vrijdag 31 augustus 2012

Last days of August

Oef, ik had een lánge dag vandaag! Om kwart voor negen was ik op mijn stageschool. De dat bestond uit een vergadering en daarna het voorbereiden. Er moest veel overlegd en gediscussieerd worden over hoe bijvoorbeeld de zaakvakken zouden worden gegeven. Aan het eind van de dag heb ik maar alvast mijn lessen gekopieerd die ik donderdag moet geven. Zo weet ik alvast een beetje hoe en wat.

Gisteren was ik met Lisa mee naar Groningen en het was ontzettend leuk. De IKEA-vuurdoop deed het hem natuurlijk. Ik had niks nodig, maar ik heb twee kussentjes en een geurkaars gekocht. En natuurlijk hebben we daar ook geluncht. Daarna gingen we Lisa's kamer bekijken. Tot slot aten we nog een ijsje in de stad en toen was het helaas alweer tijd om te gaan.

Christina Aguilera - Your body (luister)

woensdag 29 augustus 2012

Estelle 2.0

Vanmiddag ben ik met mijn zusje naar het bos gegaan om foto's te maken. Mijn zusje is mijn beste model, haha. Ik hoef niet veel te zeggen en ze komt zelf nog met ideeën ook! Ze draagt een t-shirt van mij, maar de rest van de kleding is van haarzelf. Hieronder volgt een photobomb, omdat we niet konden kiezen. Ik hoop dat jullie de foto's mooi vinden!


dinsdag 28 augustus 2012

28 augustus

Ik heb een volle dag vandaag. Om half 10 moest ik op mijn stageschool zijn, om de eerste dingen door te nemen met mijn duocollega. Jee, over ongeveer een week sta ik voor mijn eigen groep les te geven! Voor degene die het niet weten: ik ga naar het laatste jaar van de Pabo en ga twee dagen per week alleen lesgeven in groep 5/6. En ik heb echt geluk, want mijn duocollega is heel aardig! We hebben de boeken en schriften in de kasten gelegd en de tafels goed gezet. Vrijdag heb ik een vergadering op school en doen we de rest. 's Middags ging ik wat drinken bij Lisa in de winkel en we hebben afgesproken dat ik donderdag met haar mee naar Groningen ga om haar nieuwe kamer te bekijken! En we gaan naar de Ikea (en daar heb ik in mijn hele 20-jarig bestaan nog geen voet binnen gezet.. ik maak geen grap). Leuk, leuk, leuk dus :).

Hier nog maar weer een paar fotootjes uit Italië.

zondag 26 augustus 2012

Outfit

Zo, weer even tijd voor een blogpost. Gisteren moest ik overdag werken en 's avonds deed ik niet veel. Net als de avond ervoor trouwens. Donderdagavond was wel heel leuk. Zoals ik al had verteld gingen we uit eten en het was heel lekker. Daarna ging ik nog met Lisa en Esmée naar de Rede om gezellig te kletsen. Vanmiddag komen mijn opa en oma's en tante, nog voor mijn moeders verjaardag. Ook gezellig dus! Ik draag vandaag een outfit met mijn nieuwe blouseje, laarsjes en oorbellen.

Rita Ora & J. Cole - Love And War (luister)

donderdag 23 augustus 2012

Shoplog

Vandaag ben ik maar weer eens naar Almere gegaan om te shoppen. Ik weet dat het nog zomer is, maar ik heb alleen maar naar de herfstkleding gekeken. Ik vind de kleuren zo mooi! Okergeel, groenblauw, wijnrood.. Ik wilde sowieso veel kleur kopen. Als ik nu in mijn kast kijk waar mijn herfst/winterkleding hangt, dan kan dat wel een colorboost gebruiken. Ik was natuurlijk als eerst in de H&M, maar toen ik wilde afrekenen stond er ineens dat ik geen saldo had! Wat?! Ik heb altijd saldo.. Hoogstwaarschijnlijk heeft mijn vader het geld van mijn studentenrekening naar mijn spaarrekening overgemaakt, waardoor de eerstgenoemde bijna leeg was. Ik zag mijn shoppingtripje in mijn hoofd al vroegtijdig eindigen.. Gelukkig kon ik geld overmaken bij de Rabobank en kon ik weer vrolijk verder. Ik ben heel blij met mijn aankopen!

Vandaag is ook mijn moeder jarig en vanavond gaan we uit eten bij het pannenkoekenrestaurant. Zin in!

Foto 1 & 2: H&M, foto 3: Only, foto 4: Six, foto 5: Action

woensdag 22 augustus 2012

Rule number four, gotta be looking pure

Weer even wat fotootjes. Zonder al te veel tekst. Ik maak namelijk niet veel boeiends mee de laatste dagen. Ik vul mijn dagen met afleveringen van TVD. Ik hoef alleen nog maar de laatste aflevering te kijken en dan heb ik alle drie de seizoenen voor de tweede keer gezien. Can't wait for season 4. Verder heb ik gisteren eindelijk weer hiphop eh sh'bam kunnen doen, na een maand. De foto's hieronder heb ik onbewerkt gelaten. Ook wel eens leuk misschien. Liefs.


maandag 20 augustus 2012

Outfit

Weer even een outfitpost. Met dit weer draag ik meestal gewoon een shortje met t-shirt of blouseje. En wat accessoires om het af te maken. Het liefst loop ik op slippers rond, lekker makkelijk. Wat dragen jullie het liefst op warme, zomerse dagen? Kus.


zondag 19 augustus 2012

19 augustus

Hmmm, ik houd van zomer. Vandaag ben ik met Giedo en Daphne naar een stukje Veluwestrand geweest. We gingen lekker vroeg weg. Lekker zonnen op je handdoekje en overgooien met een strandbal in het water. Opdrogen. En dan opnieuw. Heer-lijk. En zo kan ik mijn kleurtje ook nog een beetje bijhouden. Een barbecue maakt zo'n fijne zomerdag natuurlijk compleet, dus dat staat me vanavond nog te wachten. Wat doen jullie op zo'n dag als vandaag?

Deze schattige kettinkjes heb ik gewonnen met de winactie van Emilia. Ik vind ze heel leuk.

vrijdag 17 augustus 2012

Flowerbomb

Ik ben zo blij dat het lekker weer is! Zondag ga ik lekker naar het strand met vrienden. Gisteren kwam Lisa om haar foto's uit Bali te laten zien en ik die van mij aan haar. Ik moet deze week veel avonden werken. Op zich is dat wel lekker, want dan kan ik overdag gewoon leuke dingen doen. Vanochtend heb ik weer eens gesport (na drie weken) en verder lig ik wat te zonnen op het dak. Ik zou willen dat ik mijn bruine kleurtje altijd kon houden..

Ik heb ontzettend veel foto's gemaakt in Italië en een daar zitten ook veel bloemenfoto's tussen. Ik word vrolijk als ik ernaar kijk.

David Guetta Feat. Sia - She Wolf (Falling To Pieces) (Radio Edit) (luister)

woensdag 15 augustus 2012

My desk

Mijn bureau was alweer een tijdje wat saai. Hoog tijd om daar wat aan te doen. Zoals ik gisteren vertelde, had ik op de kofferbakmarkt een mooi doosje gekregen (zie de tweede foto). Het houten schaaltje en een van de lijstjes waren beiden maar 10 cent. In het rechterlijstje zit een poster die ik zelf heb gemaakt. De letters heb ik op bruin papier geplakt. In de andere lijst zit een foto uit de VOGUE. De sleutels had ik al en zijn ook van de kringloop. De portemonnee is van de Action. Hoe vinden jullie het?

dinsdag 14 augustus 2012

Outfit

Ola. Vandaag was weer een fijn vakantiedagje. Ik heb lekker uitgeslapen en een aflevering van PPL gekeken buiten op het dak. Toen bedacht ik me dat ik had beloofd om langs te gaan bij Lisa op het werk. We hebben lekker gekletst met een cappuccino en daarna een cola light. Binnenkort gaan we elkaars vakantiefoto's bekijken. Er was ook weer een kofferbakmarkt, maar ze waren net aan het opruimen. Ik zag nog een mooi doosje en toen ik vroeg hoe duur het was, kreeg ik te horen dat ik het mocht hebben! Ik zal het later nog laten zien. Hieronder zie je mijn outfit van vandaag.

Erik Arbores - Gold (radio edit) (luister)