woensdag 13 mei 2015

Antwerpen, dag 1

Gisteravond kwam ik weer thuis van twee dagen Antwerpen met Huy. En wat waren het fijne dagen! Ik denk ook dat we het niet beter hadden kunnen treffen wat het weer betreft. Eindelijk blote benen! Op maandagochtend vertrokken we. Tussen 1 uur/half 2 kwamen we aan bij het hotel. Het zag er ontzettend mooi uit! We zijn gelijk daarna de stad ingegaan. We kochten eerst een broodje bij Panos en aten die op een bankje in de zon op. We liepen verder langs de winkels naar het station. Ik vond het station heel mooi van binnen, dat is nog eens wat anders dan de meeste stations die je in Nederland ziet. We liepen verder en kwamen een ijssalon tegen. Natúúrlijk moesten we een ijsje eten. De salon heette Australian Home Made Ice Cream. Enorm lekker! Vervolgens hebben we lekker wat gewinkeld. Bij de H&M kocht ik een felroze top en een heel mooi geprint blauw jurkje. Na heel wat winkels gehad te hebben, belandden we bij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en bij de Grote Markt en het stadhuis. Prachtig allemaal! Onze buikjes begonnen te rammelen, dus het was tijd om iets te zoeken waar we konden eten. We kozen voor gefrituurde champignons en pizza's bij Verona. En dat was dan dag 1! Ik maakte 341 foto's in twee dagen, behoorlijk wat. Dit zijn de foto's van de eerste dag.

14 opmerkingen:

 1. Zo leuk; ik herken heel veel van deze plekken! Antwerpen is geweldig om een paar dagen te vertoeven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar zo te zien is het prachtig! Je foto's zijn - zoals gewoonlijk - ook weer echt heel erg mooi :D het klinken als twee hele fijne dagen, en jullie hotel ziet er ook heel fijn uit. Ik ben benieuwd naar de foto's van dag 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto's zijn prachtig. Antwerpen lijkt me ook erg leuk om eens heen te gaan. En wat hebben jullie het getroffen met het weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeehh wat zag dat er leuk uit zeg! Antwerpen is echt heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je naar Antwerpen bent geweest! Ik was er afgelopen zomer één dagje met mijn vriendje en dat was echt leuk, toen hadden we ook echt prachtig weer. Ik vind het echt een leuke en mooie stad. Ik vind die Kathedraal heel mooi, je hebt echt mooie foto's gemaakt. En mmm pizza hawaii! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt weer super mooie foto's gemaakt! Ik spotte al één van je foto's op instagram!
  Antwerpen is echt een mooie stad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een prachtige foto's! Antwerpen is zo'n mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Ik hou van Antwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou altijd zo van jouw foto's, je maakt ze altijd zo pretty! Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa zo leuk! Ik moet er binnenkort ook echt weer heen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een toffe foto's heb je weer gemaakt! Antwerpen lijkt mij ook erg leuk om nog een keer heen te gaan. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een prachtige foto's! Echt heel erg leuk om te zien en ook herkenbaar. Ik ben ook wel eens in Antwerpen geweest en het is zo'n leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wel echt nog een keertje naar Antwerpen, zo te zien ziet het er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.