zondag 7 december 2014

# 052 - Instagram - week 49

Afgelopen week was druk, maar ik had ook veel leuke dingen! Ik ben veel bezig geweest met het in orde maken van mijn administratie. Morgen komt namelijk: de onderwijsinspectie! Pam, pam, pam... Haha. Ik maak me er niet druk over (weet niet of ik er morgen nog zo over denk, maar goed). Ik moet een taalles laten zien en ze gaan dus kijken of ik alles goed op papier heb staan. En er volgt nog een gesprek. Het is wel heel belangrijk natuurlijk, vandaar dat ik ook veel zenuwachtige collega's heb. Ik probeer zelf gewoon rustig te blijven. Verder hadden we woensdagmiddag met het team Sinterklaas gevierd. Er waren superlekkere hapjes en we speelden een dobbelspel. Gisteren heb ik mijn surprise voor Giedo gemaakt en 's avonds kwamen Giedo, Daphne en Huy Sinterklaas vieren. Giedo kookte heerlijk eten en had ook nog een yummie toetje gemaakt. En wów.. wat waren er geweldige surprises. Giedo had een méga KLM-vliegtuig voor Daphne gemaakt, zelfs met een lichtje erin. En Huy had een heel veld met origamitulpen gemaakt (omdat ik dit zo mooi vond). Ik maakte voor Giedo een 'soepboek' en Daphne had voor Huy een halter gemaakt. Ik had zelf het kaartspel Set! gevraagd, omdat ik dat zo'n leuk spel vind. Daar hebben we een paar potjes van gespeeld. Verder waren we druk met gekke filmpjes maken en heel veel snacken, haha. Een heel geslaagde avond! Zometeen vieren we nog mijn oma's verjaardag. We gaan bowlen en uit eten bij de Rede. En dan is er een einde gekomen aan deze vreetweek :').


December, 2013. ✗ - ✗ Sunday evening run! ✗


OOTD. ✗ Sint Pieter, Rome, augustus 2014. ✗ Poffertjes eten op school.


OOTD. ✗ Broccoli/courgette-roomsoep en daarna pannenkoeken. ✗ OOTD.


- ✗ Hapjes van alle collega's. ✗ November, 2013. ✗


OOTD. ✗ - ✗ Hulppiet ;). ✗


Fijne pakjesavond! ✗ OOTD. ✗ -


Details. ✗ Giedo's toetje! ✗ Geweldige surprises :).

8 opmerkingen:

 1. Oeh spannend, de onderwijsinspectie. Maar dat gaat wel helemaal goed komen ;) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's!!! Groet Edwin. www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat toetje ziet er lekker uit! En die surprises zijn erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat outfitje met dat gele vest van vorig jaar is zo leuk! En je OOTD met de grijze trui ook! Ik haal altijd zoveel inspiratie uit je leuke outfits <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je Sint avond klinkt leuk! En je surprises zien er mooi uit!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is nog niet afgelopen met de vreetweek hoor, want Kerst komt er (helaas voor de buikvetjes) weer aan.. Wat leuk dat jullie surprises gedaan hebben! Ik heb dat nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel leuk om lekker creatief bezig te gaan voor een cadeautje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfits heb je aan gehad!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.