woensdag 14 januari 2015

Trend: coltrui

Ik dacht: laat ik maar weer eens een trendcollage maken. Lookbook blijft een fijne inspiratiebron, ook al bekijk ik het nu niet meer elke dag zoals ik jaren geleden deed. Deze keer: de turtleneck. Ik wist eerst nooit zo goed wat ik ervan moest vinden. In ieder geval wist ik wel dat het voor mij niks was. Maar inmiddels ben ik van gedachten veranderd. Ik kocht laatst zelf een coltrui en eigenlijk vind ik het hartstikke tof staan. Ik vind het het mooist als het simpel is gecombineerd, bijvoorbeeld met donkere jeans en hakken. Wat je ook soms ziet is dat sommigen hun haren in de col laten zitten. Het heeft iets, maar echt fijn zit dat niet. Nu ben ik benieuwd naar jullie mening! Wat vind je van coltruien en heb je er zelf een? En welke uit de collage zijn jouw favoriet?1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

12 opmerkingen:

 1. Wauw, deze trend vind ik echt heel erg leuk! Lijkt me super comfy, maar staat ook zo stylish meteen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op jouw collages! Wat een mooie inspiratie, wil echt zo graag nog een mooi turtleneck haha<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie trend! Maar jammer genoeg kan ik zo'n coltrui niet verdragen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collage! Ik vind koltruien er altijd ontzettend gaaf uitzien bij anderen, ikzelf kan echt slecht tegen het feit dat het zo om je nek zit. Ik vind een ronde hals al vervelend, haha. Maar als ik dit zo zie vind ik dat stiekem toch wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het leuk! Ik heb zelf een grote dikke coltrui van de Zara, die is zo fijn! En ook een gebreid jurkje met col. Toffe inspiratie! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie trend! Ik vind vooral de truien waar de col wat breder is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was er ook nooit zo een fan van. Tot de trend kwam, ik heb het geprobeerd en vond het toch ook wel tof :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet nog wel dat ik een coltrui vroeger echt verschrikkelijk vond maar tegenwoordig vind ik ze heel leuk staan. Leuke inspiratie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is nog steeds mijn plan om een keer een coltrui te passen, omdat ik géén idee heb of het mij staat... Ik vind het wel altijd leuk eruit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze echt heel gaaf! Allemaal mooie plaatjes in de collage trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Coltruien vind ik echt tof! Maar haren in de col lijkt me dan ook niet zo comfortabel.. Haha. Die eerste onder dat jurkje ziet er wel heel leuk uit. Dat wil ik wel is gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.