zondag 17 november 2013

# 001 - Instagram - week 46

Ja, na 5 dagen in het bezit te zijn van een smartphone kan ik al zeggen dat het Instagramvirus ook op mij is overgeslagen. I ♥ it. Dus leek het me leuk om de fotootjes ook op mijn blog te plaatsen, zodat ik nog wat meer over de foto's kan vertellen. Vinden jullie het leuk om Instagramfoto's op mijn blog te zien?

Volg je me nog niet op Instagram? Mijn gebruikersnaam is denisekoopmans.


Afgelopen dinsdag kreeg ik deze prachtige hakken binnen, die ik voor maar € 12,99 bestelde! Ik ben er verliefd op. ✗ Ik maak het liefst elke dag 'n milkshake van bevroren aardbeien, karnemelk, halfvolle melk en wat stevia en kaneel! ✗ En m'n favoriete tosti: volkorenbrood met pesto, jonge kaas, tomaat en curry.


M'n eerste selfie, smile! ✗ Mijn druif en ik. ✗ Hier paste ik mijn sportschoenen in de winkel. Ik wilde ze niet meer uit en kocht ze dus ook! Ik ben er onwijs blij mee.


En weer een milkshake + een kop thee + foto's op de computer zetten. ✗ Ik houd van het avondeten.. ik eet behoorlijk veel. Gebakken aardappelen, snijbonen en beenham met champignons en jus. ✗ Donderdagavond plof ik altijd op de bank voor Expeditie Robinson!


Ik ontbijt nu vier dagen in de week in de trein, zodat ik minder vroeg uit bed hoef. ✗ Vrijdagmiddag kocht ik voordat ik met de trein naar huis ging gele rozen voor mijn moeder! ✗ Op vrijdagavond knal ik altijd nog even in de sportschool!


Een zaterdagse selfie. ✗ En daarna volgde mijn OOTD! ✗ 's middags ging ik met mijn onesie in bed liggen om The Carrie Diaries te kijken met een kop thee en een aardbei-mango-sinaasappelsmoothie, na een uitputtend rondje bootcampen en hardlopen met Else en Giedo.


Estelle bakte een appeltaart. Het is alleen meer appelcake, maar ik klaag niet. ✗ Mijn lieve vriendinnetje Daphne en ik! ✗ Daphne aan de mojito (ik walg ervan) en ik aan de pina colada. Deze cocktails waren 8 euro per stuk.. maar ze waren lekker!

27 opmerkingen:

 1. Ah leuk dat je ook Instagram hebt, ik ga je volgen! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ga je meteen volgen op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je toegevoegd op Instagram. Leuke fototjes. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk leuk!! Ach voor 8 euro moet die cocktail wel smaken toch haha. Trouwens dat ontbijten in de trein vind ik echt een super slim idee. Bij mij glipt het er altijd net tussen door en als ik nou gewoon standaard in de trein ontbijt klopt mijn planning 's morgens tenminste wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je nu al zoveel mooie foto's hebt! Ik volg je hoor :) Fijne zondag X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's denise! :)
  Hmmm smoothiesssss, lekker! Ik vind je laarsjes zo leuk! Ik volg ook altijd expeditie robinson. Leuk! Ohh je hebt er een nieuwe volger bij op instagram^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke week! Ik ontbijt eigenlijk altijd op school in mijn eerste les... zeker nu het zo donker is als je wakker wordt heb ik echt nooit zin om er eerder uit te gaan om ontbijt te maken haha! En ik krijg echt trek van al die food foto's, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die schoenen zijn zoo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je instagram hebt! Mooie selfies, en wat een gave sportschoenen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je Instagram hebt, het is zo verslavend haha :) Wat staat zulke roze lippenstift je toch mooi, jaloers! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat maak je leuke foto's! Ik ga je snel volgen... X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zo'n overzichtje, zou ik wel vaker willen zien is altijd wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb alle foto's al gezien haha, blijft leuk! Ik volg je al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo leuk dat je nu ook instagram hebt! :D En leuke foto's natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk die foto's. Echt grappig dat jij je ontbijt opeet in de trein om geld te besparen haha, wel heel slim gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk! Ik ben je helemaal vergeten te volgen op Instagram, ik ga het snel doen! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk! Ik vind je insta heel leuk :)

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.