zaterdag 31 januari 2015

Outfit

Hee, hoi :). Sneeuw-outfitfoto's! Dat is alweer wat jaartjes geleden. En ook nog met een heerlijk zonnetje op m'n snuit, dan valt die kou nog best mee. Het is weer lekker weekend en ik heb nog geen idee wat mijn plannen zijn. In ieder geval ga ik vanmiddag proberen om de rapporten van de kinderen af te schrijven. Volgende week heb ik oudergesprekken en ik ga het nu voor het eerst écht alleen doen, dus ik ben wel benieuwd hoe dat zal gaan. Gisteren kwam ik na het sporten thuis als een soort levende sneeuwman. Mijn broer en zus zijn 's avonds naar buiten gegaan om een iglo te maken. Dat deed mijn broertje vroeger al en ik kan dat geluksgevoel ook wel begrijpen, wanneer je er dan eindelijk in kunt kruipen. Misschien heb je de foto al op Instagram gezien en anders zie je 'm morgen in mijn diary. Fijn weekend!Cardigan - Primark / Shorts, cropped top, ketting - H&M / schoenen - Bristol

12 opmerkingen:

 1. super!:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's, zon en sneeuw is altijd een goede combi! Bij ons ligt er haast geen sneeuw, jaloers!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Maar lijkt me wel koud, haha.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooi outfit! Je hebt alles echt heel erg leuk gecombineerd. Ik ben ook echt verliefd op je ketting. :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's weer!
  Mooie outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en outfit weer! En wat ligt er een hoop sneeuw bij jullie, wauw. Die iglo-foto heb ik inderdaad al voorbij zien komen, echt superleuk hihi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ik heb ook altijd al is een iglo willen maken.. Bij mij ligt er niet zoveel sneeuw dus dat gaat hem niet worden! En succes met de oudergesprekken, dat is inderdaad erg spannend om het voor de eerste keer alleen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die 3e foto is echt super mooi. Leuke outfit Denise! Ik wou dat er bij ons zoveel sneeuw lag, er lag hier niet zoveel. Ik zou namelijk nog graag een keer gaan sleeën haha. Zal daar nooit te oud voor worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit! De 3e foto is echt heel mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.