maandag 7 juli 2014

Shoplogje

Hoi :)! Vanmiddag gingen Estelle en ik even 't dorp in om wat boeken uit te zoeken bij de bibliotheek en om gewoon wat rond te kijken. Ik wilde nog wel bepaalde spulletjes kopen en kwam wat leuke hebbedingetjes tegen. Bij de Big Bazaar kocht ik een Zweeds puzzelboekje, m'n favoriet! Ik ben hevig verslaafd aan Wordfeud en WordOn en ik zal het zeker wel missen om dat een paar weken niet te kunnen spelen. Maar Zweedse puzzels doe ik ook met veel plezier. Ook kocht ik in deze winkel nog waxstrips. Bij de Etos kocht ik Zwitsalcrème en mijn absolute nummer 1 mascara: Falsh lash effect. Ik wilde deze mascara weer enorm graag, omdat ie op dit moment bijna op is. Ik koop hem alleen nooit voor de volle prijs. Nu was ie te koop met 50% korting, dus dat was een gelukje. Bij Xenos kocht ik een doosje om sieraden in op te bergen en de fineliners vond ik bij de Trekpleister. Eigenlijk heb ik er daar al veel van, maar deze waren zo goedkoop dat ik ze niet kon laten liggen. Ik gebruik ze voor het nakijken en laat de kinderen er ook af en toe mee schrijven. Ik ben blij met deze spulletjes :).

20 opmerkingen:

 1. Leuk shoplogje! Ik vind Zwitsal eigenlijk niet zo lekker, maar in de zomer, als ik lekker in het zonnetje heb gelegen dan smeer ik het wel op, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker rond gekeken en leuke dingetjes gekocht :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke shoplog! :) De fineliners zien er super kleurrijk en fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet nog wel hoe blij ik was op de basisschool als ik met een fineliner van de juf mocht schrijven haha! Leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Zwitselcrème ruikt zó lekker! Ik heb ooit het complete pakket voor mijn verjaardag gekregen en soms maak ik de tube open puur om alleen even te ruiken haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! Ik hou zooo van zwitsal hihi. Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes, zo leuk dat je de kinderen af en toe ook met fineliners laat schrijven. Als ik dat vroeger mocht kon mijn dag niet meer stuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen ik dit artikel zag, heb ik ook een puzzelboekje gekocht. Echt een goed idee, haha. Ik vind het altijd zo leuk om te doen en zeker fijn om de tijd meer door te komen in het vliegtuig. Die fineliners zijn leeeuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items heb je gekocht. En liefde voor de zwitsal, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.