woensdag 6 november 2013

6 november

Vandaag ben ik een dagje vrij, lekker! Uitslapen lukte weer eens niet, maar ik ben nu wel weer uitgerust. Ik besloot mijn ontbijt in m'n bedje te nuttigen terwijl ik de laatste aflevering van The Originals keek. Wat een geweldige serie is dit ook weer. Het is nu mijn favoriet na The Vampire Diaries.

Verder is er een wonder geschied. Ik heb een smartphone besteld!!! (ik gebruik nooit drie uitroeptekens, maar dat is nu wel even van belang). Járenlang had ik zo'n dik, klein Nokiaatje waar ik niets mee deed en de laatste paar jaren had ik een oude Samsung die van mijn broertje is geweest. Ik bel en sms náuwelijks.. en ik vergeet hem ook mee te nemen op momenten wanneer het nodig is. Ik weet ook niet waarom ik het zo lang heb uitgesteld, maar ik ben ook echt een twijfelkont. Het is de Huawei Ascend P6 geworden in het wit. Ik vind hem erg mooi. Nu kan ik ook eindelijk Instagram gebruiken en apps als Tinder (hehe)! En het is handig dat ik mijn mobiele telefoon als tomtom kan gebruiken, wanneer ik weer eens naar een school moet rijden. Go me.

Hieronder nog twee mooie fashioncollages met afbeeldingen van mijn tumblr!



Vitaa & Maître Gims - Game over (luister)

24 opmerkingen:

  1. oooh dat uitslapen is herkenbaar..
    ik heb nooit tijd om uit te slapen,
    en als het een keer kan...
    juist; om half 7 wakker, al-tijd!

    ben benieuwd naar je nieuwe telefoon,
    en ga je volgen op IG!

    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je nu eindelijk een smartphone hebt. Haha als je er eenmaal aan begint kan je niet meer zonder. Hele mooie collage ook! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie foto's! Knap zeg dat je al die tijd niet aan instagram hebt gedaan. Ben benieuwd of je hem fijn vind :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke collages. Wat tof dat je een smartphone hebt besteld na al die jaren zonder. Ik kan zelf ook prima zonder mijn smartphone, maar whatsapp zou ik wel missen. Dat wordt een toevoeging aan je leven, haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super is jouw tumblr! Ik moet TO nog kijken maar ook ik ben er onwijs dol op. Ik ben benieuwd naar je telefoon en ofcourse nu al naar je instagram foto's ;)

    Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie fashion collage! En handig joh, een nieuwe smartphone! Ik vind het best knap dat je lang met een onverwoestbare nokia hebt gedaan en een oud mobieltje van je broertje. Ik gebruik op dit moment een Samsung Ace van mijn vriend, vol met krassen en er kunnen weinig apps op, maar ach..!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave foto's! Ik heb trouwens een artikeltje over jouw blog geschreven omdat ik hem zo leuk vind. Ik kon geen e-mailadres vinden om het even te laten weten, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie foto's! En haha, wat leuk dat je nu pas aan de smartphone gaat. Ik ging er zelf twee jaar geleden aan en toen vond iedereen al dat ik 'laat' was :P. Maar laat het zeker even weten als je instagram hebt want dan ga ik je sowieso volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie foto's van je Tumblr., Haha grappig dit heb ik maandag ook gedaan een smartphone besteld ik heb vanaf de eerste een hele oude Nokia gehad waar ik alleen maar mee kon bellen en smsen. Ik had geen whatsapp en dat vonden mijn vriendinnen niet zo leuk en daarom ben ik overgestapt naar een goede telefoon die hopelijk ook mooie foto's kan maken? Want daar ging ik voor.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha gefeliciteerd met je Smartphone! :D En erg mooie collage :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik moest erg lachen toen je begon te schrijven over je luxe nokia. Stiekem vind ik het knap dat je het zolang hebt volgehouden zonder smartphone.
    Je collage geeft trouwens een heerlijk herfstbeeld weer. I love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha tof dat je nu ook een eigenaresse bent van een smartphone! Echt knap dat je dat zo lang heb uit kunnen stellen, haha! Ik zou dat echt nooit kunnen. Hele mooie collage, je ziet echt enorm veel van die fluffy truien en ik wil er ook een hihi! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. mooie collage, ik heb de huawei ook, super foon.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Stiekem heb ik er best bewondering voor dat je pas na zo lang een smartphone hebt haha
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke collage :)

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een prachtige foto's! Wat leuk dat je een smartphone hebt besteld. Je hebt er vast heel veel plezier van en ik denk dat er een wereld voor je open gaat haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooi collage! Ik wil al een tijdje zo'n gele skaterrok, maar ik kan het nergens vinden.
    Ik heb nog steeds niet echt een smartphone. Gebruik nu de oude galaxy S1 van mijn vriend, internet werkt alleen bij wifi en ik moet 'm iedere twee weken opnieuw installeren. Ik blijf nog wel even uitstellen denk ik.
    Alvast veel plezier met de smartphone!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie afbeeldingen van tumblr! Een smartphone is inderdaad erg handig, jammer dat je (nog) geen instagram hebt. Het is zo leuk hahaha (:

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.