maandag 30 maart 2015

Inspiration: spring

Is dit nou lente? Kom op. Huilen. Als ik foto's terugkijk van voorgaande jaren, dan zie ik allemaal zonnige foto's met bloemetjes en leuke lente-outfits. Nou, dat is nu even niet aan de orde. Maar goed, wat niet is kan nog komen. It has to! In ieder geval is er niks mis mee om lekker in een lentestemming te komen. En dat betekent voor mij lekker tumblr-en en mooie afbeeldingen rebloggen. En er collages van maken en die hier met jullie delen! Ik hoop dat jullie hier net als ik ook wat blijer van worden. Liefs.

zondag 29 maart 2015

# 066 - Instagram - week 13

Goedemiddag! Weer even een overzichtje van afgelopen week. Het was een rustig weekje. Op woensdagmiddag ging ik met mijn zusje pasfoto's laten maken. 's Avonds zijn we naar het gemeentehuis gegaan om onze paspoorten voor Zuid-Afrika aan te vragen. It's getting real! Zoals ik al zei: mijn week was rustig. Doordeweeks heb ik gewerkt en gesport en dat was het, haha. Op donderdagavond keek ik met mijn vader en broer nog de film Inside Man met Denzel Washington en die was tof. Op zaterdagochtend werd ik gewekt door een zaagmachine. Ik was even vergeten dat er die dag een boom werd gekapt in onze tuin. Ik deed mijn gordijnen open en zag ineens een vent in de boom zitten, haha! Verder heb ik lekker gerelaxt met series kijken en heel veel Soundcloud luisteren. 's Avonds keek ik de film Nightcrawler met Huy. Hij heeft een goede beoordeling, maar ik vond hem een beetje tegenvallen. Anyways, dat was mijn zeer enerverende week. Volgende week heb ik wel héél veel plannen. Kusjes.

Volg me op instagram: denisekoopmans en snapchat: softruches.


Op meester- en juffendag, vorige week woensdag. ✗ Close-up! ✗ Macarons bij Mercado de San Miguel.


Nagellakjes. ✗ OOTD op dinsdag. ✗ Love these!


- ✗ OOTD op woensdag. ✗ -


Paspoort aanvragen voor Zuid-Afrika! ✗ OOTD op donderdag. ✗ -


OOTD op vrijdag. ✗ Juli, 2014. ✗ Dag boom!


Juli, 2013. ✗ -

zaterdag 28 maart 2015

Mega shoplog!

Deze stond al 'n tijdje op de planning, maar shoplogs vind ik alleen leuk als ze áf zijn, haha. Het is altijd een werkje, maar het resultaat is leuk. Al mijn aankopen van de laatste tijd bij elkaar. In Madrid heb ik enorm fijn gewinkeld en vorige week ben ik nog naar de Primark geweest. En tussendoor heb ik ook nog wat kleine hebbedingetjes gekocht. Er zijn veel dingen waar ik erg blij mee ben, zoals de enkellaarsjes en blauw/witte kimono. En natuurlijk die tuinbroek, waar ik al een jaar naar op zoek was. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Wat vind jij van mijn aankopen?


Suede jasje - Bershka

Witte kanten croptop met lange mouwen - H&M

Jeans met gaten op de knieën - Lefties

Haarborstel - Primark

Rood bombervestje - H&M

Wit blouseje met korte mouwen - H&M

Grijze maxiskirt met riempje - Primark

Oogschaduw van Essence - Kruidvat

Pyjama - Primark

Donkerblauw t-shirt - Lefties

Tuinbroek met korte pijpjes - Primark

Kaarten - Kaatje

T-shirt - Primark

Witte jeans - Bershka

Witte blouse met kanten mouwtjes - boetiekje in Madrid

Enkellaarsjes - Berhska

Topje - Berhska

Armbandjes en ring - Zeeman

Kimono - boetiekje in Madrid

Toilettas - Primark

dinsdag 24 maart 2015

Spring is on it's way

Helaas werkt de temperatuur nog niet echt mee, maar aan de natuur kun je wel zien dat de lente haar best aan het doen is. Op zondag ben ik lekker even naar buiten geweest met mijn camera én een van mijn close-up lenzen (+4). De foto's met de bijen zijn dan ook mijn favoriet. Ik vind het heerlijk om van die foto's te maken! Ik heb er verder niet meer veel aan toe te voegen. Let's take a look.

zondag 22 maart 2015

# 065 - Instagram - week 12

Wat een fijne week had ik! Alleen maandag en dinsdag waren gewone werkdagen. Op woensdag vierden we met de hele school meester- en juffendag. Alle verjaardagen worden in een keer gevierd. Het was een ontzettend leuke dag. We kregen allemaal een gephotoshopte foto, hilarisch. Ik had zelf wel een verlanglijstje gemaakt en kreeg zelfs twee dingen die erop stonden: een voorleesboek voor in de klas en een waterkoker. Hoef ik wat minder vaak heen en weer te lopen tussendoor. Op donderdag en vrijdag was ik vrij. Donderdagmiddag gingen Estelle en ik nog even het dorp in. Ik kocht van allerlei kleine hebbedingetjes en we dronken samen wat bij de Hema. Op vrijdag ging ik met Huy naar Nijmegen. We hebben heerlijke dingen gegeten en ik slaagde supergoed bij de Primark. Gisteren zijn papa, mama, Servais en ik naar het reisbureau geweest. Want... in de zomervakantie is het het plan om naar Zuid-Afrika te gaan. ZUID-AFRIKA. Hoe fantastisch is dat? Het beginnetje is er nu, dus vanaf nu kan ik me ook een beetje gaan oriënteren en me ermee bezig houden. 's Avonds ging ik nog met Giedo, Daphne en Huy naar de film Insurgent. Ik vond hem gaaf! Voor mijn gevoel was ie echt snel afgelopen, haha. Ga jij nog naar Insurgent?

Zoals je ziet heeft mijn blog ook weer een nieuwe, frisse lay-out! Ik hoop dat jullie het mooi vinden.


Dit trakteerde ik ook als kleuter! ✗ Maart, 2013. ✗ -


Cute. ✗ Gaan met die banaan. ✗ Mooiste cadeau.


En alle cadeautjes bij elkaar. ✗ September, 2014. ✗ Close-up!


Dorpen met zus. ✗ Hema! ✗ Aankoopjes.


Lentekleurtjes. ✗ Lunchen bij La Place. ✗ Thee en nacho's bij Biessels. ✗


Heerlijke pannenkoeken bij 't Hoogstraatje. ✗ - ✗ Nijmegen.


Nieuwe layout! ✗ Klaar voor de bios. ✗ Haha. ✗

zaterdag 21 maart 2015

Nijmegen

Lekker hoor, zo'n lang weekend! Omdat Huy gisteren ook vrij had, besloten we om een dagje naar Nijmegen te gaan. Daar waren we allebei nog nooit geweest. Het was jammer dat het geen lekker weer was, maar daarom niet minder leuk. We lunchten bij La Place en namen een broodje beenham en kip. We hebben lekker langs de winkels geslenterd en natúúrlijk moest ik ook even de Primark in! En ik ging niet met lege handen naar buiten. Ik vond een tuinbroek (eindelijk!), kocht een grijze maxiskirt, een top, haarborstel, toilettas, thermobeker en een súperzachte pyjama die ik al langer wilde en nu maar 7 euro kostte. Win! Daarna hebben we in een leuk cafeetje, genaamd Biessels gezet. We dronken thee en aten nacho's (ietwat rare combinatie misschien) en speelden Yathzee. Daarna wilden we natuurlijk ook ergens iets eten. Ik wilde graag pannenkoeken eten en ik had geluk, want er was een pannenkoekenrestaurant. En oh, wat waren die lekker! We namen de Via Romana pannenkoek met ham, kaas, geroosterde uitjes, tomaat, paprikapoeder en Italiaanse kruiden en de Boeren met spek, salami, ham, ui, champignons en tomaat. Enorme aanrader! Een super geslaagde dag dus.