zondag 8 december 2013

# 004 - Instagram - week 49

Oef.. ik heb weer véél foto's geplaatst afgelopen week! Volg me @denisekoopmans.


In het weekend neem ik meestal de tijd om mijn nagels te doen (en die zijn crap). Ik lakte ze rood en deed er nog glitters over. Beetje kerstig, maar dat maakt niet uit. ✗ Ik lunchte met een tosti met pesto en kipfilet en een aardbeienshake. ✗ Op zondag besloot ik dat ik toch écht een uur moest gaan hardlopen, om te zien hoeveel kilometers ik zou halen. Op 21 december ga ik namelijk de kerstloop van 10 kilometer doen. En wauw, ik haalde zelfs 11,2 kilometer in 1:02 minuten! Ik was trots.


Op zondagavond was de finale van SYTYCD. Ik vond ze alle vier goed, maar Anneke en Danny vond ik het best. Danny won en ik gunde het 'm erg! ✗ Een fotootje van de vroegere jaartjes. ✗ Na body workout en GRIT Strength op maandag voel ik me echt krachtig.. haha!


Op dinsdagochtend was ik vrij. Ik maakte havermout met cacao, banaan, noten en pindakaas. Niet voor herhaling vatbaar. ✗ Happy me! ✗ En we aten kip jambalaya. Yummie.


Deze foto is van afgelopen zomer. Ik mis m'n bruine kleurtje en lange haar! ✗ Woensdag was ik weer vrij. Ik lunchte met een salade met sla, komkommer, kip, tomaat en ei en dressing van azijn/bruine basterdsuiker/mosterd. ✗ En ik bracht mijn kamer in kerstsfeer! Heerlijk.


Nog een selfie. ✗ Ik maak bijna elke dag wel een fruitshake en deze keer paste ie precies in het glas. Winning! ✗ Op vrijdagavond ben ik meestal ook nog even in de sportschool. Dan doe ik crosstrainer, krachtapparaten en losse buikspieroefeningen.


Zaterdagochtend beginnen met het lekkerste ontbijt en de beste serie, oftewel: een perfecte start van de dag. ✗ Hi saturday! ✗ OOTD! Bedankt voor de leuke reacties die ik kreeg.


Gisteren vierde mijn oma haar verjaardag. Eerst bij haar thuis en daarna in een supergezellig café. Het eten was heerlijk vond ik. ✗ Een fotootje maken met mijn nichtje! ✗ Ik ging ook nog uit in de Rede en kwam m'n lieve vriendinnetje tegen die ik heel lang niet had gezien. Het was ook een super gezellige avond verder!

27 opmerkingen:

  1. Hele leuke diary, wat knap dat je zo gezond en lekker eet! Nog gefeliciteerd met je oma :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik ben altijd jaloers op al dat lekkere eten op jouw foto's haha! Dan voel ik me schuldig als ik denk aan al die pizza en frietjes die ik eet :p Super dat je trouwens zoveel hebt gelopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk weer om te zien :) En wat ben je toch goed bezig in de sportschool, echt knap van je! En jammer dat dat ontbijtje niet voor herhaling vatbaar is, want het ziet er eigenlijk best wel lekker uit hihi! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke diary! Die kerstboom staat echt schattig. Ik ben ook al helemaal in de kerstsfeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke diary! Toen ik de ingrediënten van je onbijtje las dacht mijn hoofd; dit kan nooit lekker zijn. En daarna las ik t niet voor herhaling vatbaar hihi. Al zag t er wel leker uit.x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind jou zo'n mooie meid! Wauw :) En nog steeds respect dat je zo goed sport! Ik denk dat ik voor kerst een sportabonnement vraag ofzo.. kan mezelf nu echt niet vooruit helpen (ziek, en dat saaie weer, bah)

    Haha. Ik heb ook sytycd gekeken, ik wil zo kunnen dansen als zij, wauw, goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke foto's! Die glitter nageltjes zijn pretty. Ik vond je outfit echt super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sorry dat ik alweer een tijdje niet gereageerd heb op je blog... Druk-druk-druk!

    Je blog wordt steeds leuker! ♥ Altijd leuk om te lezen zo'n Instagram-post!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke diary, ik heb de meesten al gezien want ik volg je op Instagram :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jouw instagram vind ik echt heel leuk om te bekijken! Superleuke foto's weer en je ontbijtjes zien er echt heerlijk uit :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb nu precies dezelfde kleur rood op mijn nagels. En wat knap dat je zo goed sport! :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke foto's, ik had de meeste al gezien op Instagram!
    Liefs, Ypie

    www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke foto's weer! Die rode nagellak vind ik prachtig x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke foto's! Ik vind je OOTD zo tof!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je bent goed bezig met sporten! Echte spierballen haha! En de kip jambalaya ziet er heerlijk uit! liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik volg je op instagram en vind het heerlijk om al die foto's te zien! Qua voeding en beweging inspireer je me heel erg. Maar ik zal vast niet de enigste zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Echt leuke foto's, wat heb je trouwens een mooi figuur, mooie lange benen! Helemaal op hakken. Is modellenwerk niet iets voor je? (Misschien doe je dat al)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben blij met iedere reactie die ik krijg! Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik die ook hier.