maandag 10 maart 2014

Barcelona, deel 3

En hier is alweer deel 3! Je ziet foto's van dag 2 (middag + avond) en foto's van dag 4 (ochtend + begin middag). Op dag 3 gingen we namelijk winkelen en toen heb ik mijn camera niet meegenomen. Over dag 2 had ik al verteld en over dag 4 nog niet. Op dag 4 gingen we eerst naar het kasteel van Montjuïc. We liepen eerst langs mooie fonteinen. Ook was er een park bij gelegen waar we doorheen zijn gelopen. Vervolgens liepen we van daaruit door naar het Olympisch Stadion. Hier werden in 1992 (toen ik werd geboren) de Olympische Spelen gehouden en hiervoor is het ook gerenoveerd. Ik vond het zelf niet heel bijzonder. We zijn daar in een café gaan zitten en hebben chocoladetaart gegeten, want Estelle was 14 jaar geworden. Vervolgens zijn we weer met de bus en metro naar een andere plek gegaan, namelijk naar Casa Batlló, gelegen aan de Passeig de Gràcia in Barcelona. Ook deze gebouwen zijn van Gaudí. We liepen verder en kwamen nog langs de Brandy Melville. Ik heb daar foto's gemaakt, want het ziet er altijd zo leuk uit daar! In de middag zijn we naar een overdekt winkelcentrum geweest, omdat we even niet meer wisten wat we wilden doen. Daar heb ik nog kleding gekocht bij de Primark. Tot slot gingen we terug naar een leuke zijstraat in het centrum om te eten. Ik nam toen frietjes met kip. En we namen een Mc Flurry bij de Mac, altijd goed.

18 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's weer, en wat een schattig winkeltje van Brandy Melville. Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barcelona is echt een fijne stad! Ik ben er geweest met school, en het was echt geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ook dit zijn weer prachtige foto's! Ik krijg meteen ontzettend veel zin in vakantie, haha. Barcelona lijkt me echt een prachtige stad, jouw foto's bevestigen dat wel weer! :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga in de paasvakantie naar Barcelona en nu heb ik er echt nog meer zin in :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, het ziet er prachtig uit! Ik hoop er ook een keer heen te kunnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook in dat park geweest, al is het toch mooier met droog weer xD Fijne foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er echt heel gaaf uit daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zet je toch een fijne sfeer neer met deze prachtige foto's op deze grijze ochtend in maart, haha! Parc Guëll is fantastisch! (En daaronder ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is het een prachtige stad! Je hebt de sfeer echt heel mooi vast kunnen leggen, ik krijg echt het gevoel alsof ik er zelf ben geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw mooi! Parc Güell vond ik ook zo gaaf om te zien, jammer dat ze toen nog geen Brandy Melville hadden haha. Vind ik een hele leuke winkel. Mooie foto's heb je gemaakt Denise!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's weer! Toen ik er wat vond ik Parc Güell ook zoo mooi! X liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie foto's! Heb je ze met je 50mm 1.8 lens gemaakt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sommige wel en sommige niet. Die met die watervallen niet, omdat ik het er anders niet op kreeg. De meeste andere foto's wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig! Ik ga gauw naar Barcelona dus ga gelijk je posts lezen voor bezoektips :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.