zaterdag 27 februari 2010

Das war es

Ich bin zurück! Het ging veel te snel voorbij, es war toll.

Zaterdag: Vaandaag zijn we naar het huisje gereden. We moesten zelfs een klein stukje met een pond mee. Daarna hebben we een rondje gelopen in het dorpje. Er liep een prachtig riviertje met héel veel eendjes.
Zondag: Vanochtend hebben we in het bos gelopen. We zagen een eekhoorntje heel hoog in een boom, en ook een specht. Twee weken geleden was het nog -18 graden. Nu is het boven 0. Het ijs was nog wel dik, dus we konden op de Caputher See staan. 's Middags zijn we naar Potsdam geweest. We hebben een enorme döner kebap gegeten, echt heerlijk. 's Avonds begon ik in mijn Gossip Girl TNG boek. Ze zijn net zo geweldig als de it-girl.
Maandag: Vandaag gingen we shoppen in Berlijn! We gingen eerst naar de Kürfurstendamm. Ik kocht een jeans bij de H&M. We hebben natuurlijk ook een kijkje genomen in het KaDeWe. Daarna was het tijd voor een lekkere Mcflurry. Toen we uitgekeken waren gingen we naar een ander deel van Berlijn om verder te winkelen. We gingen naar Alexanderplatz. Ik kocht daar een topje bij de New Yorker. In het overdekte shoppingcenter Alexa. Daar had ik nog een lange blouse gekocht. 's Avonds hebben we daar ook nog even snel iets gegeten.
Dinsdag: 's Ochtends gingen Estelle, Servais en ik het bos in. We liepen langs een riviertje, maar door de sneeuw zagen we niet goed waar we liepen. Servais zakte toen door het ijs en zijn schoenen waren de rest van de week nog nat. 's Middags deden we spelletjes en haalden we twee keer boodschappen. 's Avonds gingen we naar het plaatsje Werder. We bekeken een kerk en een oude molen. Als afsluiting haalden we ijsjes bij de supermarkt.
Woensdag: Vandaag wilden we gaan zwemmen. We reden naar een zwembad in Berlijn, maar toen we aankwamen bleek het zwembad al 5 jaar gesloten te zijn. Toen zijn we naar een heel groot zwemparadijs gereden buiten Berlijn, genaamd Tropical Island. Het was echt supergroot, met veel verschillende zwembaden, glijbanen, sauna's, eettentjes, enzovoort. 's Avonds zijn we uit eten geweest in Michendorf. Ik nam, heel saai, een pizza hawaii. Het ijsje was ook heerlijk!
Donderdag: Vandaag gingen we weer naar Berlijn. Eerst gingen we naar de Reichstag. Helaas moesten we heel lang in de rij staan. De koepel was wel heel mooi en het uitzicht ook. Bij de toiletten kreeg ik het aan de stok met de toiletjuffrouw, wat heel lachwekkend was. Daarna hebben we de Brandenburger Tor bekeken en het Holocaust-Monument. Daarna gingen we nog even winkelen, maar ik kocht niets.
Vrijdag: Vanmiddag gingen we bowlen. Ik had er veel zin in, maar ik was erg slecht. Bij de eerste ronde werd ik laatste en de tweede keer werd ik vierde. Toch was het wel leuk. Daarna namen we een kijkje in de Nicolaikirche in Potsdam. Daarna belandde we weer eens in het winkelcentrum. Ik kocht een leuk blauw jurkje. Daarna waren we al het shoppen zat en gingen we snel naar huis.

Ps: Mijn zusje is vandaag 10 jaar geworden! Gefeliciteerd Estelle :).

10 opmerkingen:

 1. wat een mooie foto's!
  & leuke dingen heb je gedaan(:

  ben je gewoon met wat vrienden op vakantie geweest?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat ziet eruit als een super leuke vakantie! berlijn is mooi hea? ben benieuwd naar je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt alsof je het leuk heb gehad! Hele mooie foto´s, ook. En gefeliciteerd met je zusje! <3

  ik kwam je tegen op girlscene, en toen kwam ik op je blog.
  ik ga je volgen, denisee. ;D

  xoxo.
  ps, ik weet niet of je me nog kent? xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vakantie. En gefeliciteerd met je zusje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt erg leuk!
  && gefeliciteerd met je zusje <33

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Berlijn klinkt echt zupah toll ja!
  Super mooie foto's ook [L]

  Nog gefeliciteerd met je zusje trouwens!

  xxx Patty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben ook in Potsdam & Berlijn geweest. =D was echt superr! zo te zien bij jou ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.