zondag 9 februari 2014

# 013 - Instagram - week 06

Afgelopen week was een topweek voor mij en jullie hebben kunnen lezen waarom! Ik wilde jullie allemaal nog bedanken voor de enorm lieve berichtjes die ik van jullie kreeg. Het voelt heel bijzonder om een nieuwe klas te beginnen in een nieuw lokaal. En het geeft zó veel voldoening wanneer kinderen de dag een 'biljoen' geven, omdat ze zo fijn hebben gewerkt en het zo goed ging. Na een week voelt dit al echt als mijn klasje, hoewel ik natuurlijk nog geen zekerheid heb of ik blijf. In ieder geval heb ik nog twee hele weken! De sfeer in de school is ook heel leuk. Vrijdags was er bijvoorbeeld een borrel met superveel lekkere hapjes. Ook mijn weekend was leuk. Gisteren hebben we eerst bij mij thuis gezeten met Daphne en Giedo, onder het genot van appeltaart, veel chocola en malibu colaatjes. Daarna was het tijd om naar De Rede te gaan (de derde week op rij voor mij.. haha). De muziek vond ik zelf heel goed en we hebben gedanst tot de lichten weer aangingen. Heer-lijk. Daphne en ik bleven toen bij Giedo slapen en 's ochtends kregen we ontbijt op bed. Perfect toch? En oh ja, dan nog over mijn telefoon. Die heeft afgelopen vrijdag een ontmoeting met mijn plas overleefd. Echt zoiets waarvan je denkt dat het jou nooit zal overkomen.. maar wel dus! Hij zat in een zak van mijn blazer en viel eruit toen ik opstond. Ik had de hoop al opgegeven, maar toen ik thuiskwam bleek dat mijn vader hem in een bak met rijst had gelegd en hij het nog deed! Het rare is alleen dat ik niet kan bellen.. mijn apps en internet doen het nog wel. Dus hopelijk kan dat worden opgelost. Anyways.. hier de foto's!

Volg me @denisekoopmans.


M'n lunch op zondag: bosvruchten yoghurt, bevroren bosbessen, rozijnen, muesli en cruesli met chocola. Verveelt nooit. ✗ Selfie. ✗ Little me!


Foto van de dag. ✗ Oh, wat was deze zuurkoolschotel lekker.. Bovenop aardappels met kaas; eronder gehakt, spekjes, zuurkool, banaan en ananas. En dan een lading appelmoes erbij. Ik at hier echt veel te veel van. ✗ Schrijfschriftjes nakijken. Als je je afvraagt wie die leuke vogel is.. dat is Raaf van Huisje Boompje Beestje.


Happy me! ✗ Nog 'n selfie dan. ✗ I love saturday mornings. The Vampire Diaries kijken met m'n heerlijke ontbijt.


Ik drink niet heel vaak koffie, maar dat zou ik eigenlijk wel moeten doen met zo'n geweldig apparaat in huis. Een druk op de knop en er staat een heerlijke cappuccino voor me klaar. ✗ Italië 2012. ✗ Schaamteloze toiletselfie 2.0. Mogen er nog vele volgen.


Wat moeten Daphne en ik zonder Giedo? Ontbijt op bed. Yummie! ✗

18 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk, geniet nog maar lekker van die twee volle weken en we blijven duimen dat je er mag blijven! Gelukkig dat je telefoon het nog doet, mij is het gelukkig nog nooit gebeurd, maar bij een vriendin van mij wel en die kon haar toestel weggooien.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg lekker uit het ontbijtje =)
  Verders leuke foto's

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt en dat de sfeer zo goed is op je school! :) En wat herkenbaar: mijn mobiel is al twee (!) keer in de wc gevallen, maar hij doet het nog steeds, haha! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door die ene foto heb ik heel veel zin in de zomer gekregen! Jij staat altijd zo mooi op de foto`s! Die aardappelen/schotel lijken me erg lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Die groene jurk is mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalig, zo'n ontbijt op bed. Hoe je je school beschrijft, ziet het er super gezellig uit, zo alles wat je er doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke diary! Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met je klasje! Ik hoop voor je dat je mag blijven. Je lijkt me trouwens echt een hele leuke en lieve juf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super fijn om te horen dat je het zo goed hebt gehad in je klas, en hele leuke foto's! :) Wat rot van je telefoon haha, heb je geluk gehad zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh die foto van kleine jij is zo leuk! Je lijkt me overigens een hele leuke juf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto reportage! Dat ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En leuk dat je het zo naar je zin hebt! Ik gun het je echt!

  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weer een super leuke diary! :) Je maakt echt leuke foto's Denise! En wat schattig dat je klasje zo positief is, super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat je het zo fijn hebt op de school waar je les geeft. Je weekend klinkt ook super gezellig! hopelijk kun je snel weer bellen maar gelukkig doet je telefoon het in ieder geval nog wel. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik was een tijdje niet op je blog geweest, maar wat ziet hij er weer mooi uit! Gave post ook! Ik ben ook weer begonnen met mijn blog, we hebben een soort knipperlicht relatie hahah. X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.