woensdag 7 mei 2014

Bevrijdingsfestival

Afgelopen maandag was ik met Estelle en Huy naar het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Ik heb wat foto's gemaakt die ik nog met jullie op mijn blog wil delen. Wat een heerlijke dag was het, zeg! Het weer was echt perfect. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet voor de muziek kwam, maar gewoon voor de sfeer. En oké, ook om lekker veel slechte dingen te eten, haha. We begonnen met een ijsje, vervolgens een zak heerlijke patat met curry en mayo en daarna een ijskoffie. In de supermarkt kochten we nóg een keer ijs. Ben en Jerry's! Maar we wilden ook wat als avondeten. Dat werden een koude pastasalade en sandwiches. En met de muntjes die over waren, kochten we nog een mega grote suikerspin. Het was dus nogal een vreetfestijn, haha! Maar we hebben ook echt overal gelopen en gekke selfies gemaakt bij een speciale 'paal'. En natuurlijk hebben we ook nog een beetje gedanst. Ik vind het altijd geweldig om zoveel verschillende mensen bij elkaar te zien. En dan natuurlijk over alles en iedereen je ongezouten mening geven en stiekem erom lachen (sorry!). We hadden het in ieder geval naar ons zin. Ben jij nog naar een bevrijdingsfestival geweest ergens in Nederland?

30 opmerkingen:

 1. Wauw die suikerspin die jullie hadden gehaald is echt mega haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze was van andere jongens, die van ons was ook groot, maar net iets kleiner, haha :)!

   Verwijderen
 2. Wat een super leuke en vrolijke foto's! Klinkt als een leuke dag, echt leuk Denise dat je je camera vaak meeneemt ergens naartoe. Ik vind het altijd lastig om mijn camera mee te nemen haha. Die suikerspin is echt huuuge wow. Mag af en toe wel eens hé, ongezonde dingen eten. Ik ben helaas nergens naartoe geweest, maar zo'n bevrijdingsfestival lijkt me heel leuk. Misschien volgend jaar haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Die frietjes zien er héérlijk uit haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's, heerlijke sfeer! Ziet er allemaal leuk uit. Zelf ben ik 's avonds naar Leeuwarden geweest, de Handsome Poets kwamen daar optreden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en mooie foto's heb je gemaakt. Ziet eruit als een geslaagde dag! Ik moest helaas werken dus kon nergens naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks voor de hongerboost, haha. Nee grapje, het ziet er allemaal zo lekker uit! Volgens mij was het een geslaagde dag, en het zijn mooie foto's :D
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Heel veel mensen die ik ken zijn ook naar Zwolle geweest, maar helaas moest ik leren voor m'n examens. Anders was ik naar Groningen gegaan, die is wat dichterbij (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezelligheid!! Mooie foto's heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat ziet het er gezellig uit! mooie foto's ook, ik zou met een vriendin gaan maar die zit helaas met haar eindexamens.. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een leuke foto's! Ziet er heel vrolijk uit (:
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vrolijke foto's, het ziet er super gezellig uit! Nu baal ik nog meer dat ik moest werken op Bevrijdingsdag...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. erg mooie foto's, krijg honger van al dat eten ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! Ik krijg spontaan honger! Welke camera/lens heb je voor deze foto's gebruikt? :)
  xoxo Mareijn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er superleuk uit! En wow, wat een mega suikerspin, haha!

  xx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk, ik was ook in Zwolle op het bevrijdingsfestival. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind ook dat er altijd zo een heerlijk sfeertje hangt, en ik vond het singlefeestje met al die 80s en 90s muziek echt heel leuk. En ook leuk dat ze weer een danstent hadden neergezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. leuke vrolijke en kleurige foto's i like!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je maakt echt prachtige foto's, ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige foto's! Die suikerspinnen zien er echt heerlijk uit!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke foto's! Ik was hier ook, in Zwolle :) Was een perfecte dag met heerlijk weer, kijk nu al uit naar volgend jaar! Heb er ook een post over geschreven op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat een supermooie foto's zeg! Je laat de sfeer echt goed naar voor komen! Zo mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.