vrijdag 11 juli 2014

Getting ready

Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor. Aaah, morgen is het dan eindelijk zo ver. Nu wil ik ook écht weg! Deze week rommel ik maar wat aan. Pogingen doen tot uitslapen (gisteren bíjna tot 10 uur..), Pretty Little Liars kijken, heel veel muziek luisteren en al mijn spulletjes klaar zoeken die ik mee wil nemen op vakantie. Ben ik de enige die nooit een goede, grote toilettas kan vinden? Ik heb er nu een van de Primark, maar daar past lang niet alles in. Dus heb ik nog maar kleine toilettasjes en doosjes erbij waarin ik mijn sieraden en make-up-spulletjes doe. Nu nog even mijn camera goed opladen, m'n portemonnee eens nakijken en misschien nog een tijdschriftje kopen. I am so ready for you Toscane!

17 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs schattige tasjes! Die eerste is onwijs schattig. Ben je al bij de nieuwste PLL aflevering? Die van 5x5. Man man man, ik ben in de war. Hema heeft heeele leuke (budget) toilettasjes. De grotere (volgens mij +/- €5,-) kun je openritsen en kun je hem ophangen aan bijvoorbeeld een handdoekenrekje. Onwijs handig! Ik heb er zelf een en die gaat nu ook al zo'n 5 jaar mee.

  Alvast een hele goede reis en geniet van je vakantie Denise!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh spannend, heel veel plezier op vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zó herkenbaar! Bij mij past ook nooit alles in 1 toilettas waardoor ik alles in verschillende tasjes moet proppen en dat wordt het één chaos. Wel heerlijk dat je naar de Toscane gaat! Geniet van je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook al druk bezig met alles in te pakken. Ik ga morgen naar Zeeland met vrienden en vriendinnen. Dus ik ga ook kamperen! Voor het eerst in mijn leven, dus ik moet alle handdoeken, theedoeken, washandjes enzo niet vergeten. Ook gaat gezellig monopoly mee en mijn penny board. Heel veel plezier alvast in Toscane Denise, ik kijk nu al uit naar alle foto's die je daar gaat maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne vakantie en een goede reis ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Heeeel veel plezier op vakantie!! En ik heb ook nog niet de perfecte toilettas gevonden, helaas hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier!

  Liefs,
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier! Ik heb altijd twee toilettassen! Eentje die ik meeneem naar de douche, met haarspullen ook enz! En de ander met de andere spulletjes zoals zonnebrand, make-up etc!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha héél herkenbaar! Ik heb een toilettasje voor mijn douchespullen, eentje met spullen voor de avond zoals creme en elastiekjes en ik heb nog een klein tasje voor mijn makeup. Ik ga maandag dus ik herken mezelf hier wel in at the moment hihi. Een fijne vakantie! Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Héél veel plezier op vakantie, geniet ervan! En wauw wat zijn de foto's weer mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super veel plezier! Hopelijk heb je een leuke tijd! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb laatst een heeeele chille toilettas bij Ikea gekocht! Hij is best groot en heeft een versteviging bij de rits waardoor je ´m makkelijk open kunt zetten, maar ook in kunt vouwen. En ze hebben hele leuke kleurtjes!
  Fijne vakantie! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! Veel plezier op vakantie!
  Bij de HEMA hadden ze vorig jaar hele mooie toilettassen die gemaakt waren door mensen uit andere landen. Een deel van het geld ging dan naar een goed doel, misschien zijn ze er nu nog?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.