woensdag 30 oktober 2013

Polaroid selfies 2.0

De eerste twee dagen werken in groep 6 zitten erop. Maar ik kwam gisteren eerst nog voor een verrassing te staan. Ik dacht namelijk dat ik voor de groep 6 moest staan waar ik al twee dagen les had gegeven, maar dat was niet zo. Het was de groep 6 ernáást en het was de bedoeling dat ik samen met een andere leerkracht voor de groep zou staan. Die leerkracht kon de groep niet meer alleen aan en dus proberen we het nu iets langer dan een maand samen. Normaal gesproken zou ik niet op woensdag hoeven werken, maar toevallig was de andere duo-collega ziek en werd ik gevraagd om de klas vandaag alleen te draaien. En dat was best een pittige klus. Het is namelijk ècht geen gemakkelijke groep. Het kost heel wat energie, dus ik vind het eigenlijk best prettig om de klas samen met iemand anders te draaien. Ik ben benieuwd hoe het verder zal verlopen.

Vanavond heb ik iets leuks. Ik heb namelijk besloten om mee te doen aan de Kerstloop. Een instructeur van de sportschool zei dat ie dat wat voor mij vond en vroeg of ik mee wilde doen aan de trainingen. Dat wilde ik wel! En vanavond is de eerste training. Een intervaltraining, waarbij we afwisselend op 65% en 90% van ons kunnen gaan hardlopen. Ik vind het leuk om te proberen. Ik ga meedoen aan de 5 kilometer (en stiekem kan ik dat al wel, want ik loop vaak 1 of soms 2 keer per week hard) en ik heb er zin in!

Armin van Buuren & Cindy Alma - Beautiful life (luister)

maandag 28 oktober 2013

Last buys

Vandaag heb ik nog een dagje vrij, maar vanaf morgen heb ik vijf weken lang, vier dagen in de week werk. Ik sta dan voor een groep 6 waar ik een paar weken geleden twee dagen heb voorgestaan. Op die school hebben ze een continurooster, wat betekent dat je tussen de middag samen met de kinderen eet en de school al om 2 uur uit is! Dat is op zich wel fijn, want hierdoor ben ik ook niet zo laat thuis. De school ligt tussen Almere buiten en Almere centrum, dus ik reis met de trein en zet een fiets op het station neer. Ik ben heel benieuwd hoe het me af zal gaan, want het is best een pittig groepje. Woensdag is mijn dag vrij en dat vind ik wel lekker zo midden in de week! I'll keep you posted ;).

Op de foto's wat aankopen die ik afgelopen week deed: een blusher van de Action, lippenstift van Catrice, foundation van Essence en een ketting van eBay. Statement kettingen heb ik nooit genoeg..

zaterdag 26 oktober 2013

Outfit

Na vandaag wordt het weer wat kouder en gaat het regenen, dus had ik vandaag nog even de kans om weer wat outfitfoto's te maken. Burgundy blijft nog steeds mijn favoriete herfstkleur en dat is al een paar jaren zo! Ook haalde ik mijn velvet legging weer eens uit de kast; het maakt het net wat specialer. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben, liefs!

Blouse, cardigan, oorbellen - Primark, velvet legging - Action, schoenen - Van Haren, armband - eBay, ring - Six
Jasmine Thompson - Ain't nobody (luister)

vrijdag 25 oktober 2013

As long as you're cool, here's where you wanna be

Zoals beloofd hier de rest van de foto's van afgelopen dinsdag. Wat foto's van mij, mij en mijn zusje samen en wat detailfoto's. Ook heel erg bedankt voor de leuke reacties op de vorige post!

De vakantie gaat rustig verder en ik geniet van de vrije tijd. Gisteravond spraken Daphne, Giedo en ik weer gezellig af. Giedo had gekookt en het was weer héérlijk! Daarna keken we de film Olympus had fallen. Toevallig had ik vorige week vrijdag nog de film White house down gekeken en deze film had een beetje hetzelfde concept. Ik houd wel van actie :). Misschien ga ik zaterdagavond naar Flevodanceland, een dance-event in ons eigen dorpje. But we shall see! x


Le Youth - C o o l (luister)

woensdag 23 oktober 2013

Estelle 6.0

Het is herfstvakantie, dus dat betekent dat het weer tijd was om een 'fotoshootje' te doen met mijn zusje. En gisteren was het daar echt de perfecte dag voor. Beter kon niet, het leek wel zomer met die temperatuur! We pakten de auto om naar 't Harde te rijden. Daar is een heel mooi bos met veel verschillende plekken om foto's te maken. Dat leek ons wel wat! En tegelijkertijd maakten we dus ook een grote wandeling en stopten we tussendoor om foto's te maken. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Estelle heeft ook nog wat foto's van mij gemaakt (maar de meesten zijn onscherp.. ahum) en we hebben ook nog wat detailfoto's en foto's van ons samen. Die zie je later deze week wel verschijnen! Vorig jaar deden we ook al een herfstshoot, als je die foto's nog eens wilt zien, vind je ze hier. Laat me alsjeblieft weten wat jullie van de foto's vinden :)!