donderdag 13 november 2014

♥ ☁ ☂

Hi! Jullie ook druk? Ik eigenlijk de hele week door (op 't weekend na), maar ik ben er eigenlijk wel aan gewend nu. Ik ben altijd om half 6 thuis en op woensdag wat eerder. Ik kan aanschuiven voor het avondeten en meestal sport ik dan 's avonds. Maar na zo'n drukke week kan ik extra genieten van het weekend en dat is ook weer fijn. Sint Maarten is weer geweest en aankomend weekend komt Sinterklaas alweer. Voor je het weet is het kerstvakantie. Het is altijd een hectische periode, maar natuurlijk heeft het ook wel wat. Ik heb het in ieder geval heel erg naar mijn zin op m'n werk. Dat komt ook mede door een positieve werksfeer. Je merkt dat wat je doet gewaardeerd wordt en dat is zó belangrijk. De foto's hieronder maakte ik gistermiddag. Foto's van m'n lievelingsboom die alle kleuren krijgt in de herfst, mandarijntjes, papa die de openhaard aandoet met zelfgehakte houtjes en mijn laptopscherm met een aflevering van Revenge. ♥ ☁ ☂

9 opmerkingen:

 1. Die eerste boom foto is mooi! Herfstkleuren zijn altijd zo tof om vast te leggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mandarijntjes zijn in deze tijd van het jaar ontzettend lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne herfstfoto's, vooral die eerste vind ik zo mooi sfeervol! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Ik ben gek op herfst kleuren, dat open haardje ziet er super gezellig en cosy uit. Zo fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's en wat fijn dat je het zo leuk vind op je werk!♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de feestdagen altijd zo gezellig. De drukte en hectiek er omheen vind ik heerlijk! Revenge word trouwens heeeel erg spannend!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die drukte op de basisschool merk ik ook echt, m'n mentor op stage is ook helemaal gestresst. Gelukkig kan ik haar nu een beetje helpen! Heerlijk gezellige foto's weer, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt ontzettend mooie foto's, vooral die eerste foto is werkelijk prachtig! Jup, ik heb t ook vreselijk druk, toets week:(

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.