zondag 20 april 2014

# 023 - Instagram - week 16

Vrolijk Pasen allemaal! Gisteren kwam ik na een lánge reis weer terug thuis. Donderdagmiddag pakte ik gelijk uit mijn werk de trein om naar Hellevoetsluis af te reizen. Ik pakte nog een keer per ongeluk een sprinter in plaats van de intercity, maar gelukkig kon ik daarna weer normaal verder. Rond een uurtje of 7 kwam ik aan. Lekker barbecueën! Het was een heel gezellige barbecue en het was super om Bob en Marck weer te zien. Na de barbecue gingen Michael, Bob en ik naar Rotterdam om uit te gaan. We gingen naar Beurs. Wat een drukte! Een van Michaels beste vrienden werkt achter de bar en ik kreeg de heerlijkste drankjes toegeschoven; gratis. Ik heb schaamteloos op de bar staan dansen. Echt een leuk sfeertje daar! Rond 5 uur haalden we nog een kapsalon die we in de metro opaten. De volgende dag hebben we eerst uitgeslapen en zijn Michael en ik nog even in Brielle geweest, waar we in een cafeetje iets hebben gedronken. 's Avonds keken we de film Gravity. Mooi is die! En op zaterdagochtend keken we de film Prisoners. Die was helemaal spannend, zeg. Echt een aanrader. 's Middags reisde ik naar huis. Soepeltjes ging het niet, er waren enorm veel werkzaamheden waardoor mijn reis langer duurde dan 4 uur..! But it was all worth it. En nu heb ik nog twee vrije dagen over, heerlijk!


Mastermind is een van mijn lievelingsspellen. ✗ Vorige week zaterdag met mijn vrienden in Music Club Kampen. ✗ Prachtige tulpen!


OOTD. ✗ Dinsdag moest ik met de trein en bus naar school, dus haalde ik thee op het station. ✗ Mei, 2013.


En nog een foto van vorig jaar mei. ✗ Wat zijn die tulpenvelden prachtig om te zien tijdens het autorijden! ✗ -


Gaat ze weer met d'r thee. ✗ Ik deelde 'n kaartje uit aan de kinderen in mijn klas. ✗ Ik kocht de Glamour voor m'n reistripje.


Yum, food. ✗ Herenigd met m'n lieve vriendjes. ✗ In Brielle.


Omdat ik zoveel vertraging had, troostte ik mezelf maar met een heerlijke milkshake. ✗ Summer throwback. ✗ Happy easter!

17 opmerkingen:

 1. Ziet eruit als een leuke week! Mooie foto's:) Happy Easter!

  Liefs Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto's! Zo te zien had je een hele leuke week! Ahh, ik vind je tafeltje nog steeds zo mooi! Wat heb je toch weer mooie kaartjes gemaakt voor de kinderen :) En lange reizen vind ik juist extra leuk, lekker genieten van de mooie omgeving :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke foto's weer meis! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mastermind! Dat speelde ik ook altijd, volgens mij heb ik het nu niet meer...
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet eruit als een leuke week! En als je op de bar hebt gedanst, betekent dat vast dat het een geweldige avond was (tenminste, dat is bij mij altijd zo, haha!) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op de bar dansen, oei! Hahaha leuk toch! Genieten van het leven. Mooie foto's he van die bloemenvelden, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey meis! Ik heb je genomineerd voor de 'very inspring blogger award', omdat ik volgens mij iedere dag wel jouw blog bekijk! Kijk voor meer informatie op mijn blog xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke foto's allemaal! Ik heb je trouwens getagd voor de My Perfect Sunday Tag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op de bar dansen, toe maar! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo te zien was het een leuke week :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt alsof je een paar leuke dagen hebt gehad! Je foto's zijn, zoals altijd, weer leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.