donderdag 13 januari 2011

Goedenavond. Mijn beenspieren zijn weer volop getraind. Eén keer een natte kont van een zompig zadel vond ik wel genoeg. Vandaag gaf ik maar een les, in tegenstelling tot de dagen ervoor waarop ik eigenlijk de hele dag lessen gaf. Vanochtend werd me gevraagd of ik even een half uurtje bij de kleuters wilde blijven. Dat wilde ik wel. Nou.. dat was meteen mijn vuurdoop! Want al gelijk had er een meisje een plasje in haar broekje (lees: rokje met kleddernatte maillot) gedaan. Huilen natuurlijk, want de broek die ze aan moest trekken was niet mooi. Heb ik dat maar vast gehad! Wat ik ook zo grappig vond was dat een meisje tegen me zei: 'Juf, ik zat gisteren weer te bedenken hoe hip u eigenlijk bent.' En als ze me vragen hoe lang ik nog blijf en ik vertel dat ik er hierna nog een weekje ben, trekken ze een teleurgesteld gezicht. Ja.. ze zijn wel lief! Meestal dan.

16 opmerkingen:

 1. juffrouw denise, hihi! leuke foto's en een hele leuke outfit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw wat een schattige opmerking van dat meisje :) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze klinken wel echt super lief! Like the outfit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat een lief meisje!
  & leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha heel leuk!
  ja inderdaad, ik zit er ook altijd naast met wie is de mol!? Echt vervelend! En ik let altijd zó goed op, maar hints zie ik nooit.. bah haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha leuk verhaaltje. Leuke outfit! Ik vind je armband en ketting echt leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ik vind je blog sowieso superleuk, ik vond je via Girlscene. En dat verhaaltje over die kindjes is echt schattig, leuk dat kinderen altijd zo eerlijk zijn :p.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt heel leuk met de kleuters! ook wel zwaar natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.