woensdag 29 december 2010

Answers!

Bedankt voor al jullie vragen! Hier zijn de antwoorden.

Maak je alle foto's op je blog zelf? Ja, ik maak alle foto's op mijn blog zelf, tenzij er onder aan de post staat dat ze van flickr komen. Als er niks bijstaat, betekent het dus dat ik de foto's heb gemaakt.
Om wat voor redenen wilde jij een blog maken? Ik wilde een blog maken, omdat ik het leuk vind om foto's te maken en ze te bewerken. Ik heb eerst sites gehad op imonline (klik), waarop ik layouts zette en ook een weblog had. Ik heb dat sinds toen altijd leuk gevonden en ik wilde er graag mee doorgaan.
Voel je je soms verplicht om te posten? Soms wel, eerlijk gezegd. Als ik een paar dagen niet hebt geblogt, dan heb ik zo'n gevoel dat ik echt weer eens moet bloggen, haha.
Wie maakt de foto's van jou outfits? Meestal maak ik die foto's met de zelfontspanner, maar soms kijk ik mijn zusje of broertje even lief aan en doen zij het voor me.
Wat is je lievelingswinkel? Toch wel de H&M, omdat ik daar bijna altijd iets kan vinden!
Hoeveel paar schoenen heb je? Oeh, da's een moeilijke. Ik heb heel wat schoenen liggen die ik niet meer aanheb omdat ze kapot zijn. Ik houd het nooit zo lang vol met schoenen, haha. Ik heb drie paar gympjes, twee paar wedges, nog een paar hakken, laarsjes en voor de rest dus schoenen die ik niet meer draag.
Wat staat bovenaan je verlanglijstje voor de lente? Ik ben nog niet bezig met wat ik dan graag zou willen hebben!
Wat zijn je goede voornemens? Die heb ik niet echt, want ik houd me er toch niet aan.
Wanneer ben je begonnen met bloggen? In maart 2008 zette ik mijn eerste shoplog op mijn imonline. Sinds augustus 2009 blog ik op blogspot!
Doe je nog iets speciaals om sneller meer volgers en bezoekers te krijgen? Ik doe niks om meer volgers te krijgen, want mensen gaan je vanzelf wel volgen als ze je blog leuk vinden. Ik vind niet dat je iemand moet overhalen om je te gaan volgen.. Soms laat ik op het forum van girlscene weten dat ik een update heb, dat zorgt voor een paar extra bezoekers.
Heb je een vriendje, zo ja hoelang zijn jullie al samen? Nee, ik heb geen vriendje.
Zit je op een sport? Ja, ik zit op fitness en ik doe ook aan zumba. Meestal doe ik dat op woensdagavond.
Waarmee bewerk je je foto's? Ik bewerk mijn foto's met photofiltre, photoline, photoshop elements en 2pic.
Wat voor camera heb je? Ik heb een grote compactcamera, een Olympus SP-565UZ.
Wat denk jij dat dé items worden voor volgend seizoen? Hier kan ik echt geen antwoord op geven! Ik ben eigenlijk nog niet echt op de hoogte, maar dat komt nog wel, haha.Wat is je favoriete kledingstuk? Mijn kamerjas? Ik ben een koukleum en ik draag hem echt de hele winter door, gewoon over mijn kleding heen. Maar naast mijn kamerjas is mijn super sqin jeans van de H&M toch wel favoriet! Het lijkt net een legging, en de pijpen passen in mijn wedges. Hij is mooi donker en past overal wel bij.
Wie of wat inspireert jou? Ik haal mijn inspiratie van andere modeblogs! Ik vind het superleuk om blogs bij te houden en je krijgt er veel ideeën van.
Wat voor stijl heb je? Hmm.. ik zou het eigenlijk niet weten! Ik heb niet een bepaalde soort stijl. Ik hou van rokjes en jurkjes, maar ook van jeans. Ik weet niet goed hoe ik mijn stijl moet omschrijven.
Draag je veel make-up? Nee, niet echt. Ik gebruik alleen mascara en wat poeder voor op mijn gezicht. That's it!
Waar zit het 2e hands winkeltje waar je altijd heen gaat? Ik weet niet goed welke je bedoelt, maar in Lelystad zit er een waar ik twee keer ben geweest. Die is echt overvol en heel leuk om eens naar toe te gaan. Klik hier voor de site.

16 opmerkingen:

 1. Ah wat een leuk interviewtje! Ik heb soms ook het gevoel van oh ik moet nog iets posten! Want als ik dan een paar dagen niet heb geblogd ben ik bang dat mensen denken dat ik ben gestopt ofoz haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! En die wedges zijn echt super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag foto op tumblr! Dacht meld het even: http://fashionaddiction.tumblr.com/post/1627505749

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen :P hihi ^^

  Lots of love, Lisette
  Sweetlisette.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat je al die vragen hebt beantwoordt! :) is heel leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om te lezen! :D En haha, ik wist jouw imonline gewoon nog uit mijn hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi dankjewel ! Leuk om te lezen, wat lief dat je broertje en zusje soms je outfit foto's maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah jemig had net een heel verhaal getypt,
  ging er iets mis, was alles weg XD

  Iedergeval grappig dat je naar dat tweedehandswinkeltje gaat zeg!
  Ik was daar 1 keer geweest, maar vond 'm niet zo leuk... Het Goed & Ruil Inn vind ik erg leuk, vooral Ruil Inn ^^

  &Wat een lief broertje en zusje heb je dan haha, mijn broertje was 1 keer bereidt om foto's te maken, met alle haast vandien, dus had ik allemaal bewogen foto's >.<'

  BeantwoordenVerwijderen
 9. stiekem vind ik dit de leukste post van allemaal, jeetje wat hou ik toch van vragenlijsten! Ik kijk nog elke week terug in oude vriendenboekjes hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.