vrijdag 15 mei 2015

Antwerpen, dag 2

Natuurlijk is hier dan het vervolg van onze tweedaagse trip naar Antwerpen. En zelfs met een nog groter aantal foto's om te delen. Maar liefst 48 stuks. Dus ga er maar even goed voor zitten. Rond half 9 werden we wakker na een roerig nachtje. Ik heb in tijden niet zo bar geslapen. Oorzaak? Te dikke dekens en vier zoemende muggen. Ja echt, Huy sloeg vier muggen dood, waarvan twee met bloed. Oftewel, we hadden de halve nacht wakker gelegen. Tijd om dat gauw te vergeten met een goed ontbijtje. We stapten binnen bij Barnini, waar we van tevoren al heel wat leuks over hadden gelezen. En ik kon er alleen maar mee instemmen. Wat een heerlijk tentje! Een lekker vintage sfeertje, leuk personeel en een superleuke menukaart, met allemaal grappige naampjes. Ik koos een speculatte en de bagel smoske. Overigens de eerste bagel die ik in mijn leven at. Wat zaten we daar relaxt! Daarna gingen we gelijk door naar de Mediamarkt. Mijn geliefde EF 50mm f/1.8 II lens, was de dag ervoor kapot gevallen. En eerlijk, ik kan niet zonder die lens. Dus kochten we een nieuw exemplaar. Daarna zijn we verder gegaan met winkelen. We kwamen o.a. in de Urban Outfitters, H&M, New Look en Forever 21. Tussendoor lunchten we nog met wat lekkere fruitsapjes, een yoghurtje en broodjes. Bij de Forever 21 konden we allebei trouwens goed slagen! We liepen verder en belandden bij een van de beste bakkertjes van de stad. We kozen een heerlijke koek met kersen en aten die in het zonnetje op. Op de Grote Markt maakten we foto's en zaten we nog met twee latte macchiato's op een terras. Vervolgens zochten we weer een restaurant om te eten. We aten bij Steakhouse El Torro. Nadat onze maagjes gevuld waren, was het tijd om onze koffers op te halen bij het hotel en weer terug te rijden naar huis. Wat een leuke stad is Antwerpen, ik zou er zeker nog eens naar teruggaan!

11 opmerkingen:

  1. Wauw wat heb je een prachtige foto's gemaakt! Echt heel erg tof. Ik vind je blog ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Opnieuw super mooie foto's! Maurice coffee is ook een aanrader heb ik gehoord! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind antwerpen zo leuk :) Je foto's zijn heel mooi!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijke foto's! Ik wil deze zomer ook nog een dagje naar Antwerpen, vind het zo mooi en leuk daar. Ik heb toevallig gisteren een 50 mm 1.8 lens gekocht, wilde hem al heel lang! Die latte's zien er heerlijk uit. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je er eenmaal mee hebt gefotografeerd, kan je niet meer zonder :)!

      Verwijderen
  5. Ooooh Antwerpen is zo leuk! Ik word trouwens bijzonder agressief van je muggen verhaal, wat een hel moet dat zijn geweest.

    Liefs Judith
    www.myownvogueworld.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind Antwerpen echt een super leuke stad! Mooie foto's heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer een artikel vol prachtige foto's. Leuk om naar te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuke artikelen over Antwerpen, Denise! Zo te zien heb je het heel erg naar je zin gehad. Wel vervelend van die muggen :( Zo'n veel te dikke, warme deken in een hotel, ik haat dat echt, haha!
    Antwerpen lijkt me echt een prachtige stad, ik ben al eens in Gent en Brugge geweest maar Antwerpen gaat ook zeker op m'n "to visit" lijstje! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.