zondag 11 mei 2014

# 026 - Instagram - Week 19

Het weekend vliegt helaas weer voorbij. Gisteren maakten mama en ik mijn hele kamer schoon, wat ons heel wat uurtjes heeft gekost. Álle hoekjes en gaatjes zijn gestoft, de ramen zijn gelapt en overbodige troep is in de prullenbak verdwenen. Wel fijn zo'n fris kamertje! Verder keek ik de een na laatste aflevering van The Vampire Diaries. Dat wordt weer op zoek gaan naar 'n nieuwe serie om de leegte op te vullen van de series die straks hun zomerstop hebben. Gisteravond keek ik bij Huy naar het songfestival en daarna zijn we uitgeweest in Harders Plaza. Ontzettend knap dat Ilse en Waylon tweede zijn geworden, trouwens. Ik had het in ieder geval niet verwacht. Harders Plaza was leuk. Ik was er nog nooit geweest, terwijl het eigenlijk best dichtbij is. Leuk om eens geweest te zijn, we hadden een gezellige avond!

Volg me @denisekoopmans.


Een hele oude outfitfoto, juni 2011. ✗ Ontbijten en Revenge kijken. ✗ Mijn zusje maakte krullen bij me!


Mijn festivallook voor het Bevrijdingsfestival. ✗ Genieten van een frietje. ✗ We kochten een mega suikerspin die we met zijn drieën opaten.


Dinsdag had ik studiedag op m'n werk. We mochten een lekker broodje bestellen! ✗ Estelle en ik :) ✗ Huy en ik vóór Grit Strength.


Zomer 2013. ✗ Deze foto maakte ik toen ik mijn mobiel net had (inmiddels alweer vervangen door een nieuw exemplaar). ✗ Moederdaggedichtjes schrijven met de kinderen!


Dit plekje was een droom! Sirmione, Italië. ✗ Hasta la pasta! ✗ Havermout met peer, zo lekker!


OOTD. ✗ - ✗ Happy saturdaynight!


Huy en ik in Harders Plaza.

Candyland & Zak Waters - Not Coming Down (Tchami Remix) (luister)

13 opmerkingen:

  1. Woow, dat is inderdaad een mégasuikerspin haha :-) Door die foto uit Italië heb ik gelijk nog meer zin in de zomer..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke week weer! Bedoelde je bij die ene foto trouwens niet Zomer 2013?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk overzicht! Ik ben nog steeds zo benieuwd waar jij woont aangezien je vaak herkenbare plekken in mijn buurt noemt. Zoals nu weer Harders Plaza ;-) X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's! Jammer dat the Vampire Diaries bijna gedaan is hé! Maar als je nieuwe series zoekt hier zijn mijn favorieten op een rijtje: The lying game, once upon a time, revenge, suits, game of thrones, switched at birth, the carrie diaries, true blood, the originals, arrow, awkward, community, one tree hill, scandal, hart of dixie, teen wolf en white collar! Hopelijk vind je hier wat inspiratie haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de series. Veel ervan volg ik zelf ook, dus we hebben wel dezelfde smaak :)!

      Verwijderen
  5. Veel foto's geplaatst op je insta! Leuk! Woow.. die mega suikerspin.. :D

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die pasta ziet er erg lekker uit! En Prison Break kan ik je echt aanraden voor serie (als je 'm nog niet hebt gezien)!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. weer erg leuke foto's die foto's op dat bruggetje zijn ook mooi en leuk liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.