zondag 31 mei 2015

# 075 - Instagram - week 22

Afgelopen week was een beetje vermoeiend, althans, zo voelde het voor mij. Op maandag was iedereen nog lekker vrij. Ik geloof dat ik niks bijzonders gedaan heb op die dag. Woensdagmiddag bleef ik wat langer op school, omdat ik 's avonds de avondvierdaagse mee ging lopen. Ik had toch nog wat tijd over. Die heb ik besteed door een taartje te eten bij de La Place met een boek erbij. Ik wist ook dat iemand uit de straat een winkel heeft in Lelystad, met allemaal buitenlandse producten. Daar ben ik ook heengegaan. Ik kreeg een hele rondleiding in de winkel en mocht ook de keuken zien. Heel leuk was dat! En ik heb er ook lekker kunnen eten. Op donderdag ben ik met mijn klas weer met de Cito's begonnen. De eerste uitslag is binnen en ik ben er heel tevreden over. Vrijwel alle kinderen zijn vooruitgegaan met woordenschat, dus daar ben ik trots op. Ook moesten we donderdagavond twee inentingen halen voor Zuid-Afrika. Volgens mij ben ik daar niet zo lekker van geworden, want ik voelde me niet zo fit. En ik werd ook verkouden uit het niets. Gisteren maakte ik outfitfoto's. 's Middags ging ik met Estelle naar het dorp. Ik kocht een agenda en notitieblok voor volgend schooljaar, voor maar 3 euro samen. En we namelijk natuurlijk het 4-uurtje. Ook kocht ik het boek Divergent. Tot slot besloten we nog om bloemen te kopen voor mama. Toen we thuis kwamen had Servais had onwijs lekkere lasagne gekookt, yummie! 's Avonds wilde ik niets doen, want ik kon nog wel wat rust gebruiken. Ik heb Kingsman voor de tweede keer gekeken, samen met mijn broer en zus. Aankomende week ga ik weer veel Cito-toetsen doen met de kinderen. En woensdag ga ik naar Maroon 5! Aaah, mijn eerste concert óóit. Ik heb er ontzettend veel zin in.


Met Lasse Schöne op de foto, hihi. ✗ Haarlem. ✗ Sint Bavokerk.


Lekker lang rondje wandelen. ✗ Taartjes op de markt. ✗ Love.


OOTD op dinsdag. ✗ Outfit die ik droeg in Haarlem. ✗ -


OOTD op woensdag. ✗ Blauwe regen. ✗ Een taartje eten en boek lezen in La Place.


OOTD op donderdag. ✗ Adidas! ✗ Carpaccio.


Twee inentingen, au. ✗ OOTD op vrijdag. ✗ Haarlem.


OOTD op zaterdag. ✗ Kus. ✗ Theetje bij de Hema.


Details. ✗

zaterdag 30 mei 2015

Outfit

Hoi! Vandaag een outfitje met mijn nieuwe Adidasjes. Ik vind 'm superleuk in combinatie met een boyfriend jeans en een witte blouse. Maar eigenlijk zijn er talloze leuke combinaties mee te verzinnen. Op mijn lippen heb ik een nieuwe lipbalm van de Hema. Ik kwam deze tegen op wat beautyblogs en wist dat ik deze moest proberen. Hij is heel mooi mat, dat vind ik fijn. Verder lach ik wel leuk en aardig, maar echt fit voel ik me ook weer niet. Op donderdag kregen we twee inentingen tegen DTP en Hepatitis A voor onze reis naar Zuid-Afrika. Daarbij ben ik ook nog eens verkouden. Echt ziek ben ik gelukkig niet, maar ik ga het denk ik maar even rustig aan doen dit weekend. Volgende week heb ik wel een paar geweldige dingen in mijn agenda staan, daar vertel ik morgen wel wat over. Een fijn weekend allemaal!

Blouse, boyfriend jeans, ringen - Primark / schoenen - Adidas

donderdag 28 mei 2015

Adidas Superstar

Ein-de-lijk. Deze mevrouw heeft sneakers. Ik weet niet hóe lang dit al bovenaan mijn wensenlijstje stond, maar ik denk al minimaal twee jaar. Eerst wilde ik Nikes. Maar steeds als ik in een sneakerwinkel stond, vond ik geen kleurencombinatie die ik mooi vond of vond ik het net te duur. Een tijdje geleden viel mijn oog op de Pharrel Williams Super Colours. Ik vond de lichtblauwe variant supertof. Ik heb in Adidas-stores gekeken in Nijmegen, Utrecht, Antwerpen en online, maar ze waren overal alleen nog in grote maten te koop. Dus ook dat had ik maar opgegeven. Mijn zusje bestelde twee weken geleden de Adidas Superstars. Die vond ik eigenlijk ook wel erg leuk, maar natuurlijk: ook die waren online niet meer in mijn maat te vinden. Afgelopen weekend waren we in Haarlem en daar gingen we ook een schoenenwinkel in. En wat bleek? Daar waren de Superstars in mijn maat, namelijk 39 1/3. Ik heb er nog eventjes over nagedacht, maar eigenlijk wist ik wel dat ik ze zou kopen. Wat ik leuk vind aan deze schoenen is dat ze zo makkelijk te combineren zijn. Ik kan een weer eens een boyfriendjeans aan, maar het kan zelfs tof staan onder een maxiskirt. En ik hoef niet meer vijf werkdagen op hakken te staan in de klas, dat vind ik ook fijn. Wat vind jij van de Adidas Superstars?


Avicii & Martin Garrix & Simon Aldred - Waiting For Love (luister)

dinsdag 26 mei 2015

Outfit

Toen we afgelopen zaterdag in Haarlem waren, kwamen we zó'n mooi straatje tegen, dat het erom vroeg om daar wat outfitfoto's te maken. Had ik altijd maar zo'n mooie achtergrond voor mijn foto's, haha. De dag begon met bewolking, maar toch trok ik mijn maxiskirt uit de kast. Ik had hem een paar maanden geleden in Nijmegen gekocht en ik had hem nog niet eens aangehad! Tijd om daar verandering in te brengen. De schoenen waren meer voor het gemak die dag dan voor de mooiheid, maar dat maakt niet zoveel uit. Het blouseje kocht mijn moeder een keer voor me. Hij is zo lekker fleurig en valt eigenlijk met alles te combineren. Wat vind je van mijn outfit en van de foto's?

Maxiskirt, ringen - Primark / blouse - onbekend / schoenen - geleend van mama

Maroon 5 - This summer's gonna hurt like a motherf*cker (luister)

maandag 25 mei 2015

Haarlem

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn zusje en Huy naar Haarlem geweest. Het was weer zo'n perfecte dag. Ik was nooit eerder in Haarlem geweest en ik werd een beetje betoverd. Het is écht een mooie stad. En ik denk ook dat we er ook precies op het goede moment waren. Er waren allemaal van die knusse steegjes met prachtige blauwe regens en plantjes. In een van die mooie steegjes maakte Huy wat outfitfoto's van mij. Vervolgens liepen we heel wat straten door. We kwamen op de Grote Markt terecht, waar 'de beste markt van Nederland' zich bevond en waar toffe muziek werd gespeeld. Ik kan wel begrijpen waarom die markt zo in de smaak valt. Er was van alles te koop: vis, bloemen, heerlijke uitziende broden, koekjes en taartjes, worst, kaas, leuke lampjes en ga zo maar door. We kochten niets, want we wilden ergens op een leuk terrasje lunchen. Die vonden we. Bij De Roemer bestelde Estelle een uitsmijter en Huy en ik boeren brood met carpaccio. We zaten daar heerlijk! En op nog geen 20 meter afstand zat Lasse Schöne met zijn dochtertje. Daar zijn we mee op de foto gegaan! Ik vond het wel een beetje eng, haha. Na onze lange lunch zijn we lekker door de straatjes gaan slenteren. We kwamen een sneakerzaak tegen en daar zag ik weer de Adidas Superstars staan. Ik waagde maar weer een gokje en vroeg om mijn maat. En die was er! Ein-de-lijk heb ik sneakers, na een zoektocht van ongeveer twee jaar. Ik wilde eigenlijk eerst de super colours in lichtblauw, maar die zijn gewoon nergens te krijgen. Ik ben nu ontzettend blij met deze keuze, want ze passen overal bij en ze lopen erg fijn. En mijn zusje heeft ze ook. We liepen verder door de mooie straatjes, belandden nog in een kerkje waar ontzettend vals werd gezongen, haalden het allerlekkerste ijs van Haarlem en pakten weer een cafeetje: Fortuyn. We zijn daarna nog eventjes de H&M in geweest, waar ik een shortje kocht en Estelle een cap. Daarna hadden we wel trek gekregen. We kozen voor een pasta. We liepen weer terug naar het station. De auto stond op een P+R in Spaarnwoude. Gratis parkeren en je hoeft dan alleen een stukje met de trein, heel handig. Ik heb weer 45 foto's met jullie te delen. Laat weten wat je ervan vindt!