zondag 28 juni 2015

# 079 - Instagram - week 26

Ik kan bijna niet geloven dat afgelopen week de een na laatste week van het schooljaar was. Lekker cliché, maar de tijd vliegt. En dat is een goed teken! Ik kijk hartstikke uit naar de vakantie, maar aan de andere kant ben ik nog niet ingestort, oververmoeid of ziekzwakenmisselijk. De laatste schoolweek is natuurlijk altijd wel wat hectisch. Schoolmusical van groep acht, switchen van lokalen (ik schuif een lokaaltje op), de klas schoonmaken, enzovoort. Ik kan met een supertevreden gevoel op dit jaar terugkijken. Ik had een superfijne klas en ik denk dat ik een mooie groei met ze heb doorgemaakt in de anderhalf jaar dat ik ze heb lesgegeven. Straks is het tijd voor wat nieuws (groep 6!). Gistermiddag ging ik met mama en Estelle naar Zwolle. We hebben lekker wat gewinkeld. Eigenlijk kochten we alles bij de Bershka. Er was al sale, altijd leuk. Verder aten we nog een mega heerlijk ijsje bij Salute. We zijn nog even langs Huy geweest, zodat Estelle en mama zijn appartementje konden bekijken. 's Avonds zijn Giedo en Daphne nog bij mij geweest voor wat gezelligheid. En nog even voor alle meiden die met school (of werk) bezig zijn; succes met de laatste loodjes. Nee, niet met lootjes, lootjes trek je met Sinterklaas.


Parijs, februari 2013. ✗ Rapporten afmaken. ✗ That awkward moment when je haar na het hardlopen, net als bij een kort-pittig kapsel, recht overeind gaat staan.


Krullen. ✗ Broodje carpaccio, hmmm. ✗ Ik krijg likes.


Madrid, februari 2015. ✗ Focus kijken. ✗ From where I sat.


Antwerpen, mei 2015. ✗ New in, Zuid-Afrika proof. ✗ Ontbijtje.


Als m'n kids willen chillen is het geen probleem... ✗ Rondje hardlopen. ✗ OOTD op vrijdag.


Lekkerste friet van Nederland. ✗ Juli, 2013. ✗ OOTD op zaterdag.


- ✗ IJs! Ik had appeltaart en Bueno, Estelle had caramel en Oreo. ✗ Details.

4 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind je outfits altijd super leuk om te zien. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de foto waarop je gaat hardlopen zo leuk! Super vrolijke sportkleren, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, die tattoo's zijn leuk! Die heb ik ook, maar dan een minder leuke versie daarvan haha. Fijn dat je al bijna vakantie hebt, heel veel succes nog met de laatste week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer :) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.