donderdag 7 mei 2015

Shoplog

De laatste tijd heb ik hier en daar weer wat kleine dingetjes gekocht. Ik bedacht me dat ik daar toch wel een shoplog van kon maken, het is namelijk best leuk om te laten zien! Verder ben ik lekker aan het genieten van mijn vakantie. Op Bevrijdingsdag ging ik met mijn zusje en Huy naar Zwolle. We wisten dat het ging regenen. Gelukkig konden we schuilen én hadden we poncho's. We hebben lekker veel gesnackt en 's avonds zijn we nog wat kroegjes in geweest. Estelle kwam met d'r 15 jaar zelfs binnen in een 21+bar. We hadden een superleuke dag! Op dagen zoals vandaag doe ik vrij weinig. En stiekem vind ik dat helemaal niet erg. Van die nutteloze niksdoe-dagen afgewisseld met wat leuke dingen doen, dat is voor mij de perfecte vakantie. Who agrees?

Ringen, blauw topje - Primark / Victoria's Secret body mist - Etos / nagellak - Kruidvat / rokje - New Yorker / ketting - eBay

13 opmerkingen:

 1. Hé leuk, die ketting heb ik laatst ook ergens gezien. En heerlijk die Victoria's Secret body mist, daar wil ik er ook wel graag nog meer van aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! Ik was ook op een bevrijdingsfestival, ook heerlijke regen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes! Die body mist van Victoria's Secret heb ik ook laatst gekocht en ik vind het echt een heerlijk 's zomers geurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Zonde van die regen op het bevrijdingsfestival. Ik vind dat ook heerlijk zo'n vakantie, de luie dagen afwisselen met leuke dingen doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes! Heerlijk die body mist. Wat grappig dat je zusje een 21+ bar in kwam. Ik was met bevrijdingsdag ook in Zwolle!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk! Vooral het printje op je blauwe top van de Primark! Lekker zomers! Wat heb je de details leuk gefotografeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Ook mooi hoe je ze op de foto hebt gezet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke en kleurige aankoopjes zijn dit! Echt super jammer dat het op bevrijdingsfestival zo slecht weer was... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had die nagellakjes van Rimmel ook al gezien, die collectie is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes, ben benieuwd naar hoe je de ketting gaat combineren. Inderdaad jammer van al die regen, maar zo te zien heb je er toch nog een hele leuke dag van weten te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ketting ziet er zo leuk uit!! (:

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.