woensdag 14 mei 2014

14 mei

Goedemiddag! Hoe is 't met jullie? I'm fine. Maandagochtend kwam er iemand in de klas kijken bij mij. Een onderwijsgoeroe, kan ik wel stellen. Ik had gedacht dat ze naar een rekenles zou komen kijken, maar uiteindelijk was ik een uur in de war en liet ik haar dus een spellingles zien. Ik zei tegen haar én de kinderen: 'Ik doe gewoon lekker hoe ik het altijd doe.' Uiteindelijk is dat toch ook de bedoeling? De vrouw in kwestie was vol lof over mijn les. Een spellingles kon bijna niet beter dan hoe ik hem gaf en mijn taalgebruik en interactie met de kinderen waren héél goed. Ik was echt ontzettend blij met deze feedback, het gaf een enorm goed gevoel! Maandagavond was ook leuk, toen mocht ik van de instructrice met GRIT Strength op het podium staan. En ik kan je zeggen: dat motiveert nóg meer. Super om een keer te doen! Nu ben ik lekker vrij. De trein reed wel vlak voor mijn neus weg net, maar dat gebruikte ik maar even als excuus om een klein half uurtje te shoppen. Ik vond een leuke cropped denim top bij de H&M! En dan nog over onze nieuwe badkamer, wat een klein paradijsje is dat. Stortdouche, massageknoppen, sunshower, spanplafond én bubbelbad. Hier volgen wat kiekjes.Indila - Dernière Danse (luister)

11 opmerkingen:

 1. Wauw wat een jaloersmakende badkamer! Moet vast heerlijk douchen zijn. Wat een geweldige feedback heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie badkamer! Zulk soort badkamers vind ik altijd heel erg mooi. Ook leuk dat je zo'n goede feedback hebt gekregen. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig om zo'n goede feedback te krijgen. En knap dat je dat half uurtje gebruikt om te shoppen, ik zou gewoon depri op het perron blijven staan haha ;-) Mooie badkamer inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn van de goede feedback. Oh wauw de badkamer is prachtig geworden. ♥___♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig die badkamer! En altijd leuk om goede feedback te krijgen, zeker bij zoiets waar je alleen maar in kan 'groeien'!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie badkamer! En super fijn dat je goede feedback kreeg en ze zo positief was over hoe je de les gaf. Lijkt me fijn om te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pfoe wat een prachtige badkamer zeg, ik ben jaloers! En wat een leuke complimentjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow jullie badkamer is echt prachtig, ben jaloers! En wat leuk dat ze zo positief was over je les! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw jullie badkamer ziet er echt mooi uit! En wat fijn dat je zulke goede feedback kreeg, dat motiveert echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een pareltje! Fijn dat je zoveel complimentjes hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.