zondag 5 april 2015

# 067 - Instagram - week 14

En toen was het alweer zondag! Deze week is voorbij gevlogen. Ik had een heel leuk weekje. In de sportschool was het weer feestweek met nieuwe releases. Ik heb de nieuwe GRIT Strength gedaan en zelfs een keer bodypump. En dat ga ik waarschijnlijk vaker doen! Op woensdagmiddag bezochten we de groep-achter op kamp. Super gezellig, we deden spelletjes. Ze vonden dat ik heel goed was in Halli Galli, haha! Op donderdag hadden we paasontbijt op school. Het was een relaxt dagje met de kinderen. Spelen, een filmpje kijken en naar buiten. Uit school pakte ik gelijk de trein naar Rotterdam. Ik ging weer 'ns naar Michael toe! We aten een enorme pizza bij Happy Italy en daarna hebben we nog een chill avondje gehad met vrienden van hem. Op vrijdag sliepen we uit, lunchten we in de stad en keken we de film Taken 3. 's Avonds zijn we nog naar Scheveningen geweest. Ben & Jerry's tijd! En chillen in een van de vele strandtentjes met een vuurtje. Op zaterdag reisde ik weer terug naar huis. Alleen nogal onhandig dat ik ergens vergeten ben in te checken en nu waarschijnlijk een boete op de mat krijg.., maar dat zien we dan wel weer. Ik had ook een meevallertje op zaterdag. Op Facebook verscheen een rebus. Deze moest je oplossen om kaartjes te winnen voor een tof feest waar ik volgende week zaterdag heen wil. De plek waar de envelop hing, was dicht bij mijn huis. Ik was de eerste die ze vond! In de envelop zat het adres waar ik naartoe moest om de tickets te laten verzilveren. Heel chill! 's Avonds gingen we naar de paasviering in de kerk. Vandaag komt de familie over de vloer. Mijn vader, broer en ik zijn in dezelfde week jarig, dus dat moet gevierd worden. Ik wens jullie allemaal fijne paasdagen. Liefs!

Volg me op instagram: denisekoopmans en snapchat: softruches.


Mama's mosterdsoep voorproeven. ✗ Shooter. Vette film! ✗ Januari, 2015.


Ik was om 8 uur op m'n werk hoor ;) ✗ Palacio de Cristal. ✗ Origineel paasei.


April, 2014. ✗ Kwark na sporten. ✗ -


OOTD op donderdag. ✗ Visgraatvlecht. ✗ Pizza!


Broodjes Surinaamse kip bij Hema. ✗ Ben & Jerry's, delish. ✗ Strandtentje.


Verveling in de trein. ✗ In da pocket! ✗ Vrolijk Pasen!

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je kaartjes gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat super dat je kaartjes gewonnen hebt! Jij ook fijne paasdagen gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne paasdagen! En alvast een fijne verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wit met blauwe broekje is echt zo leuk!!! Leuke foto's ook allemaal :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne paasdagen <3 Ik vind je lay-out trouwens schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super gaaf dat je kaartjes hebt gewonnen! Die kwark met frambozen en blauwe bessen ziet er zo lekker uit. En hahaha, dat paasei :')
  Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, hoe tof dat je die kaartjes hebt gevonden! Je Scheveningen foto's zien er echt mega gezellig uit, ik moet er binnenkort ook maar weer eens heen geloof ik. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.