donderdag 29 januari 2015

Ik bakte iets

Ik bakte iets. Ja, werkelijk. Je hebt van die mensen die elke week de geweldigste dingen uit de oven toveren, maar dat is niet aan mij besteed. Ik moet echt heel diep graven in mijn geheugen, wil ik erachter komen wat ik voor de laatste keer gebakken heb. Waarschijnlijk appelflappen. Dat is ook ongeveer het enige wat ik ooit heb gebakken en wat ik kán. Mijn zusje is thuis de cupcake queen, mijn moeder kookt heerlijk en mijn vader maakt echt fantastische pompoen-, tomaten- en uiensoep. Maar ik? Liever lui dan moe, zullen we maar zeggen. Maar afgelopen zondag begon het toch te kriebelen. Mijn Instagramfeed bestaat denk ik voor 1/3 uit ETEN. En de bananenbroden vlogen me om de oren. Ik wilde dat zo graag eens proberen! Op internet vond ik superveel verschillende recepten. Ik heb uiteindelijk van alles wat gedaan. Ik ga mijn recept dan ook niet delen, want ik denk dat er wel betere zijn dan de mijne. Maar, het baksel kwam onverbrand de oven uit en het was best te pruimen. En ook nog enigszins gezond. Bevredigend genoeg voor mij.

11 opmerkingen:

 1. Wat lekker zeg, ik bak ook nooit iets. Toevallig 2 weken geleden dat ik een cake bakte, kon het me ook niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik dat deed. Maar hij was lekker! Jouw banenbrood ziet er heerlijk uit. Hele mooie foto's, vooral die foto van de noten vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh dat ziet er heerlijk uit! Haha ik heb ooit een keer appelflappen gebakken toen ik klein was met m'n moeder, en toen nooit meer. Lol, zonde eigenlijk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Dit wil ik ook al een hele tijd eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit!
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er erg lekker uit. en wat een handig potjes heb je! die inklapbare bedoel ik. waar zijn die van?
  X diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er zoooo onwijs lekker uit! En wat een mooie foto's ook.
  Doe je misschien mee aan mijn winactie? :)
  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.