zondag 23 maart 2014

# 019 - Instagram - week 12

Happy sunday :). Wat vliegen de weken toch voorbij. Het lijkt alsof het gisteren was dat ik in Barcelona aan het slenteren was, maar we zijn inmiddels alweer drie weken verder! Gisteren was een gezellige dag. Ik had 's avonds nog een housewarming van een oud-klasgenoot. Dus het was weer leuk om bij te kletsen met wat oude klasgenootjes. Ik vind het trouwens heerlijk dat ik in het weekend altijd zoveel vrije tijd heb, maar ik heb het ook best nodig na vijf werkdagen. Straks ga ik denk ik even naar buiten om wat mooie lentefoto's te maken. Ik zal ook nog wel een rondje gaan hardlopen of wandelen later op de dag. Fijne dag vandaag!

Ik heb bijna 500 volgers op Instagram! Ik vind het ontzettend leuk dat zoveel mensen me volgen. Volg je me nog niet? Mijn instagram is @denisekoopmans.


Mmm, smoothietijd! ✗ Een selfie die ik in Barcelona maakte. ✗ Snoepjes @ De Mercat de la Boqueria.


Dinsdagavond eventjes een salade eten op school. Ik had een ouderavond tot kwart voor 10! ✗ Happy wednesday! ✗ Dit blijft ook een favoriete foto van Barcelona!


Wat is dit toch een geweldig lekker gerecht. Rijst met boontjes, kip en sat├ęsaus. ✗ Lekker weer een keertje wandelen 's avonds met Estelle. ✗ Een foto van de shoot van vorige zaterdag.


Ik mag weer in vriendenboekjes kladderen! ✗ Ohhh, how I love saturday mornings. Havermout met rozijnen, kaneel, appelstroop en ananas en de een na laatste aflevering van TVD. ✗ Saturday's selfie.


OOTD. ✗ Zondagochtend.

MS MR - Think Of You (RAC Mix) - (luister)

17 opmerkingen:

 1. Haha ik bladerde laatst weer een oud vriendenboekje door, zo grappig om nu weer te lezen! Ben benieuwd naar de foto's van je fotoshoot :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om te zien en te lezen allemaal! ik heb een dochter van bijna 6 en ik heb soms 6 van die boekjes liggen!! ik als moeder kladder ze dus ook gezellig vol, met veel glim en glitter meestal en stickers en tekeningetjes! ik leef me wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jummie, die snoepjes zien er heerlijk uit allemaal! Wat leuk dat je weer in vriendenboekjes mag schrijven, ik mis dat stiekem wel een beetje, haha! Leuke foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien allemaal! Die foto van Barcelona met die straatmuzikanten (?) is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik wil zooo graag nog eens naar Barcelona..!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vriendenboekjes zijn zo leuk & old skool haha. Ik kijk ook tvd! Kijk je ook the originals?

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien en super mooie foto's ook! Ik vind het ook fijn lekker veel vrije tijd in het weekend, beetje bijkomen en vooral lekker uitrusten! Succes weer deze week :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.