donderdag 12 juni 2014

Looking ← to look →

Oh, wauw. Over precies één maand ga ik alweer op vakantie. Waar blijft de tijd? Niet dat je mij hoort klagen, integendeel. Dit wordt het vijfde jaar achtereenvolgend dat we naar Italië op vakantie gaan. En daar heb ik geen problemen mee. Ik hou van dat land! Twee keer waren we bij het Gardameer, een keer aan de kust vlak bij Rimini en een keer bij het Caldonazzo- en Levicomeer. Vooral de omgeving bij het Gardameer is echt prachtig. Ik kijk er enorm naar uit om weer te gaan. We gaan nu voor het eerst naar Toscane. Ik denk dat het daar ook heel mooi is! Ik heb vorig jaar superveel foto's gemaakt en ik kijk er graag naar terug. En omdat 't over een maandje alweer zover is, heb ik wat collages gemaakt. Frankrijk vind ik trouwens ook nog steeds een geweldig vakantieland, daar ben ik geloof ik wel twaalf keer geweest. Gaan jullie ook op vakantie in de zomer? En zo ja, waar naartoe?

19 opmerkingen:

 1. Ooh prachtig, ik wil ook zo graag naar Italië! Ik blijf alweer in Nederland...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga weer richting Frankrijk, blijft gewoon een mooi land!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij maakt altijd heerlijke foto's van je vakanties! Tof dat je daar nu voor het eerst heen gaat! Ik ga in Oktober naar Florida, ook voor het eerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Binnen exact een maand zit ik aan het zwembad, yeeeey! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heerlijk! Ik ga lekker 8 dagen naar Ibiza. Ook super veel zin in :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Echt leuke summer inspiration!

  Enter My Giveaway

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw vakantie foto's zijn altijd zo mooi! Ik krijg meteen zin in de zomervakantie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je naar Italië gaat voor de zoveelste keer op rij! Ik ga er dit jaar ook heen, voor de derde keer en voor de tweede keer naar Rome. Héél vroeger ben ik bij het gardameer geweest maar daar kan ik me niks meer van herinneren haha. Aan de oude foto's te zien is het er idd prachtig! Door je collage kan ik niet meer wachten tot ik vertrek! :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's allemaal zeg! Italie is ook erg mooi, toevallig bij het Gardameer geweest een aantal jaren geleden. Have fun!

  liefs, Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze foto's heb ik al vaker voorbij zien komen, hoelang volg ik je nu al (?) haha zeker al een jaartje! Echt mooie foto's had je gemaakt, en je was lekker bruin. Ik heb ook mega veel zin om op vakantie te gaan, maar ik ga een weekje naar Zeeland en met kerstmis ga ik naar Amerika! Daar ga ik natuurlijk ook super veel foto's maken. Ik ben zelf een paar jaar geleden in Toscane geweest, het was daar heel mooi. Italië is zo leuk, zou graag een keer met vrienden naar Italië gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, al die foto's zijn zo mooi, zomers en sfeervol... Laat de zomer maar komen! Italië is inderdaad een heel fijn vakantieland, wij waren er twee jaar geleden. Dit keer gaan we naar Kroatië en Oostenrijk, ook niet verkeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben al een aantal keer in Toscane geweest en het is echt geweldig daar!! Een van de mooiste plekje vind ik! Mijn lievelingsstad daar is Florence en daar moet je echt naartoe!! Lucca is ook super mooi!! Heel veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.