dinsdag 29 januari 2013

29 januari

Gisteren besloot ik om van school terug naar het station te lopen, omdat ik zo de trein kon halen. Maar toevallig ligt de Action op de route en besloot ik daar naar binnen te gaan. Het eerste wat ik vond was de geurverspreider. Ik kocht er laatst al een bij het Kruidvat, maar die ruikt niet lekker. Maar helaas, toen ik thuiskwam waren de stokjes ineens uit de verpakking. Verder kocht ik lipgloss - ik heb ze getest, ze geven een mooie kleur en ruiken heel licht fruitig. De pure coconut lipbalsem kocht ik, omdat ik er ook een bodybutter van heb en die erg fijn is! De bodylotion van Dove wilde ik al eerder kopen, maar was hier maar €1,99. En tot slot kocht ik nog een simpel zwart riempje en een cupcakemix voor mijn zusje.

Laatst had ik het erover dat ik niet zo goed wist of ik voortaan op maandag of op dinsdag wilde sporten. Nu hoef ik niet meer te kiezen. Ik heb namelijk het besluit genomen om mijn abonnement te veranderen van een basisabonnement naar een resultaat abonnement. Op de maandag doe ik dan fitness, bodyworkout en zumba. Op dinsdag fitness, hiphop en sh'bam. Ik wil proberen om meer te bewegen en ook gezonder te eten. Ik vul nu sinds twee weken op mijn voedingscentrum in wat ik eet. Ik ben nu veel bewuster met eten bezig. Ik eet meer fruit, drink veel thee, neem gezondere dingen op brood en ik eet minder koek en snoep. Ik weet van mezelf dat ik zulke dingen vaak niet lang volhoud. Maar op dit moment heb ik het idee dat ik meer voor wil gaan, dus ik ben benieuwd of het me lukt.

32 opmerkingen:

 1. Super leuke dingen heb je gekocht!

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat goed dat je meer sport!
  ik moet eigenlijk ook meer gaan bewegen...
  mooie glossjes heb je gekocht!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingetjes! Die mix moet ik ook maar gaan halen, hij lijkt me heerlijk! En wat fijn dat je nu een oplossing hebt gevonden! Zo kun je alles blijven doen! Veel succes:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je zo gezond bezig bent! Heb je de dinsdag niet enorme spierpijn van de maandag? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Well i cant understand what you're saying but i love your lip glosses!!

  check out my new blog and follow us if you want:
  http://punto-de-la-moda.blogspot.be/

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht :) Ik vind de Action altijd leuk. Er is altijd wel iets!
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Slimme oplossing van die sportschool en goed dat je zo gezond bezig bent zeg!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen, ik houdt mijn eten vaak ook bij en probeer altijd groente en fruit tussen door te eten. Voor mij helpt het meestal om een snoep moment te plannen (een of twee per week) zo kan ik makkelijk een keertje een koekje overslaan omdat ik weet dat ik over een paar dagen iets heel lekkers van mezelf krijg. :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat onzettend handig, die link van het Voedingscentrum. Heb me meteen aangemeld :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik hoop dat je er iets aan hebt. Ik vind het echt handig. Per dag krijg je een advies van wat je van iets binnenkrijgt. Ik moet bijna elke dag meer eiwitten binnenkrijgen. Om over de vitaminen nog maar te zwijgen.. :P.

   Verwijderen
 10. Hoi! :) Ja, dat klopt, hihi. Al hoop ik over een tijdje wel echt full face foto's te gaan maken... Ik weet niet of je Instagram of Twitter hebt, zodat we elkaar kunnen volgen? Daar heb ik namelijk wel echt een foto van mijn gezicht! ;)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen die je hebt gekocht! En goed/leuk dat je meer gaat sporten. Lijkt me wel zwaar. Ik deed zondag een workout en heb er nog steeds spierpijn van haha. Ik ga eens kijken bij dat van het voedingscentrum :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke spulletjes heb je gekocht! Zo grappig dat die Dove producten enzo altijd zo goedkoop zijn bij de Action, snap niet hoe dat kan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kopen gewoon heel veel tegelijk in.

   Verwijderen
 13. Goed bezig!
  Ik houd dat gezonde leventje nooit zo lang vol... al helemaal als ik niet snel resultaat zie xd
  Je hebt wel leuke aankoopjes gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke spullen! Ik gebruik zelf de lippenstift van action, die is ook fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed bezig! Is het trouwens een beetje een goede cupcakemix?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat is de action toch een leuke winkel! Wel raar dat opeens de stokjes uit de verpakking waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuke aankoopjes! Ik houd van de Action, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke kleuren die glossjes. Ik ga nu ook vol aan het dieeten en me er aan houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke aankoopjes, maar hey Denise tipperdetip, je moet niet op 't voedingscentrum letten. Uit ervaring zetten zij de behoeftes lager dan werkelijkheid. Het beste is gewoon om het op te schrijven (raadde mijn diëtist ook aan). Dan zit je minder met al die calorieeën en vetten etc. Oké, hahah ik ben betreft dat soort dingen altijd heel snel overbezorgd never mind.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Action is een leuke winkel, ik kom altijd met spullen die winkel uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aankopen. De kleur van die lipglossjes is ook erg mooi. Ik hou mijn eten niet bij, maar dat moet ik misschien wel gaan doen, haha. Ik eet namelijk echt te weinig fruit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke aankoopjes, maar eh, jij hoeft toch helemaal niet af te vallen ofzo!? Ik vind het zelf heel moeilijk om gezond te blijven eten. Als ik eten afsla omdat ik het niet wil hebben, gaan mensen me raar aankijken en stom doen.. Bah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoef misschien niet kílo's af te vallen, maar een paar zou wel fijn zijn. Geen idee of het lukt hoor. Echt.. wat is dat voor stoms? Ik vind het juist telkens weer een klein overwinninkje wanneer ik wat afsla, juist omdat ik dit eerder nooit deed.

   Verwijderen
 23. Leuke spulletjes. Wat goed dat je op gezond eten en voeding let, lijkt me heel lastig. Ik ben namelijk een dikzak (alleen in eetgedrag en gek genoeg helemaal niet in gewicht), dus ik heb respect voor mensen die dit kunnen!

  Ik heb op het moment 4 give aways op mijn blog waar je nog aan mee kunt doen. Mocht je geïnteresseerd zijn: in de zijbalk op mij blog kun je klikken op de plaatjes en ga je naar de give away. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.