woensdag 17 september 2014

Pisa en Lucca

Jeetje. De vakantie is alweer een máánd geleden. En mijn eerste vakantie in Toscane zelfs alweer bijna twee maanden. Maar toch heb ik nog steeds niet al mijn vakantiefoto's laten zien! Dat komt omdat ik enorm veel vakantiefoto's heb en het bewerken ervan best wat tijd in beslag neemt. Van mijn eerste vakantie hebben jullie foto's van de camping gezien en van de plaatsen Florence en Sienna. Maar ik heb ook nog foto's van Pisa en Lucca (die plaatsen bezochten we op dezelfde dag) en van nog een paar leuke, kleine plaatsjes. En dan heb ik óók nog foto's verzameld van al het eten en drinken (pizza, ijs, cappuccino) waar ik nog een blogpost van wil maken. Dus laat ik maar verder gaan bij waar ik was gebleven: Pisa en Lucca dus. In Pisa moet je geweest zijn om de toren gezien te hebben, maar voor de rest stelt het niet heel veel voor. Natuurlijk zijn de straatjes leuk om doorheen te slenteren, maar het is niet zo bijzonder als Florence of Sienna. Daarom besloten we later op de dag nog naar Lucca te gaan. Ik vond dit wel een schattig stadje. En we aten er lekkere pizza's op een sfeervol pleintje. Kijk mee naar de foto's!O'G3ne - Emotion (luister)

10 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ik wil ook zo graag naar Italie, :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! En leuk om nu te zien, omdat (ik in ieder geval) je er helemaal een vakantiegevoel van krijg :) Je hebt de foto's ook erg tof bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Ow, wat wil ik daar graag heeen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie foto's! Ik krijg er echt een zomergevoel van :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Dat ziet eruit als twee hele leuke stadjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's weer! En waauw! Al die vrolijke kleuren nagellakjes :)xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk en sfeervol om te zien! Je zal het mooie Italië missen denk ik haha, vooral de pizza en de ijsjes. Ik wil volgend jaar ook graag naar Italië, vind het er altijd zo mooi uitzien. Prachtige foto's Denise!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had deze blogpost al geliked op Bloglovin'. Zo'n mooie foto's! <3 En dat liedje van X-factor! Echt leuk dat ze meedoen, echt jeugdsentiment (:

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.