vrijdag 10 december 2010

Good day

Ik móet even vertellen over gisteren! Schrijven ging prima, ik heb een 7,5 en vier keer een 8,0 gehaald. Daarna was het zover: het WSJ-gesprek. Ik wilde het liefst boeddhist, hindoeist of jood zijn. En wat werd Denise? Een atheïst. Ge-wel-dig. Ik ging als een gek allerlei dingen in mijn hoofd stampen. Na een half uur waren we aan de beurt. En man, het ging gewoon góed. Ik wist best veel te vertellen en ik stelde ook een erg goede vraag aan de boeddhist. Uiteindelijk heeft heel ons groepje een 8 gekregen! Ik voelde me echt trots. Maarrr, we hadden ook nog onze geschiedenis presentatie. Nou, het was echt helemaal hoe ik me had voorgesteld! Het toneelstuk ging super. Ik had die jaren 50 jurk aan, rode lippen en een kuif in mijn haar. Het toppunt was toch wel toen ik met mijn jurk draaide en de leraar een kushandje toewierp. Er is tijdens onze presentatie gefilmd en er zijn foto's, dus wie weet krijgen jullie dat nog te zien! Uit school zou ik gaan zingen in de stad, maar ik had geen zin meer en ben gezellig met Lisa meegegaan! We hebben Prins zoekt vrouw en tienermoeder gekeken én pasta gegeten. Ik weet dat dit een nogal lang stuk wordt, maar ik heb nog iets belangrijks. Mijn camera is misschien stuk, waar ik héél erg van baal. Er is iets met de lens en dus weet ik nog niet zeker of ie het nog zal doen.. Hier twee oude foto's uit 2008.

11 opmerkingen:

 1. Ah supergoed,
  leuk om te lezen en te horen dat het zo goed ging!
  Wel balen van dat je atheïst moest zijn, haha maar gelukkig pakte 't goed uit!

  &Jemig echt flink vervelend van je camera zeg,
  hoop dat je nog garantie hebt ofzo? :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik weet niet eens wat een atheïst is! xD gefeliciteerd met je cijfers! :D & hopelijk is je camera niet kapot!
  xx Janine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha, je leraar een kushandje geven. Dat zou ik dus nooit durven x) ! Balen van je camera, ik hoop dat hij het toch nog doet .. Mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat súper goed van je punten. Daar mag je echt héél trots op zijn :) en leuke foto's! Hopelijk is je camera nog te maken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het vestje is inderdaad van de Vero Moda :)
  Al lekker gescoord in de uitverkoop haha!

  Leuk blousje & je schoentjes zijn echt enorm schattig!
  Super goeed ook van je cijfers meid. Vet leuk dat toneelstukje, ben benieuwd naar de fotos als je die hebt!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat het zo goed ging allemaal :)
  Ik wil de foto's zo graag zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.