vrijdag 29 april 2011

Flowers and chocolate

Vandaag was mijn allerlaatste stagedag in groep 1/2 en ook van dit schooljaar. Het was een drukke, maar gezellige dag. We hadden ook nog maandsluiting vanmiddag. Ik heb ook heel veel lieve cadeautjes gehad, wat ik echt niet had verwacht. Vier dozen chocola én een reep, bloemen, bodylotion/zeep, tekeningen, kaarten, een lijst met alle namen en van mijn mentoren een cadeaupas van de Hema. Ik heb zelf ook wat gegeven en getrakteerd. Het is echt raar dat ik ze nooit meer zal zien.. Toen ik thuiskwam dacht in ineens aan de welbekende Kruidvatactie. Ik heb twee keer mijn lievelingsmascara gekocht, een goudkleurige en mintkleurige nagellak en lippenstift. I'll show you later! Morgen moet ik werken en 's avonds ga ik denk ik feesten. Have fun!


woensdag 27 april 2011

In my mind I wanna slap your face

Hi. Vandaag had ik natuurlijk stage. Na stage kwamen mijn moeder en mijn zusje me ophalen. Ik had namelijk geen zin om te sjouwen met de spullen die ik vorige week gebruikt had voor mijn thema. We zijn daarna naar de Action gereden en ik heb een paar leuke dingen gekocht: een pilotenbril, uilenring, sjaal, portemonnee en nog wat haarschuifjes. Ik heb ook alvast een traktatie gekocht voor mijn laatste stagedag. Vanavond moet ik werken, omdat niemand anders kon. Dat wordt dus morgenavond maar sporten. Kusje.


Alexid Jordan - High road (luister)

dinsdag 26 april 2011

Almost done

Vandaag is alweer mijn laatste stageweek begonnen. Het gaat eigenlijk best snel. Vanochtend kwam mijn rayondocent langs om me te beoordelen en ik ben tevreden! Over een paar daagjes heb ik dus meivakantie en heb ik twee weken vrij. Ik heb alleen zó veel verslagen die ik moet maken, dat ik wel een week bezig ben volgens mij. En ik heb echt zin om te winkelen, hihi. Hebben jullie al plannen voor de vakantie?

zondag 24 april 2011

Feels like summer

Vrolijk Pasen iedereen! Wat doen jullie vandaag en morgen? Wij zijn eerst naar de kerk geweest en hebben daarna lekker buiten gezeten. Paasstol en een geroosterd broodje met een hardgekookt ei, jum! Vanmiddag zijn we even weggeweest en hebben we een ijsje gegeten. Daarna heb ik mijn stijlboek er weer eens bijgepakt. Dat was alweer een tijdje geleden. Nu gaan we net als vele anderen lekker aan de barbecue. Smak.

zaterdag 23 april 2011

23 april

Dit weer is echt absurd. Het is april en het lijkt wel zomer.. Maar mij hoor je niet klagen, ik vind het heerlijk. Gisteravond twijfelde ik nog of ik uit zou gaan. Ik ben toch gegaan en het was supergezellig. Eindelijk weer eens even dansen, lekkerrr. Ik had alleen wel een kort nachtje, want om half 8 moest ik alweer werken. Het was best wel druk, zoals ik al had verwacht. Straks ga ik op het dak liggen met een boekje erbij. Life is good.

vrijdag 22 april 2011

Flowers in my room

Een paar weken terug werden we een paar ochtenden lang gewekt door een haan. Mijn vader belde aan bij buren verderop en begon erover. Wat bleek: ze dachten dat ze drie kippen hadden gekocht, maar er zat dus een haan bij. Mijn vader en broertje hebben hem nog geprobeerd te vangen, want hij was ontsnapt. Uiteindelijk heeft iemand anders hem doodgeschoten. Vanwege de overlast werd de buurt uitgenodigd om een crêpe te komen eten. Ze hadden echt een mooi oud Frans busje, heel leuk. Ik heb ook nog gewerkt en morgen moet ik weer.. Nu ga ik eerst douchen en op de bank zitten en misschien ga ik nog uit. Liefs.

donderdag 21 april 2011

Sunproof

Liggend in de zon op het dak, met mijn ogen dichtgeknepen tegen de zon, terwijl mijn youtube playlist afspeelt. Niets is beter dan dat. Ik heb een goede beoordeling gehad voor mijn thema, waar ik heel blij mee ben. Nu zijn we vier dagen vrij. Morgen en overmorgen moet ik wel werken, ik denk dat het behoorlijk druk gaat worden. Ik moet eigenlijk ook weer beginnen met een reflectieverslag schrijven. Ik moet weer drie van die dingen maken, belachelijk. Maar vandaag begin ik daar nog even niet aan. Eerst even lekker niksen en dan zien we wel. Enjoy the weather!

Alexandra Stan - Mr saxobeat

dinsdag 19 april 2011

23 ˚C

Gisterochtend ben ik begonnen met mijn thema bij de kleuters. Vandaag wisselde ik de groepjes door naar een andere hoek. Ik had mezelf omgetoverd in een oma en ik was jarig. Ik wilde slingers voor in mijn huis, mooie kaarten en cadeaus. Ze vinden het echt leuk. Morgen is mijn laatste themadag. Het was veel werk, maar zeker de moeite waard. Ik wist trouwens niet dat het zulk lekker weer werd vandaag. Ik denk dat ik mijn slippertjes maar weer uit de kast haal. Heerlijk!

Foto's uit Zweden

zondag 17 april 2011

17 april

Hai. Wat had ik een druk dagje vandaag zeg. Stage gaat weer gewoon door en van maandag tot en met woensdag heb ik een thema in de klas. Ik heb allerlei activiteiten bedacht wat echt veel tijd in beslag heeft genomen. Ik ben de halve dag aan het typen geweest en mijn halve kamer ligt bezaaid met allemaal spullen die ik mee ga nemen. Tussen de middag heb ik geluncht met wat (ex)collega's. Dat was wel even gezellig! De outfit is trouwens van gisteren. Het blouseje heb ik in Zweden gekocht.


Katy Perry & Kanye West - E.T.

zaterdag 16 april 2011

Hej hej!

Hej hej! Gisteren ben ik teruggekomen uit Zweden. Het was heerlijk. De dagen waren best volgepland, maar het was heel erg de moeite waard. We hebben scholen bezocht, we zijn de natuur ingeweest en we hebben de stad gezien. De kledingstijl viel ook op. Ik heb heel veel zwarte leggings, blousjes en spijkerjasjes gezien en nog meer All stars. Als je geinteresseerd bent in wat ik heb gedaan, dan moet je verder lezen!

Dag 1
Maandag vertrokken we naar Zweden vanaf Eindhoven. Ik zat lekker bij het raam en heb bijna de hele tijd naar buiten gekeken, zo mooi! 's Avonds aten we pizza (met garnalen die ik er eerst heb afgehaald) en deden we wat spelletjes.

Dag 2
's Ochtends zijn we naar een special needs school geweest. Er waren kinderen met beperkingen en we kregen een dramales te zien. Het was heel bijzonder om te zien hoeveel geduld die mensen voor die kinderen hebben. Tussen de middag kregen we een lunch in het schoolgebouw ernaast. Alle kinderen eten tussen de middag op school. 's Middags gingen we naar de universiteit van Norrköping. Een man had asperger en een vrouw was geboren met een open rug, zij vertelden over hun leven. Daarna hebben we Zweedse studenten ontmoet. Ze hadden allemaal leuke spellen bedacht. Een daarvan was Kubb, een typisch Zweeds spel. Daarna gingen we naar de pub om te eten. Ik heb heel erg gelachen die avond, het was heel gezellig.

Dag 3
In de ochtend kregen we een workshop van Keith. We gingen schilderen in een groep.
We stelden punten op die we belangrijk vonden tijdens het werken. We kregen de opdracht een naakte man te schilderen met een vrouw erbij. Na het schilderen mochten we streepjes zetten bij de punten. Bij alle groepen werden de meeste streepjes gezet bij 'fun & enjoyment'. In de middag gingen we 'outdoor education' doen, wat echt heel gaaf was. De natuur is echt heel mooi daar. Boven op een berg gingen we macaroni maken en worstjes en bananen met chocola eten. Een hele leuke ervaring! 's Avonds hebben we gegeten bij de Mac. Toen we thuis kwamen hadden twee vrouwen ruzie. Een van die vrouwen liet de andere vrouw niet gaan en hield haar bagage vast. De politie kwam er zelfs nog bij. Het was echt hilarisch hoe die vrouwen zaten te schelden tegen elkaar, heel bizar.

Dag 4
Op donderdagochtend ben ik naar een middelbare school geweest. Er werd uitgelegd hoe het schoolsysteem daar was en ik heb met een Zweedse jongen gekletst. Ze kunnen daar echt goed Engels! We kregen daar ook een lunch. 's Middags hadden we vrije tijd. Lisa en ik zijn de stad ingegaan. We kwamen er alleen achter dat alles daar duurder is dan in Nederland. We hebben alleen iets gekocht bij de Vero Moda en hebben lekker lang gezeten in een espresso bar. 's Avonds aten we in het Visalization Center. We kregen ook nog een 3D film te zien. Daarna zijn we nog naar de Pub geweest. De studenten die we eerder hadden ontmoet waren daar ook. Toen het geld op was zijn we teruggegaan naar het hotel. De avond liep heel raar af toen ik en nog twee andere meiden voor de lol naar een nachtclub waren gegaan. We wilden naar binnen maar het was véel te duur. We hadden echt heel erge lol, maar we kwamen er natuurlijk niet in. Toen kwam er ineens een jongen met een hotdogkraam. Ik ging met hem kletsen en vroeg zijn naam. Toen we weg wilden gaan, wilde hij me nog een knuffel geven. Dat dacht ik tenminste, maar het was iets meer dan alleen een knuffel. Die had ik niet zien aankomen.. Mijn klasgenoten lagen helemaal dubbel en ik probeerde zo snel mogelijk weg te komen. Ik kon er daarna ook wel heel erg om lachen.

Dag 5
Vrijdag was de dag dat we vertrokken. We hebben lang gereisd, 's avonds kwamen we thuis. Het waren echt hele leuke dagen. Hej då!

zondag 10 april 2011

Zweden/Sverige

First of all: dankjullie voor alle felicitaties! Ik heb nog nooit zoveel comments gehad, haha. Heel erg lief. Zoals de meeste weten ga ik morgen naar Zweden. Ik heb er echt veel zin in. Ik ben heel benieuwd naar het land en de mensen. Morgen reis ik samen met Lisa en haar broer naar Eindhoven, vanaf daar vliegen we. Ik kom vrijdagavond weer thuis. Tot dan post ik even niet. KUS.

foto van google

zaterdag 9 april 2011

Verjaardagsmeisje

Vandaag ben ik 19 geworden! Wat klinkt dat alweer oud.. haha. Ik heb een lekker weertje op mijn verjaardag, helemaal goed. Zoals ik al zei is het verder een heel normaal dagje vandaag. We hebben net tapijt besteld, want Estelle krijgt een nieuwe kamer. Iedereen is ook weg vandaag. Mijn vader moet naar een begrafenis, mijn zusje heeft een turnwedstrijd, mijn broertje moet naar atletiek. En ik zelf.. moet nog werken van 3 tot 6. Kisses!

vrijdag 8 april 2011

8 april

Hola. Het is weer weekend en daar ben ik best aan toe. Morgen ben ik alweer jarig. Ik moet zelfs nog een paar uurtjes werken. 's Avonds ga ik met Lisa mee oppassen. Een gewoon dagje dus, nothing special. Maandag ga ik alweer naar Zweden. Ik heb er echt héel veel zin in. We gaan Zweedse scholen bezoeken, Zweedse studenten ontmoeten en ook nog een middagje outdoor education doen. Het lijkt me echt een mooi land met leuke mensen. En oh ja, ik heb een nieuwe OV! Hoef ik niet meer de hele tijd te vragen om goedkope kaartjes. Fijn, fijn.

woensdag 6 april 2011

Took the wrong train

Het waren twee vermoeiende dagen maandag en dinsdag. Gelukkig kon ik vandaag uitslapen. Ik heb het wel erg leuk gehad met Ines. Maandagavond hebben we samen met Lisa en haar student wat gedronken in de Rede. De volgende dag ging Ines mee naar stage en 's avonds moesten we weer naar de KPZ. We kregen lekker Chinees eten en daarna was er een feest. We waren allemaal moe, dus Lisa en ik bleven niet lang. Ik ging met de trein, omdat ik anders lang op de bus zou moeten wachten. Maar toen ik in de trein zat, duurde het voor mijn gevoel veel langer dan het zou moeten duren. Dus vroeg ik in welke trein ik zat. Amersfoort. Ik ben echt een loser. Uiteindelijk ben ik met de trein teruggegaan naar Harderwijk en heeft mijn vader me daar opgehaald. Ik was ka-pot. Vandaag is mijn lieve paps jarig en vanavond gaan we naar Gooische Vrouwen, me like.

zondag 3 april 2011

We can be whatever that you want in the news

Hallo lieve lezers. Het is zondag en vandaag komt alle familie voor de verjaardag van mijn vader, mijn broertje en mij (6, 9 en 11 april). Helaas is het weer niet zoals het gisteren was. Iedereen liep met korte mouwen rond en ik had mijn winterjas nog aan, omdat ik 's ochtends vroeg moest werken. Shame on me! Morgen komt trouwens de student uit Brugge. Ik ben benieuwd, ze lijkt me aardig. Vanochtend hebben mijn zusje en ik nog even wat foto's gemaakt. Ik vind mijn nieuwe blouseje leuk, hihi. Big kiss.

vrijdag 1 april 2011

New buys

Mijn dag begon echt fantastisch. Ik hielp mee om het speellokaal leeg te maken en liet even een bankje op mijn teen vallen. Hij is nu donkerpaars en ik kan hem bijna niet bewegen, heel fijn. Na stage had ik even zin om nog wat winkels in te gaan. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb een overvloed aan kleedgeld op het moment, haha. Ik heb twee cropped tees gekocht, een zalmkleurige en een grijze en een blouseje met bloemetjes. Mijn andere t-shirtjes in de kast vind ik bijna allemaal niet meer leuk. Sommige hangen er misschien al vier jaar, da's niet oke :|. Btw, over een week ben ik al jarig. En ik weet natuurlijk niets om te vragen..

Jennifer Lopez & Lil Wayne - I'm into you (luister)