zaterdag 11 juli 2015

# 081 - Instagram - week 28 / OFF TO SOUTH-AFRICA

Op dit moment ben ik op weg naar Schiphol. It's gonna happen! Strakjes zit ik voor 20 dagen in Zuid-Afrika. We komen aan in Johannesburg. We gaan naar verschillende plekken, zoals het Krugerpark (safari!), Durban, Port Elizabeth, Swaziland en Kaapstad. We verblijven in lodges en hotels, steeds enkele dagen en dan gaan we verder. We hebben een busje en we maken nog één keer een binnenlandse vlucht. Jarenlang ging ik naar Frankrijk en Italië en dat vond ik fantastisch, maar dit wordt denk ik wel heel erg bijzonder. Afgelopen week was een weekje om lekker uit te rusten. Ik maakte nog foto's van Estelle, kocht een nieuwe lens voor mijn camera, probeerde elke ochtend uit te slapen en pakte nog een terrasje met Giedo en Daphne.

Zoals ik gisteren al had gezegd, komen er nog enkele posts op mijn blog te staan, maar het zal even rustig zijn. Ik heb nieuwe SD-kaartjes voor mijn camera gekocht, dus nu kan ik ontelbaar veel foto's maken zonder me zorgen te hoeven maken dat ik geen ruimte meer heb.

Volg me op Instagram: denisekoopmans en Snapchat: softruches. Wie weet komt er nog een leeuw voorbij ;).


To do lijstje maken. ✗ Barbecue. ✗ -


Knipbeurtje gehad. ✗ Flowers. ✗ OOTD.


Nieuwe lens. ✗ Nieuwe broodrooster testen. ✗ Sportoutfitje.


En nog een sportoutfit. ✗ Pacengo, juli 2013. ✗ Kersen schoonmaken.


Estelle. ✗ Uitslapen! ✗ OOTD op vrijdag.


Koffer inpakken. ✗ OOTD op zaterdag. ✗ -


Details. ✗

Playlist - summer 2015


Brika - Options (Sam Feldt Remix) MELODIC/TROPICAL HOUSE / link
Calvin Harris & HAIM - Pray To God (R3hab Remix) ELECTRO HOUSE / link
Cheat Codes - Visions (Boehm Remix) TROPICAL HOUSE / link
Couzare & COZY - Just FUTURE HOUSE / link
Dave Silcox & Kash Simic - No Sleep PROGRESSIVE/ELECTRO HOUSE / link
Ed Sheeran - Don't (Don Diablo Remix) HOUSE / link
Elior - Say My Name (Rework) DEEP HOUSE / link
Felix Jaehn & Jasmine Thompson - Ain't Nobody (Loves Me Better) (Gunes Ergun Remix) FUTURE HOUSE / link
Felix Jaehn & Jasmine Thompson - Ain't Nobody (Loves Me Better) (The Rooftop Boys Remix) TROPICAL/FUTURE HOUSE / link
Hunter Siegel & Delaney Jane - Still waiting ELECTRO HOUSE / link
Madcon - Don't Worry (feat. Ray Dalton) (CALVO Remix) HOUSE / link
Maroon 5 - This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r POP / link
Maroon 5 - This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r (The Him Remix) TROPICAL HOUSE / link
Marseille - Missing TECH HOUSE / link
Mesto - Rio (Original Mix) TROPICAL/FUTURE HOUSE / link
Mike Mago & Dragonette - Outlines (Zonderling Remix) ELECTRO HOUSE / link
* Pawl - Set My Heart On Fire FUTURE HOUSE / link
Quintino & Sandro Silva - Aftermath (Original Mix) ELECTRO HOUSE / link
R3hab & Skytech & Fafaq - Tiger (ANGEMI Forbidden Bootleg) PROGRESSIVE HOUSE / link
Sander Kleinenberg & Gwen McCrae - Can You Feel It (Original Mix) HOUSE / link
* Tchami & Stacy Barthe - After Life (Point Point remix) FUTURE HOUSE / link
* Zara Larsson - Lush Life POP / link
Watermät & TAI - Frequency (Original Mix) DEEP HOUSE / link
* Zedd - I Want You To Know (Hella x Pegato Remix) MELODIC HOUSE / link

Outfit

Hoppa, nog even een outfitje posten! Met een nieuw favoriet jurkje dat ik een tijdje geleden in Antwerpen kocht. Ik vind het printje zo leuk en ik hou van blauw. Morgen is het al zo ver! ZUID-AFRIKA. Aaah, het gaat zo gaaf worden. Afgelopen week heb ik lekker kunnen genieten van mijn eerste weekje vakantie. Proberen om 's morgens zo lang mogelijk in bed te blijven liggen en daarna een beetje lanterfanten. Ik heb wel lekker gesport, maar verder was ik behoorlijk lui. En we keken thuis veel films! Onder andere Body of Lies, Remember Me, Safe Haven en Run All Night. Mijn koffer is al grotendeels ingepakt, maar de laatste dingen moet ik nog doen. Ik vergeet nogal vaak iets, maar ik hoop dat me dat nu niet zal gebeuren. Morgen vliegen we rond 11 uur en zo lang zal de vlucht ook duren. Ik heb alvast uitgezocht welke films ik wil kijken in het vliegtuig en ik heb wat leuke boeken en tijdschriften om te lezen.

Er komen nog een paar posts online, o.a. een summer playlist, maar verder zal ik niet gaan bloggen als ik in het buitenland zit. Wat ik wel ga proberen is af en toe mijn Instagram bijhouden én mijn Snapchat. Dus als je iets van mijn reis wil meekrijgen, dan kun je me volgen op Snapchat @denisekoopmans.

Jurkje, H&M / schoenen - Primark / oorbellen - eBay

woensdag 8 juli 2015

Sportoutfits + wat doe ik aan sport?

Als je mijn blog goed volgt, dan weet je dat ik redelijk vaak sport. Gemiddeld sport ik 4 keer per week. Meestal zijn dat de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Maar dat kan natuurlijk wel eens een dagje verschillen. Ik sport het meest in de sportschool. Als dat niet zo is, dan ben ik buiten aan het hardlopen. En áls ik hardloop, dan is dat ongeveer een keer in de twee weken. In de sportschool doe ik verschillende dingen.
Mijn favoriete groepsles is GRIT Strength. GRIT Strength is een intensieve 30-minuten durende team-training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een bar en gewichten. De voordelen (volgens Les Mills) zijn: 1 Je wordt super snel, super fit / 2 Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt / 3 Je stimuleert de aanmaak van groeihormoon, waardoor je vetafbraak en spieropbouw stimuleert.
Deze groepsles is écht zwaar. Ik doe dit twee keer in de week. Voor mij geen betere groepsles dan deze!
Naast GRIT Strength doe ik ook Body Pump. Dit doe ik een keer in de week. Body Pump is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Deze les duurt 60 minuten. Bij de warming-up komen alvast alle spiergroepen aan bod met lichte gewichten. Daarna train je o.a. de borst-, rug-, schouder-, en buikspieren. Tot slot volgt er een cooling-down waarbij je je spieren strekt.
Naast deze twee lessen doe ik nog fitness in de zaal. Voordat ik met een groepsles begint, sta ik op de crosstrainer. Zo'n 30 tot 55 minuten. En vaak sta ik er na een groepsles nog 10 minuten op. Verder train ik ook nog los mijn armen en buikspieren.
Dit is dus wat ik doe. Ik merk dat ik door de groepslessen sterker ben geworden. En ik vind het fijn om in conditie te zijn. Ik weet niet of het door het sporten komt, maar ik ben vrijwel nooit ziek en ben niet vaak moe. Sporten is belangrijk om je goed te voelen, maar ook om in vorm te blijven. Ik hou nogal van eten, dus thuis gaan stilzitten is geen optie voor mij.

dinsdag 7 juli 2015

Estelle 9.0

Véél te lang geleden, dat ik foto's maakte van m'n druif. In de herfstvakantie waren we er voor het laatst op uitgetrokken om foto's te maken in het bos. Gisteren deden we gewoon een simpel rondje door de wijk en stopten we bij wat mooie plekken met bloemen. Ik ben heel erg fan van Estelle's jurkje van de Bershka, super comfy en luchtig voor in de zomer. Laat me weten wat je van de foto's vindt! En luister even het nummer onderaan deze post. Ik denk dat dit een van mijn favoriete nummers zal zijn deze zomer.















Zedd - I Want You To Know (Hella x Pegato Remix) (luister)

zondag 5 juli 2015

# 080 - Instagram - week 27

Yas! Vakantie! En juist deze laatste week heeft ervoor gezorgd dat ik er écht aan toe was. Want het is echt zo, die laatste schoolweek hakte erin. Musicalavond van groep 8, het opruimen van de klas, een watergevecht houden met de kinderen en de klassen verhuizen in de school. Én dan nog die warmte. Ik was aan het eind van de week zó moe, dat ik het sporten ook maar heb laten zitten. Mijn eerste anderhalf jaar op De Sluis zitten er alweer op. Ik heb in die tijd een superfijne klas gehad en zal de kinderen missen. Ik hoop dat volgend schooljaar ook succesvol voor me wordt. Ik ben mijn vakantie op een fijne manier begonnen. Ik ging zwemmen in Zwolle met Huy. Of nou ja, zwemmen. We hebben meer lekker in 't zonnetje gelegen en wat rond gelopen en lekker mensen gekeken. 's Avonds gingen we nog pannenkoeken eten. Daarna had ik afgesproken met Giedo en Daphne. We zijn naar Amsterdam geweest. Het was zó leuk! We gingen naar de Van Dyck Bar, vlak bij het Leidse Plein. We hebben urenlang heerlijk gedanst op fijne muziek. Toen we terug naar huis gingen was het alweer licht. Om 7:08 lag ik in bed. Maar who cares? Ik heb vakantie.


Aankoopjes van de Bershka. ✗ Smoothie. ✗ Outfit van zaterdag.


OOTD op maandag. ✗ Leuke traktatie. ✗ OOTD op dinsdag.


- ✗ Vanillekwark met zure besjes uit de tuin. ✗ OOTD op woensdag.


Taart in de klas. ✗ - ✗ From where I stand.


OOTD op donderdag. ✗ Watergevecht met de kinderen. ✗ Chinees!


From where I stand. ✗ OOTD op vrijdag. ✗ 'De beste juf geeft les vanuit haar hart.'


OOTD op zaterdag. ✗ Frappuccino's. ✗ Zwemmen in Zwolle.


From where I stand. ✗ Pretty Amsterdam.

vrijdag 3 juli 2015

mijn 5 zomerse outfits van afgelopen week

Hè, hè. Pas in de laatste week van het schooljaar kon ik eindelijk in t-shirtjes, tops en blote benen naar school. Maandag was het al best warm en vergiste ik me nogal met mijn spijkerbroek en blouse, dus daar kwam daarna verandering in. Elke ochtend een foto van mijn outfit, dat zal wel even stoppen in de vakantie, haha. 5 zomerse outfits, welke is jouw favoriet? Ps: Het witte jurkje heb ik al meer dan 8 jaar en nog steeds vind ik hem leuk..!


Blouse - Bershka / jeans - H&M / armband - vintage / oorbelletjes - Action


Top - Bershka / maxi-rok - Primark / oorbellen - eBay


Jurkje - H&M / statement ketting - eBay


Top - Forever 21 / skater skirt - H&M


Jurkje - H&M / armband - Kaatje

woensdag 1 juli 2015

July

Even hoi zeggen! Het is woensdagmiddag. Rond deze tijd ben ik eigenlijk altijd nog aan het werk op school, maar vandaag niet. Ik heb ervoor gekozen om lekker op tijd naar huis te gaan, omdat ik vanavond weer aanwezig moet zijn bij de musical van groep 8. Dan kun je óf op school blijven, óf het centrum ingaan óf twee keer op en neer gaan. Ik heb maar voor dat laatste gekozen, want nu zit ik lekker in een koel huis met airco en dat is wel gewenst met deze tropische temperaturen. Ik draag vandaag mijn rode lievelingsjurkje en in mij haren heb ik een visgraatvlecht gehad, wat altijd van die leuke golfjes geeft. Vandaag heb ik een allerlaatste toets gedaan met de kinderen en nu zit werken er denk ik niet meer zo in. Morgen spelen we spelletjes en hebben we 's middags een waterfestijn. Vrijdagochtend gaan we al het meubilair verslepen en dan hebben we vakantie! Aftellen.



Marseille - Missing (luister)