maandag 29 juni 2015

Inspiration: summer

Ja, ja, zomerse temperaturen op komst. Eind van de week gemiddeld 35 graden? Ik heb me eigenlijk vandaag al vergist in het weer, want het is al lekker warm. Morgen maar een jurk of maxi-skirt uit de kast, dan. En daarom ook even twee inspirerende collages met prachtige zomerse afbeeldingen. Afkomstig van mijn tumblr, natuurlijk. Enjoy!

zondag 28 juni 2015

# 079 - Instagram - week 26

Ik kan bijna niet geloven dat afgelopen week de een na laatste week van het schooljaar was. Lekker cliché, maar de tijd vliegt. En dat is een goed teken! Ik kijk hartstikke uit naar de vakantie, maar aan de andere kant ben ik nog niet ingestort, oververmoeid of ziekzwakenmisselijk. De laatste schoolweek is natuurlijk altijd wel wat hectisch. Schoolmusical van groep acht, switchen van lokalen (ik schuif een lokaaltje op), de klas schoonmaken, enzovoort. Ik kan met een supertevreden gevoel op dit jaar terugkijken. Ik had een superfijne klas en ik denk dat ik een mooie groei met ze heb doorgemaakt in de anderhalf jaar dat ik ze heb lesgegeven. Straks is het tijd voor wat nieuws (groep 6!). Gistermiddag ging ik met mama en Estelle naar Zwolle. We hebben lekker wat gewinkeld. Eigenlijk kochten we alles bij de Bershka. Er was al sale, altijd leuk. Verder aten we nog een mega heerlijk ijsje bij Salute. We zijn nog even langs Huy geweest, zodat Estelle en mama zijn appartementje konden bekijken. 's Avonds zijn Giedo en Daphne nog bij mij geweest voor wat gezelligheid. En nog even voor alle meiden die met school (of werk) bezig zijn; succes met de laatste loodjes. Nee, niet met lootjes, lootjes trek je met Sinterklaas.


Parijs, februari 2013. ✗ Rapporten afmaken. ✗ That awkward moment when je haar na het hardlopen, net als bij een kort-pittig kapsel, recht overeind gaat staan.


Krullen. ✗ Broodje carpaccio, hmmm. ✗ Ik krijg likes.


Madrid, februari 2015. ✗ Focus kijken. ✗ From where I sat.


Antwerpen, mei 2015. ✗ New in, Zuid-Afrika proof. ✗ Ontbijtje.


Als m'n kids willen chillen is het geen probleem... ✗ Rondje hardlopen. ✗ OOTD op vrijdag.


Lekkerste friet van Nederland. ✗ Juli, 2013. ✗ OOTD op zaterdag.


- ✗ IJs! Ik had appeltaart en Bueno, Estelle had caramel en Oreo. ✗ Details.

zaterdag 27 juni 2015

Outfit

Afgelopen week zat lekker vol met van alles. Op maandag had ik een studiedag. We bekeken de leeropbrengsten van de kinderen, werkten aan groepsoverzichten en -plannen en werden verwend met broodjes van de Délifrance. Op woensdag en donderdag had ik oudergesprekken over de rapporten van de kinderen. Ging erg goed, ik hield er een fijn gevoel aan over. En ik denk dat ik deze week veel motivatie had, want ik sportte vijf keer. Vier keer sportschool en op donderdagavond een fijn rondje hardlopen. Ik heb ook nog op twee avonden na het sporten films gekeken. We keken Focus en Boy 7. Focus vond ik tof. Pas laat in de film kwam ik erachter dat ik de trailer een keer in de bios had gezien en het me wel een leuke film leek. Vandaag heb ik outfitfoto's gemaakt en ga ik vanmiddag met mama en Estelle naar Zwolle. Ik heb wel zin om nog een klein beetje te winkelen, hoewel ik natuurlijk niks nodig heb. Een fijn weekend allemaal!

Top - H&M / maxi-rok, ringen - Primark / schoenen - Adidas

zondag 21 juni 2015

# 078 - Instagram - week 25

Aloha. Afgelopen week was een week zonder heel speciale dingen. Gewoon een fijne werkweek! Ik ben na schooltijd vooral bezig geweest met het schrijven van rapporten van de kinderen. Helaas is dat werkje nog niet af, vanmiddag wil ik dat afkrijgen. Op woensdagavond kookte Giedo voor Daphne en mij. Tagliatelle met gerookte kip, olijven en Parmezaanse kaas. We kletsten gezellig bij, want Daphne was in Rome geweest. 't Is alweer bijna een jaar geleden dat ik daar was. Geweldige stad. Gisteren maakte ik outfitfoto's en gingen mijn broer, zusje en ik 's middags even het dorp in om een vaderdagcadeautje te halen. We kochten 8 speciale biertjes. Bij de Hema, grappig. 's Avonds ben ik met Daphne en Giedo naar Jurassic World geweest in de bioscoop in Kampen. Ik vond hem tof! We waren van plan om daarna naar Music Club Kampen te gaan, maar aangezien daar maar drie auto's stonden, zijn we meteen omgekeerd en naar Zwolle gereden. Daar hebben we tot in de late uurtjes gedanst in Bloopers. Een super geslaagde avond!


Florence, juli 2014. ✗ Heerlijke crêpes. ✗ Juni, 2014.


Toscane, juli 2014. ✗ Polaroid! ✗ zomer.


- ✗ OOTD op woensdag. ✗ Favo spelletje met de kinderen spelen; Boggle.


We cute. ✗ OOTD op donderdag. ✗ Augustus, 2013.


Rapporten. ✗ Yum. ✗ OOTD op vrijdag.


Toscane, juli 2014. ✗ Tumblr-en in bed. ✗ Lunch.


OOTD op zaterdag. ✗ Details. ✗ -

The Six & Jasmine Thompson - Unfinished Sympathy (luister)

zaterdag 20 juni 2015

Outfit

Hoi! Het is weer lekker weekend en het duurt nu nog echt maar twee weken voordat ik vakantie heb. De laatste weken zijn altijd wat drukker. Ik moet bijvoorbeeld de rapporten van de kinderen afmaken, die ze volgende week meekrijgen. Gelukkig heb ik het grootste gedeelte al af, maar het is een behoorlijk werkje. Vanavond ga ik met Giedo en Daphne naar Jurassic World. Kijken of ik over mijn trauma heen kan komen die ik in groep 8 heb opgelopen. We keken toen Jurassic Park en ik vond het echt doodeng, volgens mij heb ik er toen echt wakker van gelegen. Nu krijg ik een herkansing. We gaan daarna naar Music Club Kampen, even lekker dansen. Mijn outfit van vandaag is met nude-tinten. De top heb ik al jarenlang en ik draag hem niet veel, maar ik vind hem wel heel mooi. Wat vind jij van mijn outfit?

Top, ringen - H&M / jeans - Berhska / schoenen, haarbandje - Primark

Couzare & COZY - Just (luister)

donderdag 18 juni 2015

Polaroid

Goedemorgen! Een paar dagen geleden verraste mijn broer mijn zusje en mij ineens door te zeggen dat hij iets voor ons had. Zomaar. Ik was ontzettend benieuwd. Wat het was? Een échte polaroid-camera. En ja, als je me ergens blij mee kunt maken, dan is het wel met zo'n cadeau. Die dingen zijn natuurlijk behoorlijk duur, dus ik zal er af en toe eens een foto mee schieten. Ik ben echt gek op polaroids. Wat vind jij ervan? Ik heb trouwens een superleuke tip voor als je een polaroid wil 'faken'. Gebruik het programma Poladroid. Het is gratis en heel makkelijk te gebruiken. Je sleept een foto in de Polaroid en hoort dan een klikgeluidje. Hij 'ontwikkelt' de foto en na een tijdje is ie klaar, zie de onderste foto!



Cheat Codes - Visions (Boehm Remix) (luister)

zondag 14 juni 2015

# 077 - Instagram - week 24

Omdat ik gisteren geen tijd had, hebben jullie vandaag nog mijn Instagramfoto's van afgelopen week tegoed. Ik had een heel fijne week, met name omdat ik op donderdag en vrijdag vrij was en het toen goddelijk weer was. Ik heb die dagen super lekker in de zon gelegen en ben weer wat tintjes bijgekleurd. Met sporten was ik lekker gevarieerd bezig: ik deed GRIT Strength, Body Pump, hardlopen, Kickfun en cardio. Kickfun deed ik twee jaar geleden voor het laatst. Ik deed het toen een maandje, maar kreeg toen last van mijn knie. Wel leuk om het nu weer eens gedaan te hebben. Op vrijdagmiddag ging ik met mama, Estelle en een vriendin van mijn moeder naar het Kabouterbos. Gewoon om lekker buiten op het terras te zitten en lekkere dingetjes te eten. Op zaterdag ging ik naar Huy. We zijn naar de Ikea geweest. Een portie Zweedse gehaktballetjes, appelmuffin en softijsje later gingen we de deur weer uit, haha. 's Avonds hadden we enorm lekker Thais eten besteld en keken we de film The November Man. En nu weer een weekje hard aan het werk. Hoeveel weken nog tot jij vakantie hebt?


- ✗ Favoriete lip balms. ✗ Drankjes met Giedo en Daphne.


OOTD op maandag. ✗ Nieuwe nagellakjes. ✗ -


OOTD op dinsdag. ✗ Denise houdt van ijs. ✗ OOTD op woensdag.


Pisa, juli 2014. ✗ Vrij. ✗ Vlechtjes.


Gek op flash tattoos. ✗ OOTD op vrijdag. ✗ Aardbei.


Love this. ✗ En genieten! ✗ Outfit van donderdag.


- ✗ Details. ✗ Héérlijk Thais eten.

zaterdag 13 juni 2015

Outfit

Morning! Hmm, volgens mij heb ik echt geluk gehad met mijn dagen vrij op donderdag en vrijdag, als ik het weer nu zo zie. In ieder geval is het niet koud. Op donderdagochtend maakte ik outfitfoto's op een fijn plekje in het bos. Zo'n wandelpaadje waar, op twee vrouwen met hondjes na, niemand langskwam. Ik vind het altijd mooi, zoveel bokeh op de achtergrond. Het broekje kocht ik een tijdje geleden in Antwerpen en ik vind hem zo ontzettend leuk. En stiekem ook veel comfortabeler dan al die strakke denim shorts. Zoals je merkt ben ik ook fan van de flash tattoos, dus ik heb gister maar weer wat nieuwe besteld op eBay. Vandaag ga ik met Huy naar de Ikea. Het is de tweede keer in mijn 23-jarige leventje dat ik daar kom. Bijna niet voor te stellen voor sommigen misschien, haha! Fijn weekend allemaal.

Top, ringen, schoenen - Primark / shorts - Forever 21

vrijdag 12 juni 2015

Happy, sunny days

Op dit moment geniet ik van mijn laatste vrije dagen van dit schooljaar. Ik voel me wel een bofkont dat ik weer zulk heerlijk weer heb nu ik vrij heb! Ik heb twee dagen lekker uitgeslapen en geniet lekker van de zon. Ik moet trouwens ook nog iets met jullie delen! Heel goed nieuws. Ik wist het zelf al een ongeveer een maandje, maar afgelopen week mochten de kinderen het ook weten. Ik heb opnieuw een jaarcontract gekregen op de school waar ik nu al anderhalf jaar met veel plezier werk. Yas! Volgend jaar krijg ik groep 6. En zoals je misschien weet heb ik dit jaar groep 5 gehad en het halve jaar daarvoor groep 4. Ik ga níet met mijn eigen groep 5 naar groep 6, maar met de andere groep. Wat ik fijn vind, is dat er twee groepen 6 zijn volgend jaar en dat ik met een hele lieve collega kan samenwerken. Weer een nieuwe uitdaging, haha. Ik denk dat ik wel in mijn handjes mag knijpen dat ik gewoon fulltime kan werken op een leuke school. Verder nog even gefeliciteerd aan alle meiden (en jongens) die geslaagd zijn! Geniet lekker van je vakantie. Ik moet hierna nog 3 weekjes werken, maar volgens mij zijn die weken echt omgevlogen voor ik er erg in heb. Liefs!