zondag 7 september 2014

# 039 - Instagram - week 36

Goedemorgen! Ik heb weer een goed weekje achter de rug. Lekker gewerkt in m'n klasje. Op woensdagmiddag ging ik nog even het centrum van Lelystad in. Ik had nog een leuke okergele trui gepast waar ik op Instagram leuke reacties op kreeg. Zoiets wil ik zeker nog wel in mijn kast hebben hangen deze herfst! Ik kocht wel een superfijne joggingbroek voor thuis, waar ik zo langzamerhand al een beetje in leef, haha. Op donderdagavond begon Expeditie Robinson! Dat is naast So You Think You Can Dance en Wie is de mol? mijn favoriete programma. Daar blijf ik echt voor thuis. Op vrijdag was ik weer kapot van de hele week werken en veel sporten en kon ik lekker op de bank ploffen bij TVOH. Gisteren ben ik naar de kapper geweest, want het was echt nodig. Ik ben heel erg opgelucht dat er niet veel is afgehaald, want daar was ik erg bang voor. Ik kocht ook nog wat leuke kamerspulletjes in herfstkleurtjes, zodat ik weer wat dingen kan veranderen in mijn kamer. 's Avonds ging ik met Daphne naar Harders Plaza en we hadden een geweldige avond. Ik heb echt een lange tijd niet zo heerlijk kunnen dansen. Het was de Grand Opening en op de website stond al dat er vanaf nu veel nieuwe muziek wordt gedraaid. En dat was inderdaad zo. Er kwamen hele nieuwe remixes voorbij, heerlijk! Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad!

Nieuwe volgers vind ik leuk! @denisekoopmans.

Mijn kledingkast is weer netjes! Dit kostte me heel wat uurtjes. ✗ Een herfstoutfit in september, 2013. ✗ OOTD op maandag.

Rome. ✗ Grit Strength! ✗ OOTD op dinsdag.

In Sienna. ✗ OOTD op woensdag. ✗ Selfie.

Ik hou van geel! ✗ OOTD op donderdag. ✗ Piazza della Rotonda.

Golfjeshaar. ✗ OOTD op vrijdag. ✗ -

Estelle, oktober 2013. ✗ Véél ijs en pizza verbrand in augustus, haha. ✗ -

OOTD. ✗ Details. ✗ Met lieve Daphne in Harders Plaza.

John Legend - You and I (R3hab remix) (luister)

14 opmerkingen:

  1. Wauw! Veel outfitfoto's! Zijn dit ook echt alle foto's die je op instagram hebt geplaatst?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh wat een fijne kledingkast heb jij! En goed gevuld! Geel staat je echt supermooi!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik moet Expeditie Robinson nog even terug kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, mirror selfieeee ;) Ik vind dat je altijd zulke mooie foto's op Insta zet. Maar... ik mis de havermout foto's op zaterdagochtend, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat klopt! Ik heb het al heel lang niet meer gegeten (ook al vind ik het nog steeds een van de lekkerste dingen om te eten..). Het is een nogal zwaar ontbijt en ik wilde graag mijn vakantiekilo's kwijt, hihi. Zodra de dagen weer donker en koud worden, begin ik er denk ik wel weer aan!

      Verwijderen
  5. Wat een leuke foto's! Je kledingkast is inderdaad lekker netjes. Ik vind het ook altijd fijn om mijn kast netjes geordend te hebben, maar dit duurt altijd niet lang voordat het weer een bende is haha. Er zitten hier trouwens echt hele leuke outfits tussen :) Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie foto's & mooie outfits zoals altijd! :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk overzichtje! Mooie outfits allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke post! Die foto met je golfjeshaar vind ik super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.