donderdag 26 juni 2014

Next absolute favourite yearbook

Misschien zag je 'm een tijdje geleden al op mijn Instagramaccount langskomen: mijn nieuwe agenda voor volgend schooljaar. Denise en agenda's is een wat aparte combinatie. De laatste jaren is onze relatie verslechterd. Je kunt eigenlijk zeggen dat ik er niet meer naar omkijk. Aan het begin van het schooljaar begon ik er nog enthousiast mee en schreef ik af en toe op wanneer ik met vrienden afsprak. Maar dit was dan niet vóór de afspraak, maar meestal erna. Een agenda is geen dagboek, besefte ik me. Maar nu heb ik er tóch weer een gekocht. Ik moet ook wel, want een schooljaar heeft zó veel belangrijke dagen. Vergaderingen, oudergesprekken, het deelnemen aan commissies, enzovoort. Nu schrijf ik mijn afspraken nog op memoblaadjes. En dat kan niet goed blijven gaan, haha! Dus zie hier 'my next absolute favourite yearbook'. Hoe gaan jullie om met je agenda? En hebben jullie al een nieuwe?

30 opmerkingen:

 1. Zelf heb ik mijn agenda van dit jaar haast niet gebruikt, waardoor ik soms er iets te laat achter kwam dat we een toets hadden dus dit jaar ga ik hem wel goed proberen te gebruiken! Deze ziet er heel leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb jaren een agenda bijgehouden. Maar sinds ik mijn iphone heb, zet ik het daar gewoon in. Ik vind het zelf jammer, maar het lukt me niet meer om een papieren agenda bij te houden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke agenda ♥ ik herken het achteraf dingen inschrijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerd! Ik heb elk jaar zo'n 2 a 3 agenda's. Ik vind ze namelijk heel erg leuk en superhandig. Ik schrijf echt alles erin en blijf hem ook het hele jaar bijhouden, behalve in de zomervakantie. Ik vind het fijn om alles op te schrijven, dan is het weg uit mijn hoofd, snap je? Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had mijn agenda van dit schooljaar na een maand al weggegooid. Ik kan gewoon niet met agenda's werken! Ik vind die van jou wel heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die is mooi! Ik kan echt niet zonder mijn agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die vind ik super leuk :D ik moet ook nog een agenda kopen voor volgend jaar, maar ik zat nog even te struggelen, omdat ik niet echt meer een 'middelbare school' agenda wil voor mijn eerste jaar Universiteit. Maarrr deze vind ik wel érg leuk, dus misschien haal ik die wel bij de Hema.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke agenda! Ik vergeet altijd om dingen in mijn agenda te schrijven waardoor ik afspraken ook vergeet, maar sinds kort heb ik iets geweldigs ontdekt: Apple calendar. Het geeft zelfs vooraf een melding, dus plotseling kan ik niets meer vergeten haha. Ideaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik heb een agenda van de Hema maar eerlijk gezegd houd ik deze nooit goed bij en ligt die maar gewoon in de kast x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk! Ik ben ook zo'n chaoot met agenda's! Ik ben ook gestopt ze te kopen. Ik zet nu alles in de agenda van m'n telefoon! Dat wil zeggen... Ongeveer de helft. Ik blijf een chaoot natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super leuk uit! Ik ben nog steeds op zoek naar de agenda die ik wil gebruiken volgend jaar, ik vind die van de Hema erg leuk maar heb ook nog een paar exemplaren bij de V&D gezien die me wel wat lijken. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie agenda <3 Ik gebruik eigenlijk nooit meer een old skool agenda, zet alles in mijn digitale agenda. Zonde eigenlijk want je hebt zoveel mooie te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke agenda! Ik vind agenda's altijd super leuk, maar eigenlijk gebruik ik ze zelden. Alles staat altijd super handig in mijn telefoon haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah die is mooi!
  Ik herken mezelf wel een beetje in jou verhaal, een paar weken gaat het goed en dan gooi ik 'm onder in de kast hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, ik heb precies hetzelfde! Ik heb een hele gave Moleskine agenda maar ik schrijf er nooit in. Ik probeer alles te onthouden of zet het in m'n mobiel. Maar het opschrijven in een agenda is stiekem toch wel handiger :) Hij is echt leuk, je nieuwe agenda! Snel eens kijken bij de HEMA! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ahh die is super leuk! Ik herken me helemaal in wat je zegt. Wat heel slecht is als middelbare scholier, maar inmiddels bestaat er Magister waarop je al je huiswerk kan bekijken. Wel een probleempje als je soms van die ouderwetse leraren hebt die maximaal een keer per week op de computer zitten en het huiswerk er dus niet op tijd in zetten... Haha:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toevallig, die wilde ik net gaan kopen! Vind de agenda's dit jaar heel erg tegenvallen, maar vond deze echt de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Cute agenda! Ik kan echt niet zonder mijn iphone agenda! haha

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze is erg mooi! Ik gebruik zelf ook m'n agenda erg weinig, maar soms zijn er toch dingen die ik erin op moet schrijven. x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze is echt super leuk! Ik was al bij de primera geweest en vond er niet zo veel tussen zitten, dus morgen ga ik even naar de hema denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke agenda! De hema heeft echt weer een fantastisch assortiment aan schoolspullen. Ik kan niet wachten tot ik weer wat in mag slaan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waah die agenda heb ik ook, hij is zó leuk !

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.