer wat heerlijke uitspraken van de kleutertjes.
Roos: 'Ik hou hem wel even in de gaten. Als ie stout doet natuurlijk.'
Floor: 'Weet je wat hier staat?', wijzend op een melkpak. Ik: 'Inex, zo heet het merk.' Floor: 'Nou, ik denk dat het gewoon melk heet.'
Brit: 'Juf, wil je mijn armbandjes even op je kantoor leggen?' Hier bedoelt ze natuurlijk het bureau mee.
En de leukste:
Sylvan: 'Juf, ik ben verliefd op je', met een ondeugend glimlachje. Awww.


zaterdag 10 maart 2012

Trend: pastel

Pastel, it is! Je leest erover op blogs, ziet er tientallen looks op lookbook mee verschijnen en de collecties in de winkels geven ons ook genoeg keuze. Op dit moment is het misschien nog wat te vroeg om met zulke lichte kleurtjes rond te lopen, maar zodra het wat warmer wordt en de zon gaat schijnen wil ik in ieder geval niets liever. Ik vind het een hele leuke trend. Vooral de mintkleur (daar is ie weer) zie je veel. Wat vinden jullie van deze trend? Iets voor jou? Om een paar van mijn favorieten te noemen: 5, 9 en 11.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

vrijdag 9 maart 2012

Mint, coral and gold

Hoi hoi. Jahaaa, het is weer weekend! Vandaag had ik eigenlijk een zelfstudiedag. Ik heb welgeteld één uurtje aan school gewerkt, of misschien zelfs minder. Voor de rest had ik rijles en keek ik weer eens een aflevering van Glee. Morgen moet ik wat uurtjes werken en voor de rest heb ik eigenlijk helemaal geen plannen voor het weekend. Straks ga ik eten bij een vriend. Zoals je ziet heb ik mijn nieuwe mintkleurige t-shirt aan. Ik heb het gecombineerd met koraal en goud. Vinden jullie het leuk? Kus!

Nicky Romero - Toulouse (radio mix) (luister)

woensdag 7 maart 2012

Spring in my mind

Als ik naar buiten staar is het enige wat ik denk: zon, waar blijf je? Ik ben gewoon klaar met die kou en regen. Ik wacht op het moment waarop ik mijn kamerjas van me af kan gooien en de verwarmingen uit kan zetten. Hopelijk zal het niet zo lang meer duren. Ik heb heel veel zin om kleding in leuke kleurtjes te kopen. Afgelopen herfst/winter was burgundy dé kleur en ik denk dat ik nu overga op mint. Ik hou van die kleur! Daarom heb ik gisteren het eerste mintkleurige kledingstuk aangeschaft. Ik kwam het bij toeval tegen. De enkellaarsjes kocht ik in Denemarken. Mijn bureau heb ik ook alvast een kleurboost gegeven. De kaarsenhoudertjes zijn van de Blokker, de fotolijstjes en onderzetters van de kringloop. In de lijstjes heb ik foto's van de Glamour gedaan die ik al een hele tijd mooi vond. Ik ben klaar voor de lente!


maandag 5 maart 2012

5 maart

Hmmm, vakantie is over, stage begint weer. Vanochtend was ik gewoon bij de kleuters, maar vanmiddag was ik weer even nodig in groep 3/4. Morgen ben ik vrij, want er wordt namelijk gestaakt in Amsterdam. Tegen de bezuinigingen! Ik was het eventjes vergeten, maar een extra dagje uitslapen vind ik helemaal niet erg. Misschien maar weer eens iets aan school doen.. misschien ook niet.. Haha. Anyways, ik ben nu lekker niks aan het doen :). Hier nog wat foto's uit Denemarken!

Bingo Players - L'Amour (Original Mix) (luister)

zondag 4 maart 2012

Outfit + Blog of the week

Deze outfitfoto heb ik gemaakt in Denemarken. Heel veel huisjes waren niet bewoond en het leek me leuk om zoiets op de achtergrond te hebben. Ik wist alleen niet goed of er nou wel of niet iemand in woonde, dus ik ben maar weer gauw weggegaan, haha. Het t-shirt heb ik gekocht bij Gina Tricot en de tas is van de New Yorker.

Mijn BOTW is Marloes. Ze post vooral veel outfits op haar blog. Als je van outfitposts houdt en je kent haar blog nog niet.. visit her!

Birdy - Young blood (luister)

zaterdag 3 maart 2012

Vi ses Danmark

I'm back in town! Omdat we geen internet in het huisje hadden, kon ik maar een keer updaten, maar hier komt de rest! We zijn een keer in Roskilde en Holbæk geweest en twee keer naar Frederikssund en Kopenhagen (een keer om te shoppen en een keer om verschillende dingen te bekijken). Het waren allemaal erg mooie plaatsjes! Vaak liepen we door de winkelstraat en dronken we ergens wat. Kopenhagen was natuurlijk het leukst. Donderdag waren we ernaartoe gegaan om de stad te bekijken. We kochten een metrokaart, zodat we overal makkelijk konden komen. Een van de eerste dingen waar we naartoe gingen was Christiania. Een vrouw uit een vintage winkeltje zei dat we daar naartoe moesten gaan. Christiania is een vrijstaat waar 'alternatieve levensstijlen' naast elkaar voorkomen. Het was een soort park met huizen en winkeltjes én stonede mensen. Mijn zusje vond het eng :P. Daarna zijn we naar de kleine zeemeermin geweest en vervolgens weer naar Strøget (een van de langste winkelstraten van Europa). Daar hebben we ergens in een café iets gedronken. Tot slot gingen we naar de nieuwe haven, waar prachtige gekleurde huisjes waren. Als afsluiting volgde er een snackmoment bij de Mac. Het huisje zelf was lief en knus. Het was weer een heerlijke vakantie. Natuurlijk heb ik veel foto's gemaakt en ik zal ze over meerdere posts verspreiden. Hier de eerste:


1. Ons huisje 2. De zee. 3. In Kopenhagen. 4. Weer de zee, maar nu op een mistige ochtend. 5. Christiania's. 6. De kleine zeemeermin. 7. De nieuwe haven in Kopenhagen. 8. Deense kronen

Aura Dione - Geronimo (luister)