zondag 9 augustus 2015

# 083 - Instagram - week 32

Eigenlijk kan ik het niet geloven, maar mijn vakantie zit er na vandaag al op. En dan mag ik nog niet eens klagen met mijn 'juffenvakantie' van vijf weken. Maar de tijd is zo snel gegaan. Eerst een weekje thuis, toen drie weken Zuid-Afrika en tot slot nog een weekje thuis. Dat gaat dan veel te snel. Afgelopen week heb ik nog een paar leuke dingen gedaan. Maandag ging ik met Giedo, Daphne en Estelle naar het Veluwemeer. Lekker een middagje bij het water liggen. Op dinsdag moest Estelle's beugel eruit en besloten we om nog even te gaan shoppen. Ik vond nog best wel veel leuke items in de sale. Op woensdag kwam Huy mijn foto's bekijken van Zuid-Afrika en de dag erna gingen we een dagje naar Arnhem. Dat was een superleuke dag, met terrasjes pakken en winkelen. Gisteren vierde Giedo zijn verjaardag. We zaten buiten bij de vuurkorf en kregen weer de lekkerste zelfgemaakte hapjes voorgeschoteld. Gebakken ananas, loempiaatjes, taco's, enz. Later zijn we nog La Vie in gegaan, waar we nog een aantal uurtjes hebben vertoefd. Vanochtend ben ik nog even naar de sportschool geweest. Ik moest echt weer inkomen met sporten deze week, want drie weken geen sport is niet heel gunstig. Maar ik krijg mijn krachten vast snel weer terug. Verder heb ik tussendoor ook veel in de zon gelegen en dat ga ik zo meteen maar weer eventjes doen. Fijne zondag nog!


Zonnen op het dak! ✗ Mijn souvenirs. ✗ Wauw.


OOTD op maandag. ✗ Veluwemeer. ✗ So cute.


Maar dit is nog schattiger. ✗ Mijn schoenenmand uitruimen. ✗ Rawr!


OOTD op woensdag. ✗ - ✗ Details.


OOTD op donderdag. ✗ Heerlijk broodje bij Café Arnhem. ✗ Drankje bij Café Arnhems Meisje.


Heerlijke salades. ✗ Mooi beest! ✗ OOTD op vrijdag.


Dansje. ✗ Outfit in het Kruger Park. ✗ Details.


Yum!

2 opmerkingen:

  1. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Ik merk het ook. Heb al een paar weken dat ik maar 2 dagen werk, omdat er heel veel kindjes op vakantie zijn. Die vrije dagen zijn dan ook voorbij voor ik het door heb. Leuk foto overzicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's weer! De vakantie vliegt inderdaad voorbij! Ik begin over 1,5e week al aan mijn lio stage.. Ben benieuwd hoe ik dat ga vinden hihi!
    Werkse :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.